Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ס, עברו לשכונתי שני דיירים חדשים - אחד מהם עושה בעיות (במקרה הוא אבא של ידידה)...

יש להם חנייה פרטית-כפולה, אבל הוא מעדיף לזרוק את האוטו ליד החנייה שלנו (ושל השכנים הצמודים אלי) ולעיתים קרובות (יותר מידי) לחסום לנו את החנייה לחלוטין.

לי אישית, נמאס מזה!

כל פעם שאני חוזר או שהשער חנייה חסום, או שאני צריך לעשות סללום כדי להיכנס לחנייה!

לא פעם ולא פעמיים ניגשנו אליו והסברנו לו שזה מפריע, אז הוא עושה טובה

ומזיז את האוטו.

יום למחרת - הכל כרגיל - הוא ממשיך בשלו.

גם צעקות ועצבים לא ממש עוזרים.

יש עצות (לפני שאני עובר לשלב הוצאת האוויר מהצמיגים וכו'...)?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ידידי, אני לא מתכוון לסכן את הבובה שלי :shock:

אשמח לעצות... (כי הוא עולה לי על כל העצבים, ואני כ-כ-ה קרוב להתחיל בהוצאת האוויר מצמיגיו)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
יש עצות (לפני שאני עובר לשלב הוצאת האוויר מהצמיגים וכו'...)?

:hihi:

תזמין אותו אליך הביתה לכוס קפה ועוגה ודבר איתו.

תבוא אליו בגישה של אחד שרוצה את טובתו ותקשקש לו את הדברים הבאים: "שמע, אני נהג חדש, אתה יוצר לי מצב מסובך ומלחיץ, ואני עדיין לא מסתדר עם הקלאץ' כמו שצריך ואם הוא יקפוץ לי אני אכנס לך באוטו ושנינו לא רוצים את זה, נכון?"

אם הוא לא כזההה מניאק אולי הוא יפסיק לחסום את החניה.

פורסם

שי, המשטרה אצלנו שווה לתחת

עד שהם יבואו - הוא יזיז את האוטו.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

קרה לי מקרה דומה שבוע שעבר,השכן חסם לי את האוטו יום אחרי חסמתי אותו למחרת השכן בא אלי

אומר לי,למה חסמת לי את האוטו? עניתי לו,אתה לא רוצה שיחסמו לך? גם אני לא רוצה שיחסמו לי!:?

פעם הבאה אתה חוסם אני לא אחראי לעצמי מובן?:evil: מאז הוא לא חוסם.:lol:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אבל ברצינות, צלם את האוטו שלו כל פעם שהוא חונה בצורה לא חוקית וחוסם אותך, ולך למשטרה.

רעיון מעולה!

איך לא חשבתי על זה :shock:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

משטרה בהגדרה לא מתעסקת עם רכב שחונה בחנייה לא שלו (הם אפילו לא יגיעו). לעומת זאת היא כן מתערבת כשרכב חוסם רכב אחר ולא מאפשר לו לצאת. יש לקחת זאת בחשבון.

אם החוצפן לא מבין שמסבירים לו יפה הייתי חוסם אותו ולא נותן לו לצאת. אין דבר יותר גרוע משכנים בהמות.

פורסם

אוראל, תבקש עזרה מהמשפחה של גדעון, וולוו ענקית בצד אחד, ג'יפ בצד שני - והוא לא יסע לשום מקום :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תפסיקו להיות ילדים מאניאקים שאתה תחבל לו והוא ייחבל לך ורק שניכם תסבלו במיוחד שזה גם אבא של ידידה שלך!

גש אליו דבר אל ליבו תגיד לו שהוא מקשה עליך וזה לא נהוג איך שהוא מחנה ואף פעם אף אחד בשכונה לא עשה את מה שהוא עושה.

במידה והבחור ימשיך צלם ותבע אותו למשפט(במידה והחנייה רשומה בטאבו עליכם).

אני מאוד לא ממליץ לך להכנס לעימותים כאלה קטנוניים ומגעילים במיוחד עם שכן חדש... חוץ מהעובדה שחבלה היא עבירה פלילית.אל תשכח שתרצה איי פעם לפנות למשטרה לגביי העניין הבחור לא יחסוך במילים ויתלונן עליך שחיבלת לו באוטו-בקיצור לא כדאי.

תסגרו את זה כמו גברים מבוגרים-בדיבורים.

סוף שבוע נעים.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

שלא תעז לנסות להוציא אויר מהגלגלים בדרך זו או אחרת. אם השכן בדיוק יראה אותך או שמישהו אחר יראה אותך ויגיד לו, תוגש נגדך תלונה במשטרה על גרימת נזק/חבלה (לא סגור על הסמנטיקה אבל זה גם לא משנה, הבנת את הרעיון) ויפתח לך תיק על כל המשתמע מכך. שווה?

כמו שכבר נאמר, חבל על הזמן לפנות למשטרה, הם לא יטפלו בזה.

מה כן אפשר לעשות? אני מאמץ את הרעיון של להזמין אותו אליך הביתה לקפה ועוגה ולהסביר לו בצורה יפה ותרבותית מה הבעיה.

אם זה לא יעזור, ובהנחה שהבנתי נכון את התיאור של החניה, חנה את מכוניתך באופן שיקשה עליו להכנס. אתה אומנם פוחד לסכן את "הבובה" שלך, אבל מי אמר לך שהדבר אינו נכון גם לגביו? תחשוב על זה.

דרך נוספת: הפוך להיות שכן פחות נוח בצורות אחרות, בין אם זה בגרימת רעש ובין אם זה בכל דרך אחרת (אני לא מכיר את הסביבה שבה אתה גר אז קשה לי לחשוב כרגע על דרכים נוספות).

מה שלא יהיה, תזכור שבמידה ותגע ברכב שלו והדבר יגיע לידיעתו, אתה בצרות לא קטנות עם החוק. תחשוב אם שווה לך להכנס לצרות האלה בגלל שכן כזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...