Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה HU עדיף? 9855vs.880prs

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגוון?

הנה מכשיר מעניין:

http://www.kenwoodaudio.com/Singapore/prodDetails.asp?Cat=Car%20Entertainment&SubCat=25th%20Anniversary&Model=XXV-01D

לגבי להשיג אותו בארץ אני לא יודע.

את זה לעומת זאת יש :

http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1203&CategoryID=154&Page=1

המכשירים של קנווד שאני הכרתי הם סוסי עבודה, והסאונד שלהם יותר נעים לאוזן מפיוניר לדעתי.

שוב אני עדיין לא מבין למה אם כזה מגבר וכזה סט צריך BI AMP.

אני חושב שמכשיר שקרוב למקור כמה שיותר , נגיד קלריון טוב , או אלפיין טוב, על FLAT .

+

ACCUSET ALIGNMENT SYSTEM התוצאה תהיה הרבה יותר טובה ונכונה.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סליחה שאני נדחף, אבל יש לי שאלה. המגבר בר"ד, סתם לדוגמא, בקלריון 955, ממש גרוע? אי אפשר לחבר אותו נגיד לטוויטרים בשביל בי-אמפינג?

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אפשר.

הוא ממש לא גרוע.

אבל אתה מעמיס על הספק.

בגלל זה היום מוסיפים אפשרות ניתוק למגבר הפנימי בתוך המכשירים .

בנוסף המכשיר מוציא 17 וואט מקסימום , בנוסף הוופר ידיג בדיליי כיוון שהסינגל שלו עובר מהHU דרך 5 מטר RCA למגבר שעושה עיבוד קול , ואז 5 מטר כבל + קרוב אובר + עוד חוט עד לוופר.

בקיצור לא .

פורסם

17 וואט זה מספיק לטוויטרים. וזה לא 5 מטר, המגבר מתחת למושב של הנהג. ואין קרוס. ככה זה אפשרי?

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

GTI1980 - כן, בוודאות ניתן לבצע בי-אמפינג על שלל חיתוכיו עם ה 880.

את הקנווד הנ"ל ראיתי בתאילנד בזמנו במין "סייל" רשמי של קנווד. הציעו אותו עם סט רמקולים טובים ב 4,000 ומשהו ש"ח.

ה 17 וואט האלה שמוציא כל הד-יוניט ממוצע מושגים עם 5% THD. ממש לא משהו אופטימלי. אם אתה מעוניין להגביר טוויטרים בצורה טובה ובריאה - רק מגבר. אפילו מגבר של 25 לערוץ אבל עם אחוז עיוות אפסי יעשה את העבודה. 5% THD זה אומר שאין בכלל "מרווח ראש" וקליפינג מטורף לטוויטרים. כבר דיברנו על זה פעם שאפילו הספק נמוך יכול לשרוף טוויטרים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חברים כמו שאתם רואים החתימה התעדכנה :wink:

אני שלם עם הקניה, ואין מאושר ממני בעולם כרגע :-P

תודה לכולם שעזרו בבחירה/החלטה.

חג שמח.

עכשיו לכיוונים.

פורסם

אני לא רואה מה רשום בחתימה כי אצלי לא עודכן עדיין. מה לקחת בסוף?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

איזה יופי כולם היו בלחץ הא ?:lol: :lol:

מי שיודע לכוון את הF16 הזה שיתנדב במפגש הקרוב :shock: .

בברכה.

נ.ב. אין שום HISS דרך אגב!!

פורסם

תתחדש!!! אולי לא תאמין לי אבל שראיתי עכשיו שקנית את הפיוניר בסוף עלה לי חיוך על הפנים, ואת האמת לא יודע למה :-D

תהנה ממנו!

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...