Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב בקשה של אחותי, שאני אעזור לה בעבודה ברפת לכמה שעות, מצאתי את עצמי בבגדים שלא מיועדים לעבודה, מוביל בערך 300 קילו של צואה במריצה, אחרי ששמתי אותם במריצה עם כף ברזל ענקית. היו לי בערך 10 סיבובים עם המריצה עד שהצלחתי להוביל הכל.

לפני שלוש שנים פרשתי מהרפת לטובת צה"ל, ונשבעתי שבחיים שלי אני לא אעבוד שוב ברפת.

כתוצאה מהחוויה הלא נעימה והטראומטית הזו, אני פותח בזאת את שרשור העבודות המבזות, משפילות, מסריחות, לא נעימות, מזעזעות, לא אנושיות, וכו...

כיתבו פה מה העבודה הכי זוועתית שהייתה לכם, ומה העבודה הכי רעה שאתם מתארים לעצמכם.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכי זוועתית?

כשהייתי בתיכון, בסוף יב', עבדתי בלילות בספירות מלאי. בדרך כלל זה היה סביר והייתי מעביר לילות שלמים בספירת חבילות של וופלים או בקבוקי קולה.

לילה אחד קיבלתי את המדף של הטמפונים והתחבושות.

לילה אחרי זה, עברנו להום-סנטר וקיבלתי את המדף של הברגים.

בבוקר כבר התפטרתי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המקום עבודה הכי מסריח שהיה לי היה מפעל לחידוש טונרים של מדפסות.

אתה כל היום יושב בחדר שחור יותר מהחלל ( מרוב אבקת דיו של מדפסות) ומנקה עם קומפרסור אויר טונרים של מדפסות , במשך 10 שעות. שאתה לובש מסכה לפנים שלא תיחנק מרוב אבק.

שהייתי חוזר הביתה הייתי נראה יותר גרוע ממנקה ארובות :x

יוגב

פורסם

צביקה, התפטרת בגלל הברגים, או בגלל הטמפונים?

כי הטמפונים לא כל כך נוראיים כשהם עדיין בקופסא.

Passt scho...

פורסם

הוא לא התפטר, הוא פוטר.

אתה מתאר לעצמך כמה צעקות היו וכמה כאב ועוגמת נפש נגרמו בגלל שהוא התבלבל ושם ברגים בקופסאות של הטמפונים?

:twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

העבודה הכי לא כייפית שהייתה לי היא,לחלק פליירים במכוניות לא ממש כייף :| כול היידים בסוף היום מלוכלכות מהווישרים.:wink:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

גם לי הייתה עבודה נוראית - שופטת זמן בתחרויות ג'ודו.

כל היום לשבת על התחת ללחות על אותם 8 כפתורים, ולהתבונן בגברברים חסונים מיוזעים ומסוקסים ללא חולצות.

פשוט נורא ואיום :yum:

למען האמת הייתה לי עבודה גרועה אחת - הייתי קופאית במאפיה מסויימת שבה עבדתי 9 שעות כל יום, 6 ימים בשבוע, כל המשמרת הפעמים היחידות שהתיישבתי היו כשיצאתי להפסקת סיגריה, הייתי מעבירה עם הבוס שלי צעקות על זה שהוא פוץ ושקלתי לתבוע אותו על הטרדה מינית. שלא נוסיף את עניין המשכורת שהייתה מגיעה לי חודש אחרי שהיא הייתה אמורה להיות כבר אצלי בבנק...:evil:

עזבתי את המאפיה הזו לכמה חודשים וחזרתי לסניף אחר שלה שבו כבר קיבלתי את כל מה שדרשתי. כולל בוס אחר.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

לעבוד בחקלאות בקטיפת אפרסק זה אחד הסיוטים הכי נוראיים שקרו לי.

לקטוף אפרסק בשיא החום, עם תרמיל כבד של אפרסקים על הגב ולחטוף את האבקה שלו בכל הגוף-לא מפסיקים להתגרד יומיים, זה כל כך מעצבן :x

מה שכן, פרי מאוד טעים :-)

פורסם

במסגרת עבודתי אני נכנס לא פעם לשוחות ביוב (ללא זרימה אבל ריחניות). לפני כמה שנים נכנסתי לשוחה גדולה בעכו לצורך אבחון תקלה במגוף וחטפתי שם שפריצים של ביוב כך שיצאתי משם כולי ספוג בביוב כאילו שחיתי בתוכו.

שטפתי את עצמי בצינור כיבוי האש שהיה שם ונסעתי חזרה לאשקלון בתחתונים (רטובים). הבעיה שזה היה בפברואר והיה קור אימים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...