Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בינגו! אני מפגר :oops: :oops: :oops:

עשיתי את הבדיקה עם הניתוק של הקונקטור מהמודול לפני כחודשיים, ומשום מה עכשיו, כשהגיעה אלי הנעילה החדשה מאיביי זכרתי , ונתקע לי במוח, שהניתוק השפיע על הנעילה. מסתבר שלא, זה השפיע על החלונות החשמליים. הלכתי עכשיו למשאית לבדוק את זה שוב.

מתנצל על ההטרדה.

לא מפגר ולא נעליים, מה זה השטויות האלה?

אכן מרים חלונות,אז מה\?????

הטרדה? אתה? ממש לא?

אולי "מעז יצא מתוק"?.... יש מרים חלונות... אחלה!!!

ועכשיו אופן בדיקת פעולת מרים החלונות ובדיקת האפשרות לחבר אותו לשלטים החדשים:wink: :

הורד את החלונות למטה.

בדוק עם פולס שלילי לצהוב, או פולס ארוך למס' שניות (עד 10 ) והאם החלונות עולים למעלה עד הסוף?

אם לא, נסה עם פולס פלוס עד 10 שניות בחוט הוורוד? האם החלונות עלו למעלה?

אם כן, באחד המצבים, תאר את המצב, ואסביר לך כיצד לחבר את השלטים החדשים גם להרמת השמשות.

אם לא פועל, בדוק אספקת מתח דרך נתיך 30 אמפר למרים החלונות בחוט האדום, ובחוט השחור מינוס לבודי חזק וראוי.

עדכן

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

עשיתי את הבדיקה כבר כשירדתי למשאית וקיצור של החוט הורוד לפלוס אכן מרים את החלונות. אני לא חושב שאני אשתמש בפונקציה הזו, גם כי מנוע הדיזל של יחידת הקירור עושה די הרבה רעש ולכן לא פותחים חלונות בכלל, וגם כי הבנתי שהעובדה שבכל נעילה של הרכב המנועים מתאמצים להרים את החלון המורם לא תורמת לאורך חייהם.

בלי קשר, אין שום ספק שהשרשור עזר לי מאוד למרות הטעות שלי, כי אחרת הייתי עלול לנסות להתחבר דרך החוטים החום והכחול אל מנועי החלונות. אני גם אנצל אותו בהמשך לאחר שאני אאתר את המוח של הנעילה האמיתית, כדי להתחבר אליה, או אל המנועים.

• תוכן חדש...