Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי רכב סובארו אימפרזה 1600 שנת 94

אני רוצה להחליף את 4 הצמיגים שלי לא יודע מאיזה חברה לקנות צמיגים

שמעתי על DUNLOP איך החברה הזאת?

גודל הצמיג שלי לפי הרישוי רכב 165R13 בדקתי כמה חברות ויש להם מחירים פלצניים יש שכותבים 2+2 חינם עדיין לא הבנתי את הקטע הזה, מאיפה אני קונה צמיגים אצל בנאדם טוב אני גר באזור המרכז.

אבל תנו לי מידע טוב איזה חברה של צמיג לקנות,ומאיפה לקנות,ומה סדר גודל מחירים לצמיג או לחבילת עיסקה

ועוד משהו האם זה חוקי בטסט לשים ג'אנטים רחבים

וכמה עולה 4 ג'אנטים חדשים/משומשים?

תודה לעונים!!!

פורסם

1 צמיגים לא נמדדים לפי חברות, אלה לפי דגמים .

לכל חברה יש דגמים טובים, או פחות טובים. הכול תלוי במה אתה מחפש.

2 גודל גאנט ניתן להגדיל לפי מה שמאושר בספר רכב. יש לכל בוחן בטסטים ספר לכל המידות של כל הרכבים.

אתה יכול לבדוק שם מה המידע המקסימאלית שאתה יכול לשים, ולפי זה לאשר ברישיון באותו מקום.

3 מחירים בודקים בחנויות. זה שוק די פתוח. אין מחירון קבוע.

Omnia mea mecum porto

פורסם
1 צמיגים לא נמדדים לפי חברות, אלה לפי דגמים .

לכל חברה יש דגמים טובים, או פחות טובים. הכול תלוי במה אתה מחפש.

2 גודל גאנט ניתן להגדיל לפי מה שמאושר בספר רכב. יש לכל בוחן בטסטים ספר לכל המידות של כל הרכבים.

אתה יכול לבדוק שם מה המידע המקסימאלית שאתה יכול לשים, ולפי זה לאשר ברישיון באותו מקום.

3 מחירים בודקים בחנויות. זה שוק די פתוח. אין מחירון קבוע.

תודה רבה לך.

• תוכן חדש...