Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראיתי את המיליון הפרומואים של הסידרה, אבל לא מתכוון לראות אותה. כמו בעצם גם את ה"מופעה המוטורי". אני מתחרת שכן ראיתי פרק אחד בשבוע שעבר. כל כך על הפנים :cry:

הפסד שלך :wink: רק בשביל הפרארי שווה לראות.:-P

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דבר אחד אני לא מבין- איך ארבעה חבר'ה נכנסים בפרארי 360?

(כשכולם נסעו לראות את הדירה)

זה ממש לצחוק על האינטליגנציה המוטורית של הצופה :lol:

172

פורסם

2 בבאגז' ו2 מקדימה.:-D

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אני די בטוח שהפרארי ספיידר 360 שהייתה בסידרה שייכת או הייתה שייכת למישהו מכפר שמריהו (בזמנו היא הייתה מוצעת למכירה לתיירים).

בכל אופן, לא הביאו אותה לארץ במיוחד לתוכנית.

פורסם

ולמה כשהמפתחות לפרארי נופלים עם ה-BX, הם מצטופפים במושב האחורי של המונית? אין מושב ליד הנהג? (או שהוא תפוס בגלל הצלם :lol: )

ואם כבר המפתחות נופלים, למה לא לרדת למטה ולהרים אותם, אלא להמשיך משם במונית? (כי זה מצחיק?)

ואיפה מוצאים פרארי ("קניתי מהתערוכה"? איזה תערוכה בדיוק?) ורוכשים בית בתוך 24 שעות?

למה התגובה למכירת החברה כל-כך צנועה? "ייה", זהו?

ולמה אף אחד בסדרה הזו לא חוגר חגורת בטיחות. מה, זה לא נראה אותנטי עם חגורה?

כמו גבינה שוויצרית.

פורסם
תגיד, שמת לב לאחרונה מה קורה לפני גמר של כוכב נולד נולד לרקוד רוקד בלידה ולידות בכוכבים ??????

מוציאים לך את הנשמה כדי לראות את החדשות.

אני איי פעם אמרתי שאני צופה בניסיון העלוב הזה לקבלת רייטינג שנקרא "תוכניות ריאלטי" ? :?

!AWDSOME

פורסם

דיי כבר לחפש ולחפש מה לא בסדר בכל דבר.

כולה תוכנית.עושה את העבודה ,מעבירה חצי שעה של צחוק ופנטזיה של...''אם הייתי זוכה''.

אני אהבתי.

פורסם

מבוסס על הסדרה האמריקאית המצויינת "הפמליה" (כל יום שני בסביבות השעה 22:00 בערוץ יס פלוס, אפיק 12 בYES!).

אכן מפרסמים את הסדרה הזאת בצורה מטורפת..

אבל אותו דבר עשו לתוכנית של אורי גלר.. ביום של הגמר שלה היה באנר ע-צ-ו-ם בצורה כפית עם טיימר בקצה הטלויזיה ופשוט היה בלתי אפשרי לראות ערוץ 22 באותו היום..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני לא אוהב שדוחפים לי דברים בכח, לכן יש לי יש בעיה עם ערוץ 2 ברגע שכל הפקה מעצבנת יותר או פחות זוכה ל !35 פרומואים

שמתחילים שבועיים לפני הפרק הראשון, אין לי שום רצון לראות את התוכנית.

פורסם

צוקרמן, בוא איתי לסביון תביא כסף מזומן (או צ'ק בנקאי) אני מסדר לך בית בפחות מ24 שעות :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אני לא אוהב שדוחפים לי דברים בכח, לכן יש לי יש בעיה עם ערוץ 2 ברגע שכל הפקה מעצבנת יותר או פחות זוכה ל !35 פרומואים

שמתחילים שבועיים לפני הפרק הראשון, אין לי שום רצון לראות את התוכנית.

1+

1+

1+

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...