Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

306 סיבות לחייך - ארוע פיג'ו 306 בערד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד 2 מיקצים והייתי עובר את גל, נשבע לך! :popcorn:

הבעיה שב 2 המקצים האחרונים התלהבתי יותר מדי והיגוי היתר תפס אותי חזק. האנטי רול הזה קטלני, צריך להתרגל אליו, שאל את עופר.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לבחור קוראים אסף... יותר מזה הוא יצטרך לנדב.

מה גם שמוזר שכתבו שהוא נוהג על XSI כאשר זה מעולם לא היה XSI.

ליביו נוהג באירועים על הכל חוץ מהאוטו שלו... אני אומר לכם הוא פשוט קמצן :wink:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

ניר, המסלול שעשינו היה לפי הציורים של און: השתמשנו בקו הזינוק המקורי, אבל בסוף הכיכר עשינו פנית פרסה וחזרנו את הכיכר שוב (כמו שעשינו כשהיינו שם ביחד). סה"כ המסלול מאוד מהיר (הרבה יותר מהמסלול המקוצר שעשינו יחד) ונותן יתרון גדול לכוח.

יא חצוף, עשיתי תוצאה יותר טובה משל 2 נהגים עם GTI. מה שכן, איגור ופבל עם ה-GTI6 באמת נהגו ברמה. אני ואיגור היינו מאוד צמודים והחלפנו מקומות לאורך כל היום ועקפתי אותו רק בהקפה הממש אחרונה.

כמו שגלעד כתב, הוא ועופר היו אחרי החלפה לאנטירול אחורי של 28 מ"מ, מה שדרש תהליך לימוד מחדש של התנהגות הרכב. יעידו על כך מספר ספינים ששניהם דפקו. הבעיה האחרת של גלעד היא שהוא קצת רגיש מידי על הדוושה הימנית :evil: .

דור, אתה צודק - טעות שלי. אסף לא נוהג על XSI. הרכב שלו במקור 1.8, אבל הבנתי שהוא ממש לא מקורי.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

אין לי שום בעיה של רגישות עם הדוושה הימנית, בעע! אם כבר,יש לי בעיה של חוסר רגישות ברגל השמאלית בגלל הקלאץ'. :)

הבעיה שלי זה בעיקר המבט, לדעתי. אם הייתי מביט יותר רחוק, לא הייתי דופק ספינים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לא התכוונתי לספינים, התכוונתי לפניות שלא דרשו בלימה לפניהן.

גם אני עליתי על זה רק ב-4 ההקפות האחרונות. זה רק עניין של להתגבר על הפחד!

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

גל, לא אמרתי כלום על זה אם האוטו שלו מקורי או לא... אכן הוא היה XT איפשהו שם בעבר הרחוק :wink:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
יא חצוף, עשיתי תוצאה יותר טובה משל 2 נהגים עם GTI.

מצטער גל, אתה לא יכול לשלוף את כרטיס האנדרדוג. הציפיות ממך קצת יותר גבוהות. מבחינתי כל עוד אין קליאו בסביבה (עם עדיפות לאחת שחורה וחלשה, אפשר גם אפורה מלוכלכת :wink:) המקום הראשון שלך. אם לא, זה אומר שיש לנו איומים משותפים חדשים וזה לא טוב :lol:.

עדיין לא הבנתי איזה מסלול עשיתם כי הרגיל שלנו עומד על איזור הדקה ומטה והמסלול המלא של און לפי מה שהבנתי מרוני ומהתוכנית לא מגיע לזמנים שלכם (או שזה פשוט המסלול שאנחנו עושים בדרך-כלל רק עד הסוף וכולל פרסה בכיכר בזמן שבמסלול של און אין פרסה. זה כבר יותר מסתדר לי).

ניר

פורסם

בעיקרון זה אותו המסלול שעשינו בפעמים האחרונות (כולל הפרסה), אבל התחלנו וסיימנו רחוק יותר מהכיכר, כך שעשינו את כל ה"סלאלום" ולא רק מהאמצע שלו. מומלץ בחום!

וכמו שאמרתי, איגור ופבל נהגו מצוין (ויתרון של 30 סוסים לא הזיק להם).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
ועכשיו הסרט:

http://www.sendspace.com/file/joec05

שוב, קרדיט לדין ונדב.

לא פועל לי

זה כותב לי ככה:

Sorry, the free service is at full capacity.

(העלאה מושקעת אגב132 מגה יפה;))

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

נסה מאוחר יותר.

• תוכן חדש...