Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השוואת קומפ: morel dotech vs focal v2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מורל= רמקולים לזקנים :lol:

אם אתה שומע אלקטרוני או רוק לך על הפוקאל או ההרץ (תלוי מה האוזניים שלך יאהבו יותר).

יש לי דוטק כפי שניתן לראות בחתימה, אני אוהב לשמוע בהם שחורה, מזרחית, ישראלית רוב הסגנונות אבל אלקטרוני נשמע יותר טוב בהרץ ופוקאל לטעמי (אני לא כותב רוק כי אני לא שומע בכל מקרה).

בכל אופן K2P, היי אנרג'י, הייבריד וכו' עוצמתיים משמעותית מדוטק, V2, אנרג'י לטעמי שווה את התוספת במחיר אם אתה יכול להרשות לעצמך.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

איזה שטויות במיץ עגבניות, מנואל, אל תשווה טראקים כגון: פול און, פסיכודלי, אלקטרו וראפ , למוסיקה שאתה שומע , זוכר שהכנסת את הדיסק שלך לHU שלי, ובשלב מסויים הMT22 לא הצליחו להיתמודד עם הגיטרות, ד"א, גם המ"ע לא היית מכוונת אז כמו שצריץ.

אני שומע בעיקר אלקטרוני (כל מה שפירטתי לעיל) ונהנה מכל רגע עם מורל - למה? ככה! כי האוזניים שלי אוהבים מורל!

די כבר עם הדיבורים הסתמיים האלה שמורל לא מנגנים סוגי מוסיקה מסויימים - זה בולשיט.

בברכה.

בוריס.

פורסם
מנואל, לא הבנתי איזה מיד יותר חזק עדיין (צוחק צוחק) אבל היית מתקן כי מי שיראה לא יבין על מה מדובר.

ולשאלה שלי: אם אני חובב טראנסים האוסים טראקים וראפ, מיד של פוקל (נניח של ה-V2) וטויטר של מורל (נניח ה-MT22) ישתלבו טוב אתם חושבים? ונילך יותר רחוק. שתי מידים של פוקל V2 ישתלבו עם ה-MT22 יפה?

כי פשוט הכנסתם אותי עכשיו לבאסה קטנה כזאת כי אני חובב טראקים וראפ, ויש לי דוטק אוביישן, וייתכן ואולי אני יחליף רק את המידים לפוקל אם ואכן זה כדאי ושווה (והחלטתי לעלות את הנושא הזה כי הוא קשור לפה).

אודה מאוד לתשובות מחברי הפורום.

בברכה,גיא.

חשבתי שזה כל כך כך ברור.. :lol: נו טוב:

פוקל יתעלה על המורל!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
איזה שטויות במיץ עגבניות, מנואל, אל תשווה טראקים כגון: פול און, פסיכודלי, אלקטרו וראפ , למוסיקה שאתה שומע , זוכר שהכנסת את הדיסק שלך לHU שלי, ובשלב מסויים הMT22 לא הצליחו להיתמודד עם הגיטרות, ד"א, גם המ"ע לא היית מכוונת אז כמו שצריץ.

אני שומע בעיקר אלקטרוני (כל מה שפירטתי לעיל) ונהנה מכל רגע עם מורל - למה? ככה! כי האוזניים שלי אוהבים מורל!

די כבר עם הדיבורים הסתמיים האלה שמורל לא מנגנים סוגי מוסיקה מסויימים - זה בולשיט.

בברכה.

בוריס.

כמו שאמרת למורל קשה להיתמודד עם הרוק שלי וזה נבדק כבר לפחות ב- 5 מערכות "מורליות".

סה"כ אין לי בעיה עם טראקים ומורל כמובן תלוי באיזה סוג מדובר..

ותמיד עדיף לשמוע סטים לפני קניה!

לא רוצה להישמע מכליל מדיי אבל במוזיקה "מסחרית" (ראפ ,MTV , תראנס..) לא תמצא אפילו שליש מהפוטנציאל של מורל.

פורסם
אז מה כן מורל מנגנים טוב? כי פשוט בהרבה סוגי מוזיקה אתם פוסלים את הדוטק. אשמח לשמוע תשובה.

בברכה,גיא.

רוק רך, ישראלי, נינט טייב..

ובכללי כמו שאמרו מוזיקה של זקנים: קלאסית וכו'..(לא להרביץ לי! זה היה בצחוק! :lol: בערך..)

פורסם

תודה לכולם על התגובות!

הבנתי פחות או יותר שהפוקאל הם קצת יותר אגרסיביים ומתאימים יותר לסגנונות המוסיקה (המסחריים) שאני שומע.

כמה שאלות:1. נגיד ואני יכול לבחור מגבר (4 ערוצים) שיגביר אותם, יש למישהו המלצות מיוחדות? ואם לא אז לפחות כמה וואט כדי לי לתת להם בכדי למצות אותם הכי טוב?

2. איפה אני יכול למצוא קומפוננטים של הרץ באינטרנט? ואולי מישהו יודע מחירים לפחות של אנרג'י או היי אנרג'י?

תודה לכל מי שעוזר.

בברכה גיא.

i assure u all iwill have asound system.. eventually

פורסם

הרץ לא מפרסמים מחירים באינטרנט (הוראה של היבואן), ובצדק.

הייתי מציע לך לבדוק את ההרץ-פוקאל ואטון שגם הם אופצייה.

אתה מוזמן להכנס אליי לרכב, יש לי הי-אנרג'י, למפגש בקרית-גת אגיע.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם
תודה לכולם על התגובות!

הבנתי פחות או יותר שהפוקאל הם קצת יותר אגרסיביים ומתאימים יותר לסגנונות המוסיקה (המסחריים) שאני שומע.

כמה שאלות:1. נגיד ואני יכול לבחור מגבר (4 ערוצים) שיגביר אותם, יש למישהו המלצות מיוחדות? ואם לא אז לפחות כמה וואט כדי לי לתת להם בכדי למצות אותם הכי טוב?

2. איפה אני יכול למצוא קומפוננטים של הרץ באינטרנט? ואולי מישהו יודע מחירים לפחות של אנרג'י או היי אנרג'י?

תודה לכל מי שעוזר.

בברכה גיא.

אני יכול להציע אין ספור מגברים..

תקבע תקציב בבקשה.

כמה וואט? תלוי לאיזה סט

ל- V2 בין 70-80W RMS..

להיי אנרג'י של הרץ? 100-150W RMS

פורסם

אני מבן שההיי אנרג'י נחשבים מאוד איכותיים (משמע מאוד יקרים ) ואני כמעט משוכנע שהם לא קרובים לתקציב שלי.

לגבי מגברים יש לי עד 2300 ש"ח (עדיף כמה שפחות מן הסתם) ככה יש לי כסף ל phase rs4 שניראה פתאום הגברה קצת חזקה מדי :lol: (לפחות ל v2 ) .

ובכל זאת מישהו יודע כמה עולה היום סט של אנרג'י??

תודה מראש . גיא

פורסם
אני מבן שההיי אנרג'י נחשבים מאוד איכותיים (משמע מאוד יקרים ) ואני כמעט משוכנע שהם לא קרובים לתקציב שלי.

לגבי מגברים יש לי עד 2300 ש"ח (עדיף כמה שפחות מן הסתם) ככה יש לי כסף ל phase rs4 שניראה פתאום הגברה קצת חזקה מדי :lol: (לפחות ל v2 ) .

תודה מראש . גיא

ההי אנרג'י עולה 1800 ש"ח

מגבר מתאים? פייז אופוס (4 ערוצים של 175W RMS!) עולה 2800 ש"ח..ואפילו פחות! שווה פי כמה וכמה מה- RS4!

פורסם

זריקה חפוזה של מחיר - 2300-2000 משהו כזה בערך אם אני לא טועה.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

וואו... כמה בולשיט...

נכון, נכון, ושוב פעם נכון, המידים של פוקל יותר עוצמתיים ממורל, ו?!?! אז!?!?!? הצליל אטום ולא פתוח כמו המורל, הצליל נשמע כאילו הוא פשוט בא אליך מהרמקול בלי שום נפח.

אתם יכולים לקרוא לי זקנה, אני שומע רוק, לא כבד, סיגנון סקורפיונס,ג'ימי פייג' ולא דברים כמו צ'ילנדרן אוף בוטום.

טראקים, והרבה, אינפקטד, ססטו סנטו, אסטרל, GSM, protoculture ועוד הרבה רבים וטובים.

וגם ג'אז בלוז , הכל בקיצור.

ועם מה אני שומע? מורל פולס, המיד נשמע טוב ופתוח, הטוויטר לא רע, למרות שאני מקווה להחליף אותו לMT22 בקרוב.

סט מעולה נשמע טוב, וזול.

תהרגו אותי... הפוקל ממש לא עושים לי את זה, מהתנסות עם V1 V2 K2P ו K3P!.

שוב, אין ספק שהמידים חזקים, אבל זהו!

מבחינתי, הרץ כבר נשמעים הרבה יותר טוב, להם כן יש נפח וטוויטר שנשמע חד, מפורט, ועדיין עושה את זה בלי לצרוח.

אם היה לי מספיק כסף, הייתי משתדרג להרץ.

לפי דעתי, אם תקנה פוקל, לא תהנה מנפח של הופעות, מצלילים חיים ולא אטומים.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

תודה מראש . גיא

תתאמץ עוד טיפ טיפה ותשיג כבר את האופוס 150.4

לא חותם

פורסם

עוד טיפה?? למיטב ידיעתי האופוס שהוא באמת מגבר מעולה! עולה לפחות 3500 ש"ח+ שזה קצת:wink: מעל לתקציב שלי.

אבל תודה בכל זאת ותמיד צריך חלומות!

תודה. גיא

• תוכן חדש...