Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כעת לאחר שהשתחררתי ואני עתיד לקבל משכורת "אנושית" אני רוצה לשדרג את הקליאו הנאמנה שלי למשהו מרווח קצת יותר.

המחשבה שלי היא לחפש "בשקט" וללא לחץ אחר רכב ולאחר מיכן למכור את הקליאו (יד ראשונה קילו' נמוך וכולי...).

האפשרויות שחשבתי אליהן היו :

*306 - 4/5 דלתות

*בראבה/ו

*קסארה

*לאנסר

*איביזה

- סדר המכוניות שרירותי ולא מעיד על העדפה

כול המכונית משנתון 2000 לערך, ידניות ו1600

הבעיה היא שאני לא יודע באם יש קסארה, לאנסר או פג'ו 306 4 דלתות - 1.6 ידניות.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

למה רק לא בראבה? תפרט .

אני אישית הייתי מתרחק מהלאנסר ומהקסארה, רכבים לא הכי מומלצים בתקציב שלך.

וגם יש הבדל לא קטן בין קסרה לאיביזה, הם לא באותה הקטגוריה.

מה התקציב שלך?

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

התקציב הינו סביב ה 30K

306 מתצורת 5 הדלתות ראיתי כבר די הרבה ידניות, כך גם איביזות

לאנסרים וקסארות 1.6 ידני, אני לא חושב שראיתי אי פעם בלוח מכירה.

מבחינת התנהגות - נהגתי על 306 ובראבה ודי אהבתי, למרות שמנוע הבראבה נראה לי בזמנו כחיי יותר.

האם יש איזה שהן בעיות אופיניות (ויקרות) לדגמים המדוברים, אני מניח שהימצאות הגיר הידני תשלול לפחות את התקלות האופייניות לאוטומט.

אטרקציות לאירועים

פורסם

ההמלצה ללאנטיס האוטומטית היא כמובן מטופשת (לא אישי), משום שזהו רכב נחות ביחס לאחרים, כמעט בכל קנ"מ שרלבנטי לשואל, בנוסף לזה שהוא לא ידני...

אבל, לי בזמנו היתה לאנטיס 1.8 ידנית וזה כבר סיפור אחר. אני לא יודע אם זה ייכנס לך לתקציב ובכלל כמה נשארו מתוך הבודדות שנרכשו בארץ, אבל מדובר ברכב מאובזר מאוד (סאן רוף), מרווח יותר מהקליאו כמובן, 4 כ"א, ויחסית זריז. מאידך, הרכב לא נוח ולא אוחז כמו ה- 306, למשל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

המטרה שלי היא להתקדם לשנת 2000 לפחות, מה שהלאנטיס אינה מאפשרת.

אטרקציות לאירועים

פורסם

ה 306 אכן קיימת עם מנוע 1.6 ומרכב 4 דלתות, אך הידניות נדירות.

בעיות שאני מכיר ב306 - חישמול לא תקין (תבדוק חלונות, מזגן, וכו), פנל מזגן שעלול לשבוק בדגמי ה1.8, רגישות לנוזל קירור לא ייעודי.

מבין אלו שברשימה הייתי בוחר ב306 - הגרסאות החדשות יותר (דור שלישי) נכנסות בתקציב, מנוע ה1.6 עומד על 100 סוסים במקום 90, העיצוב הוא היפה ביותר מבין 3 הדורות (לטעמי), והרכב מתנהג וננהג באופן מעולה.

מה שכן, ה1.6 ידנית נדירה בשנתונים שאתה מחפש.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

התקציב הוא סביב ה +30, אופציות זולות יותר יתקבלו בברכה

אטרקציות לאירועים

• תוכן חדש...