Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כנס ליד הבית שלי של הבית ספר שלמדתי. כנס מחזור של כל המחזורים שהיו עד עכשיו.

הבית ספר מולי. אתם יכולים להבין את מצוקת החנייה שיש פה (הייתה יותר נכון) אנשים חנו אחד על השני.

2 אנשים ממש הרגיזו - הראשון חנה וחסם לגמרי רחוב חד סטרי וגרם לאנשים שרוצים לעבור לטפס על המדרכה.

השני שכמעט שברתי לו חלון, הוא זה שחנה לי מול הבית וחסם לי את הכניסה לשביל של הבית. מה שהרגיז אותי זה שבקושי הצלחתי להכנס עם הקטנוע שלי לבית. אם לא הייתי בן אדם רגוע בסוף הייתי שובר לו חלון או מפנצ'ר איזה גלגל.

אחרי קדימה אחורה עם הקטנוע במשך איזה 10 דקות הצלחתי להכנס.

חשבתי להשאיר לו איזה פתק על כמה שהוא מניאק לא מתחשב. אבל גם אני עצלן, ואני גם בספק שהוא היה קורא את זה.

אני לא מספיק מניאק כדי לעשות נזק לרכוש\להזמין פיקוח שיתנו דוחו"ת פה לכולם (למרות שזה יכול להכניס לעיר די הרבה כסף).

מה אתם הייתם עושים? (הרכב עדיין פה ד"א, אם יהיה רעיון יצירתי אולי אני אממש אותו)

אלעד

פורסם

כמו מחזור אצל אשה, זה מרגיז, זה מתסכל, כמה ימים וזה עובר, גם הכנס הזה יעבור.... עד לכנס הבא. קח את זה בקלות, לא חסר דברים מרגיזים, במדינתו הקטנטונת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

או תזמין גרר שיגרור אותו לחוף ראשון, 50% סיכוי שהרכב יפרץ :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא מבין למה לא הזמנת גררר

זו לא מניאקיות או רשעות, להיפך, החונים החוסמים הם אלו שזכאים לכינויים כאלו.

אם היית עושה זאת, זה היה מעשה שרק היה תורם לתושבים, עוברי אורח והעיריה וכמובן מלמד לקח את אלו שמצפצפים על כל העולם.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
או תזמין גרר שיגרור אותו לחוף ראשון, 50% סיכוי שהרכב יפרץ :)

אתה רוצה להגיד שחוף ראשון אינו מקום אמין לרכבים? אני מחנה את הבובה שלי די הרבה שם בלב שקט..

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

בלמבורגיני לא נוגעים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...