Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי את תעודת הבגרות + תעודה טכנולוגית שלי. מכיוון שאני חושב על לימודים בחו"ל, בעיקר בקנדה אני (לפי ההגיון הישר) צריך לתרגם את תעודת הבגרות. כיצד עושים את זה? האם דרך משרד החינוך? שגרירות כל שהיא? או שהאוניברסיטה שאני מנסה להתקבל אליה תעשה זאת לבד?

תודה מראש.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אתה צריך את כל המסמכים הרלונטיים מתורגמים ע"י נוטריון.

תעשה חיפוש בגוגל בטוח תמצא.

בהצלחה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

מתעלק על השרשור.

קיבלתי את תעודת הבגרות, נגיד ואני רוצה לשפר את הציונים ובאמת משפר אותם באופן משמעותי, איפה אני מקבל תעודת בגרות והאם היא שוות ערך לתעודת בגרות של הבית ספר?

פורסם

אני לא יודע איך זה בקנדה, אבל בכמה מקומות שבדקתי בארה"ב (בעיקר קליפורניה) התעודת בגרות הישראלית שלך ממש לא מעניינת אותם.

יש להם מבחן שדומה ל"פסיכומטרי" שאתה עושה ועם התוצאות שלו אתה ניגש למוסד האקדמאי ובמידה ואתה עומד ברף, אתה עושה מבחן כניסה לאותו מקום ואם תעבור גם אותו סביר להניח שתתקבל ללימודים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מתעלק על השרשור.

קיבלתי את תעודת הבגרות, נגיד ואני רוצה לשפר את הציונים ובאמת משפר אותם באופן משמעותי, איפה אני מקבל תעודת בגרות והאם היא שוות ערך לתעודת בגרות של הבית ספר?

אתה הולך לבית הספר ומבקש שיזמינו לך תעודה חדשה ממשרד החינוך או שאתה יכול לפנות ישירות למשרד החינוך.

בכל מקרה, אין הבדל בין תעודת בגרות שאתה מקבל מבית הספר לתעודת הבגרות שאתה מקבל אחרי זה כשאתה משפר את ציונך.

ההבדל היחיד שעלול להיות הוא אם תעשה את המבחנים החדשים במתכונת "אסטרנית" לעומת מתכונת "אינטרנית" שעשית בבית הספר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אני לא יודע איך זה בקנדה, אבל בכמה מקומות שבדקתי בארה"ב (בעיקר קליפורניה) התעודת בגרות הישראלית שלך ממש לא מעניינת אותם.

יש להם מבחן שדומה ל"פסיכומטרי" שאתה עושה ועם התוצאות שלו אתה ניגש למוסד האקדמאי ובמידה ואתה עומד ברף, אתה עושה מבחן כניסה לאותו מקום ואם תעבור גם אותו סביר להניח שתתקבל ללימודים.

עכשיו שאני נזכר גם באירופה אתה צריך לעבור מבחן דומה. ממה שחברים מספרים המבחן יותר קל מהפסיכומטרי בארץ. אולם לחלק יש את המגבלה של השפה.

פורסם

קבל המלצה חמה על עו"ד ונוטריון העונה לשם ליסה סגלוב.

היא טיפלה בכל התרגומים שלנו לפני בקשת הגירה:

עו"ד ליסה סגלוב, 03-6134244

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
  • תוכן חדש...