Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי כרגע דיאטסו אפלאוז 94 אני יודע שזה לא רכב נחמד אבל שמעתי שאפשר להוציא ממנו צליל די טוב,

בעקרון אני רוצה לחליף את הקופמפוננט שיש לי כרגע {דרגסטר 50 ר.מ.ס 5.25" הוא יושב על פולס אודיו 60*4 }

כי אני רוצה יותר עוצמה ואיכות.

איזה קומפוננט אני יכול להשים לרכב הנ"ל מבחינת אקוסטיקה והכל? [שיהיה עוצמתי ואיכותי].

תודה טל.

פורסם

מה יש לך מבחינת רכיבים.

מגבר יש לך פולס אודיו. 60W כפול 4

קומפוננט מקדימה כרגע דרגסטר. 50W .

איזה רדיו דיסק?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
פוקאל K2P. מספיק עוצמתי ואיכותי? :lol:

גיא.

קצת מעל התקציב, בקושי חורג :p

מורל,JBL,פוקאל,ועוד חברות הכל יכול לבוא בחשבון, אתה צריך לשמוע ולהחליט.

פורסם

למה שהמורל לא יהיו 120? רשום 120 אז הם 120. למרות שאם תיתן להם 80-90 הם ירקדו לך כמו ברזילאיות :wink:

ואם אתה הולך על המורל פולס 6.5 אז, טוב בעצם אין אז. בחירה טובה לתקציב שלך. אם אתה רוצה להיות כמוני ולנסות משהו יחסית חדש (כמו שלכולם היה דוטק ואני הייתי בין הראשונים שקנה את הדוטק אוביישן, לפחות נראה לי שהייתי בין הראשונים) אז תקנה את המורל טמפו למרות שיש פה כמה כאלה שכבר קנו אולי תבקש מהם חוות דעת. הטמפו חדשים עולים 600.

בברכה ובהצלחה בבחירה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

טוב אז ככה כל הרכיבים שיש לי הם:

רדיו דיסק פיוניר 670 3 יציאות RCA

קומפוננט דרגסטר 100W 50RMS [שאותו אני רוצה להחליף]

מגבר פולס אודיו 1000W 60*4RMS שהוא יושב על הסאב והקומ'

ועוד מגבר קטן שני יציאות 300W ישן מאוד שהוא יושב על האוחוריים

ואחוריים 6*9 פיוניר 200W הישנים שהוא מוציא 70RMS

וסאב קיקר C12

פורסם

לא ידעתי שברזילאיות טובות גם בכדורגל? ולמה לא? הקומפוננטים שלנו גם מתפשטים וגם בעת הצורך (אם יש להם איזו סיבה טובה [מגבר לצורך העניין] שנותנת להם הגברה בריאה (ואמרתי נותנת בגלל הסיבה) :lol: :lol: :lol: ) הם ינענעו את התחת! כן כן!

מופתע? :-D

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מעניין עכשיו .

האם יש חברת רמקולים ברזילאית?

מעניין , כיוון שלפי כל הספקולנטים בשנה הקרובה המשק הברזילאי הולך להיות אחד מהחמישה שהכי יצמחו בעולם.

ויש שם פוטנציאל מכירה מטורף.

מעניין , בטח לאוגי יש מספיק זמן לבדוק את זה.

פורסם

חברת רמקולים ברזילאית? לא נשמע מצלצל באוזן. באמת שלא. ברזיל = כדורגל. ישראל = פלאפל. בעצם, אם זה כמו שאמרתי, אז יכול להיות. באמת מעניין. ואם יש מעניין איך האיכות שלהם וכל הסיפור הזה.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני חושב שתמורת 600 ש"ח השיפור הכי טוב שהוא יקבל יהיה בעזרת קיט בידוד לדלתות.

600 ש"ח זה תקציב נמוך לשדרוג משמעותי. בידוד בדלתות ישפר את איכות הרמקולים ברמה ניכרת + רק יעזור בשדרוג עתידי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, האיטום יתן לו גם יותר עוצמה? לידע כללי אני שואל כי את זה אני עדיין לא יודע.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בעיקרון כן.

זה לא שזה "יתן" עוד עוצמה אלא אם זה נעשה נכון אז הוא יוריד את האיבוד שנעשה בדלת רגילה.

ב600 ש"ח אני חושב ששמעון מסאונד סטורם יעשה לשתי דלתות יעשה עבודה טובה מאוד .

בנוסף אני חושב להמליץ לבחור בכלל להתחיל את הכל מלהחליף מגבר.

בוא ניתן דוגמא.

ביד שניה פה נמכר קלריון ב 500 ש"ח , מגבר אולד סקול שלהם.

הוא 80 וואט אמיתיים לא כמו הפולס.

ההבדל שהוא יעשה לדראגסטר הוא עצום.

רמקול בגדול הוא דבר אטום. הוא בעצם רק הפה של המגבר. מנסיון כבר של הרבה ניסויים החלפת מגבר משפיעה הרבה יותר מהחלפת רמקול .

גם אני בתחילת דרכי חשבתי להפך.

בחדר שלי הייתה לי פעם מערכת של מגבר יאמאהה (שהיה ועדיין מגבר מעולה) וזוג של KEF קודה 8.

החלפתי את ה KEF לזוג טאוורים של מורדנט שורט. ההבדל היה אך מינימלי יחסית להשקעה.

לאחר כשנה החלפתי את המגבר . הבחירה הייתה בארקאם דיוה A85 .

ההבדל? פנומנלי~!

ברמות שקשה להסביר. עכשיו בטח כולם שואלים(נו טוב הוא לקח קמרולים יותר טובים עם מגבר יותר טוב , הוא לא ניסה אותו על הKEF).

נכון אבל עשיתי משהו אחר, לקחתי זוג של מישן M70 , רמקול קטן חמוד ונהדר ב 1000 ש"ח.

הוא חובר בהתחלה ליאמאהה והיה נחמד +.

לאחר דין ודברים בבית , הוא עבר אליי לחדר ומתפקד כיום על הקיר כמוניטורים שלי למחשב, וכאשר אני שומע מוזיקה בעת ישיבה על השולחן (הרמקולים הגדולים מופנים עם לכיוון הגב שלי) .

נחזור לנקודה, ההבדל ברמקול הזה בין שני המגברים הוא עצום . כמו המרחק באיכות החיים בין טרגיזיקיסטן לנורווגיה.

מאז השתכנעתי. עשיתי את הניסויים ברכב. ההצלחה לא איחרה לבוא , ובכמה וכמה דרכים , ובבתים.

ולסיכום, קודם מגבר אחרי זה רמקולים.

• תוכן חדש...