Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה-Alfa 147

Smiro
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

רציתי לדעת מה דעתכם על אלפא רומיאו 147 1.6/2.0 סלספיד... מה דעתכם על שתי הגירסאות?

מה צריך להיות המחיר בערך לשנים 2000-2003?

איך המכונית?איך הנהיגה בה?ואם בכלל שווה לקנות אותה..

תודה.

פורסם

לא בדיוק מה ששאלת. אבל כחדשה המחיר שלה מנותק מיכולותיה והתמורה נמוכה.

חוץ מזה לאלפות יש את ההגיון שלהן...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לא בדיוק מה ששאלת. אבל כחדשה המחיר שלה מנותק מיכולותיה והתמורה נמוכה.

חוץ מזה לאלפות יש את ההגיון שלהן...

אתה טועה ובגדול, היא נותנת תמורה מצויינת למחיר שלה, איזה עוד האצ'בק יוקרתית,מהנה לנהיגה ומגרגרת אתה מכיר במחיר שלה?

פורסם
אתה טועה ובגדול, היא נותנת תמורה מצויינת למחיר שלה, איזה עוד האצ'בק יוקרתית,מהנה לנהיגה ומגרגרת אתה מכיר במחיר שלה?

מצחיק...

ב 160,000 ל 1.6 ו- 200,000 ל 2.0 קשה להגיד שהתמורה מצויינת.

במחירים האלה היא נותנת רק דבר אחד שאין לו תחרות - וזה שהיא אלפא (מראה, סגנון, צליל) אבל ברמה הפראקטית - ביצועים, התנהגות, בטיחות, מרווח, נוחות היא ממש לא משהו בולט.

פורסם

תיכף תגיד שבמחיר שלה עדיפה הסיוויק 5 דלתות..

איזה רכב יש במחיר הזה שמציע משהו שהיא לא? מיני ONE?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

התכוונתי ש1.6 או 2.0 סלספיד לא שתיהן סלספיד.

ועזבו בקשר לחדשה אני מדבר איתכם על הגירסאות שבין השנים 2000 לבין 2003.

אני רוצה לדעת איך היא,אם יש למנוע פוטנציאל לשיפורים,איך היא מבחינת הדלק,והאם בכלל שווה לקנות כזאת.

וגם מה המחיר שלה בערך...בין השנים האלה.

***תתייחסו יותר לגירסת ה2.0

פורסם

שווה לקנות? זה תלוי מה הדרישות שלך.

פוטנציאל לשיפורים? שלדה כן, מנוע לא ממש.

תצרוכת דלק ממוצעת - נתנונים מדויקים יהיו ע"פ סגנון הנהיגה שלך.

פורסם
תיכף תגיד שבמחיר שלה עדיפה הסיוויק 5 דלתות..

איזה רכב יש במחיר הזה שמציע משהו שהיא לא? מיני ONE?

בטווח המחירים האלה הייתי שוקל גם BMW סדרה 1, סיאט לאון TFSI, אאודי A3 1.8T ועוד... וזה רק כמה דוגמאות איך אפשר לקבל תמורה גבוהה יותר על הכסף

בזה אסיים. כי השואל המקורי לא רצה את הכוון הזה.

פורסם
שווה לקנות? זה תלוי מה הדרישות שלך.

פוטנציאל לשיפורים? שלדה כן, מנוע לא ממש.

תצרוכת דלק ממוצעת - נתנונים מדויקים יהיו ע"פ סגנון הנהיגה שלך.

זה לא בשבילי..הדרישות הן שהמכונית תההי ספורטיבית,תשדר נוכחות,תהיה נוחה ומהנה לנהיגה.

פורסם

תשמע יש אלטרנטיבות ספורטיביות יותר כמו 306 GTI או רנו קליאו ספורט, הבעיה היא שהן פחות משדרות נוכחות.

אבל מצד שני יותר ספורטיביות.

לדעתי קצת מכל דבר האלפא בהחלט מומלצת לדרישות שלך. אם אין בעיית תקציב לכו על ה2 ל' המאובזרת.

פורסם

ה-147 איכותית, מהנה, אוחזת היטב, בעלת סביבת נהג מהמעולות שיש (ובזה הבידול העיקרי שלה מהחלופות הזולות יותר) וב- 5 השנים שנהגתי באחת כזו נהניתי כל בוקר מחדש להכנס אליה, כאילו זו הפעם הראשונה. היא בוודאי לא האופציה המומלצת ביותר אם כל עניינך הוא מקסימום כ"ס לשקל. אישית אני לא מת על הסלספיד, זה נחמד כפשרה או לבוגרי תיבה אוטומטית ש"מנסים לחזור לידני", אבל למי שבאמת אוהב גיר ידני - זה לא זה. כמו שכבר אמרתי בשרשור אחר בויכוח דומה, זה לחלוטין עניין סובייקטיבי של תחושה, לא קשור לביצועים או כל דבר אוביקטיבי. האופציה האופטימלית - אבל קשה יחסית למצוא - זה 2.0 ידנית.

ה-1.6 תספק את מרבית היתרונות של ה-147 - כמובן שהיא פחות חזקה, אבל ההנאה בנהיגה היא אותה הנאה, ואחרי שצברתי בטח משהו כמו 100 שעות נס-הרים עם ה-147 1.6 אני יכול להעיד שבשביל הכיף (ולא בשביל לשבור שיא או להתחרות באיזו EVO שעוקפת אותך בעליה) לא חסר לה כלום.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אוקיי.

המכונית היא בשביל חבר טוב שלי שאני גם הולך לנהוג בה הרבה.

הבנתי שהאלפא היא אחלה מכונית ובהחלט מתאימה לדרישות שהוא מציב.

כמו כן,כשאני אומר ספורטיבית אני מתכוון גם למנוע טוב.

זאת אומרת שיהיו לה ביצועים טובים על הכביש.

על זה עוד לא שמעתי חוות דעת.

פורסם

2.0 תיתן ביצועים די טובים (0 - 100 ב- 9 שניות וקצת), 1.6 ביצועים בינוניים על הנייר (קרוב ל- 11 שניות) אך במציאות היא מרגישה יותר מהירה, 0-100 לא עושה עימה חסד עקב חוסר כוח בסל"ד נמוך, ב-rolling start היא עושה יותר רושם, המנוע מטפס בכיף עד המנתק ונותן תאוצות ביניים טובות. יש לו גם צליל נחמד (לא חזק כמו באלפות של פעם, כמובן...). שתיהן לא יביישו אותך, ובסיבוב הראשון תשאיר די הרבה מתחרות מאחור בזכות האחיזה. אבל שוב, אם מדובר רק בכוח-סוס לשקל, זה לא הדיל הכי גדול בעיר.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...