Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על באגי - מבקש סדר בדברים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחרונה אני רוצה לבנות באגי מחיפושית.

עשיתי חיפוש ומצאתי איזה 1000 הודעות על אנשים שרוצים לבנות באגי-אך עדיין יש לי מספר שאלות..

1.אם אני לוקח חיפושית ועושה אותה כמו בתמונה המצורפת, זה חוקי- כלומר אני יכול לעבור טסט?- שמעתי שאם זה רכב אספנות אז כן ...האם אני צודק?

2. היכן אני יכול למצוא את תקנות הרישוי בנושא זה?

3.אין לי כוונה לשנות גיר או מנוע פשוט לקחת חיפושית לפרק לה את הפח ושים עליה קיט פיברגלאס (כמו בתמונה).

אודה לכולם באם תעזרו לי למצוא את התשובות הברורות לנושא.

בברכה

עומרי

resize222.jpg

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...