Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול איזה סאב מומלץ בטווח מחירים הזה.

המגברים שיש ברשותי הם: הפולס אודיו 4400 וחיקוי של בוס 2 ערוצים.

מקדימה יש לי הרץ דיסי ומאחורה פיוניר 350

איזה סאב הכי כדאי? אני רוצה סאב מדוייק. שייתן את הבום ולא סתם רוח, שלשום במפגש שמעתי את הקנווד ברכב שלי (תודה לכל מי שעזר) וחשבתי שצריך משהו בתיבה סגורה הלא כן? הוא יותר מדוייק?

הנה סאב שהציעו לי ב890 שח חדש. חוץ מזה שבקצה איפה שהפורט מתחת העץ טיפה מגורד, הוא אמר שאיזה עכברים אכלו אותו בגלל זה המחיר הזול.

בקיצור מה אתם ממליצים לי לקחת במצבי?

תמונה483.jpg

פורסם

הסאב שהעלית תמונה של זה קיקר קומפ 12 הישן. לא נראה לי בכלל שהוא שווה 800.

לגבי הסאב, עדיף שהוא יהיה בתיבה אטומה. לפחות בשבילי, זה נשמע יותר טוב.

תנסה אחד מהדגמים של פיניקס גולד. ויש פה גם אחד בפורום, שמוכר אדייר אודיו שיבה ב800 שנחשב אחד הסאבים המדויקים.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אוקי, על הסאב הזה ויתרתי כפי שחשבתי לפני זה בעל החנות הזה לא כזה ישר

עכשיו לגביי האודיו שייבה ופניקס, המערכת שלי תרים דברים כאלה?

פורסם

במקומך הייתי מוכר את המגברים האלה,מביא מגבר ברמה יותר גבוהה וקונה סאב יד שנייה(c12 למשל).ואז תחסוך עוד קצת ותביא סאב רציני יותר.זאת רק המלצתי ודעתי.שבוע טוב,יקי.

פורסם

ובמידה ואין לך את האפשרות שיקי אמר לך (זה שמעליי) לעשות, למגבר שלך הייתי מביא פיניקס גולד אוקטן R או ZR. אני לא ממש יודע כמה המגבר שלך מוציא בגישור 2 ערוצים, אבל הוא דיי חזק למרות שהוא סיני. לגביי השיבא הוא לא בשבילך, לא למגברים האלה, מניסיון (של חבר).

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אוקיי, תודה על התגובות.

מבין הסאבים הבאים שזה אומר הפיניקס גולד F או ZR קיקר, הרץ מה הכי מדוייק? והכי נציל.

למרות שהבנתי שהמגבר שלי אחלה ויצליח להרים סאבים כאלה כדי שיהיה יותר נציל וככה יעבוד יותר טוב לא?

פורסם

על תדאג, המגבר שלך ירים הרבה סוגי סאבים חזקים! יש לי מגבר כזה מורכב ברכב והוא פותח סאב של לנזר 500RMS וזוג קומפוננט קדמי+אחורי ככה שאתה יכל להיות בראש שקט.

למרות זאת עים תשים מונו בלוק ישמעו הרבה יותר טוב את הסאב.

bmw-530i 3.0L

פורסם

אוקי, תודה לכולם הבנתי מה מצבי.

עכשיו הייתי רוצה לדעת למי יש פניקס גולד, הרץ, קיקרים למיניהם בתקציב שלי שאני אוכל לשמוע בבקשה? אני מבין שזה שונה על כל מערכת אבל זה לא אפשרי לשים אחד אחד ולבדוק באוטו שלי? או שכן.ולבוא לחנות ולבדוק אחד אחד?

פורסם

למה שלא תגיע למפגשים? אני בטוח שתמצא ממי להשאיל סאב\ים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

KICKER COMP C12 חדש דנדש 400 שקל, תיבה 200 שקל (בלי עכברים שאכלו אותה)

סגרת 600 שקל ויש לך עודף לכמה רדבולים להתקנה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

הייתי שלשום במפגש. שמעתי סאב אחד אצלי, אבל אחרי זה הכיוון לא יצא משהו אני לא מאשים אף אחד להפך אני אסיר תודה לאלי שעזר לי להתקין ולכוון כדי לראות איך ישמע הסאב אצלי בכל מקרה אני מעדיף אם יש בסביבה שלי אנשים לבוא לשמוע.

ואת ההתקנה והכל של הסאב לעשות בחנות.

תודה

פורסם

היית במפגש, גם שמעת כמה מערכות? אם כן, תגיד איזה סאב אהבת, נגיד לך אם הוא מתאים לתקציב שלך ולמגבר, ואם לא נתפשר על משהו אחר :-)

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בלי לזלזל אביב אבל ה-KENWOOD שחיברת לא בשבילך,כי סאב של קנווד פשוט לא קונים, תעשה כמוני הייתי אצל חיים סאונדר ופשוט לקחתי סאבים וישבתי איתם לבד באוטו וחקרתי כל סאב 10-15 דקות עם כל מיני סגנונות מוזיקה שלי ולבסוף לקחתי את מה שהאוזן הכי אהבה.

פורסם

שאלה לא הכי קשור.

הסאב שראית בחנות היה עם הגריל כמו בתמונה?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...