Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כמתוכנן, ישיבת הועד תתקיים ביום חמישי 1.2.2007 בבית סובארו בהרצליה.

התכנסות 19:30 עד 19:45

נדרשים - כל חברי הועד.

מוזמנים - חברי העמותה המעוניינים להיות שותפים.

על הפרק - נושאים שונים שהועלו במהלך החודש האחרון, סגירת נושא חתימות והעברות, נושאים נוספים שיועברו אלי עד מועד האסיפה.

חברים שלא יוכלו להגיע ומעוניינים להעלות נושא - נא להעביר אלי.

להתראות

עפר שורץ

מזכיר העמותה

פורסם

לכל החברה שרוצים להשפיע בנושא הקטגוריות ובנושא הספרינטים....

מחר בישיבת הועד זה המקום לדבר ולסגור את הנושאים האלו בהחלטה חד משמעית אחת ולתמיד!!!!

גם חבר'ה שלא בעמותה,מכינים רכב,מתכוונים להכין,רוצים להרשם,רוצים להתרשם ואו רוצים להעלות נושאים אחרים,

אתם יותר ממוזמנים מחר...רק תעדכנו את המזכיר של העמותה עופר שוורץ בפרטי או במייל

בברכה

קובי כהן

פורסם

שלום,

בתאריך 1.2.2007 נערכה ישיבת ועד עמותת IRDA.

בישיבה הועלו נושאים רבים לדיון והוצגו ע"י החברים.

בישיבה השתתפו גם חברי עמותה מן המניין.

בישיבה השתתפו חברי הועד - גבי סרוגו, יובל מלמד, אילן אהרון, צבי לייט, ועפר שורץ.

בישיבה נכחו גם חברי עמותה - מישל גדז', קובי כהן, גידי קרונין, אהוד פוביצר, שאול זייטמן וברוך לביא.

בהמשך למדיניות להלן סיכום הישיבה.

1.עדכון מפגישת עמותות הרכבים לגבי התאחדות לרכבים. נציגי העמותה לפגישות אלו בעלי זכות הצבעה הינם צבי לייט, גבי סרוגו, ואילן אהרון. לפגישות יכולים להגיע כל חברי העמותה. התקנון שיוצע יועבר לעיון כל חברי העמותה דרך האינטרנט או ע"פ בקשתם (עדיין אין), ולעיון עו"ד. נדרש לוודא שבתקנון יהיה מקום להצטרפות עמותות חדשות.

2. הועד (בשם העמותה) תומך בקיום ארועי ראלי ספרינט, וקורא למארגנים לקיים ארועים אלו, בהתאם לחוק.

3. ועדת הביקורת תיבחר באסיפה הכללית הקרובה (מתכננים במרץ או אפריל), כסעיף ראשון !

4. נידון נושא קטגוריות הרכבים העתידיים. למען הסר ספק, כל רכב שיבנה לפי תקנות הבטיחות של העמותה, למרוצי ראלי, יכלל בקטגוריה חוקית.

5. ישיבת ועד הבאה תתקיים בתאריך 1.3.2007 בשעה 19:30 בבית סובארו בהרצליה.

ידיעתכם ושותפותכם גם בעתיד,

עפר שורץ

מזכיר העמותה

פורסם

עופר שכחת את נושא הקטגוריות שהיה נושא די מרכזי בפגישה והרוחות סערו מאוד בגללו???

בנושא הקטגוריות הוחלט שמספיק חמישה רכבים בנפחים זהים פחות או יותר הנעה זהה, טורבו או בלי בקיצור רכבים באותה רמה

פלוס מינוס שהנהגים/בעלי הרכבים יסכימו על קבוצה( קטגוריה,אליפות בין חברים כזאת,בלי הגבלות, כמובן שיעמדו בתקן הבטיחות) אז בלי הגדרת מינימום של שיפורים ושל נפחים....שוב פעם זו תהיה תחרות של למי יש יותר כסף לשפר את הרכב,

לדוגמה:ב-80,000 לאלף ש"ח(פלוס מינוס) אפשר להכין רכב 4x4 טורבו בסיסי סטנדרטי לחלוטין!!!!כמובן עם אביזרי הבטיחות,בולמי עפר,וצמיגי ראלי וזהו!!!

הרכבים הכי פופולרים וזמינים הם הסובארו איפרזה WRX/GT.... אם הכוונה להוזיל עלויות ולהכניס חברה חדשים שלא יכולים להכין רכבים ב 200.000 ש"ח+ אז חייבות להיות הגדרות מגבילות אם לא כך אז יהיו קטגוריות חברים סגורות....

עופר תקן אותי אם אני טועה

קובי

פורסם

קובי שלום,

אני מרשה לעצמי להגיב פעם אחת בלבד לנושא ואם התשובה לא מובנת או לא ברורה אשמח להסבירה שוב בישיבה הבאה.

וזו דעתי האישית כפי שהבנתי אתמול - לא דעה אחודה של הועד.

ראשית, נושא הקטגוריות מוזכר - ראה סעיף 4 בסיכום.

בנושא עלו שני דגשים. לאחד ניתן מענה והוא בניית רכבים והיכללות בקטגוריה חוקית.

הדגש השני היה לגבי הגבלות בקטגוריות בכדי לאפשר "תחרות"

אז ככה,

אני מגיב רק על הרעיון ולא על אופן המימוש העתידי (שלא נקבע ולכן אין סיכום לגביו!)

"...גם אולסי פרי, כשנולד, היה רק מטר וחצי".....:lol: , מכיר את המשפט.

לי, ברור, שמי שמתחיל, וברשותו תקציב נמוך, כנראה לא יהיה האלוף בשנה הראשונה.

האמת, זה נראה לי ברור בכל ספורט. גם הפועל פ"ת לא יכולה לקחת את האליפות עד שלא תשקיע סכומים גבוהים.

לעומתה בית"ר ירושליים השקיע - והיא ממוקמת למעלה.

במקביל ישנה הפועל ב"ש שיש לה תקציב נמוך יותר אך היא בליגה אחרת. גם בליגה שלה היא יכולה להיות ראשונה.

וחשוב,גם קבוצות תחתית שדרכם ברורה (למטה) ממשיכות להתחדש, ולשחק עד סיום הליגה.ולמה אני מדגיש את הכדורגל ? כי גם שם, במוסד המבוסס בוצע שינוי לפני כארבע שנים (אני חושב:oops: ), הוסיפו ליגה (ליגת העל), שינו את כמות הקבוצות בכל ליגה (הורידו ל12 או 16 - לא זוכר..:lol: ), והכל לפי המצב בשטח.

גם אצלינו, לדעתי, המצב בשטח הוא שיקבע מה יהיה. הכל ע"פ הערכת המצב. לנסות ולקבוע עכשיו את הקטגוריות בעתיד - לא רלוונטי ולא יקרה כנראה. אם יהיה ריבוי משתתפים, ודרישה מהשטח, אני בטוח כי יבצעו את ההתאמות.

העיתוי כרגע, אינו נכון.

הדיון אתמול היה מצחיק לדעת כל צופה מהצד. הדיון היה לגבי הגביע של המירוץ שעדיין אפילו לא מתוכנן.

אין מה לעשות, לעיתים נדרש להמתין.

הסיכום החשוב הוא שכל מי שיבנה רכב יוכל להשתתף ולהתחרות.

בברכה והצלחה.

עפר שורץ

פורסם

קובי!

בקיצור בית"ר ג'לגוליה אתה מכיר? לא? חבל, אולי צריך לפתוח התאחדות למרוצי כלי רכב עד 40000 ש"ח, התאחדות ל-50000 ש"ח וכד'.

על מה הסיפור בו נצא לדרך ארוע אחד "פתוח ידידותי". לאחר מכן ניראה מי נרשם, איזה רכב אם יש בכלל קטגוריות ומשם השמיים הם הגבול.

ברוך

פורסם
קובי!

בקיצור בית"ר ג'לגוליה אתה מכיר? לא? חבל, אולי צריך לפתוח התאחדות למרוצי כלי רכב עד 40000 ש"ח, התאחדות ל-50000 ש"ח וכד'.

על מה הסיפור בו נצא לדרך ארוע אחד "פתוח ידידותי". לאחר מכן ניראה מי נרשם, איזה רכב אם יש בכלל קטגוריות ומשם השמיים הם הגבול.

ברוך

תגידו זה פורום ספורט מוטורי או כדורגל כדור סל ??? :-D

אחרי מרץ יוצאים לדרך בכל מקרה... אם זה אני שצריך לארגן, מועדון מרוצי ישראל, מישל ,או כל מארגן אחר שיבוא בהצעה טובה,

אני מגיע לכל אירוע שהוא ליגה עם ניקוד וגבעים(לא אימון) אטרקטיבי במחיר הוגן אני גם מתכנן משהו תמהרו...

בברכת ניקוד מלא :wink:

קובי כהן

• תוכן חדש...