Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל אחד יש כזה.

אתה מגיע למוסך והמוסכניק מוכר לך סיפור שאפילו אלאדין בזמן שהוא היה מעופף לו על השטיח היה נקרע מצחוק אם הוא היה שומע אותו.

שתפו עם הפורום :)

אני אתחיל בזה שלא מזמן הלכתי לקנות ל-206 שלי באוטודיפו מגבים קדמיים, היו מגבים של בוש ב-300 שקל, ב-200 ואמריקן איגל ב-99 שקל. שאלתי את המוכר מה ההבדל בין ה-200 ל-300, הוא הסביר לי שלמגב של ה-300 יש ספויילר.

ספויילר זה הכנף הזאת באוטו שכשאתה טס איתו במהירות האור אז היא מחזיקה אותך בקרקע לכל מי שלא יודע (יש הסבר שלם ברמת הפיסיקה שהוא קצת יותר מדוייק אבל זה העקרון).

שאלתי אותו מה הקטע עם הספויילר במגבים (?) והוא הסביר לי "במהירויות גבוהות כשאתה משתמש במגבים זה מצמיד לך אותם לשימשה".

WTF ? מהירויות גבוהות ב-206 זה 170 קמש בלחץ, נראה לי שהאמריקן איגל יהיו מושלמים למהירויות האלה.

בכל מקרה קיבלתי עם האמריקן איגל ספויילרים, היום קניתי במקום אחר מגב לחלון האחורי, התעקשתי מבעל המקום שיעיף לי את הספויילר כמה שיותר מהר.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

הקטע עם הספויילר דווקא די יעיל במהירויות תלת ספרתיות כשהמגבים מתחילים לקפץ לך על השמשה.

חוץ מזה, ספויילר זה לא כנף!

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני נוסע בעיר ב-60, אני כמעט ולא יוצא מהעיר.

שישמור את הספויילרים לאיזה ערס.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

זה לא הופך את הסיפור של המוכר למטומטם.

מה שדווקא כן מטומטם, זה ללכת לאוטו דיפו ולקנות מגבים במחיר מופקע.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לצערי ידידי בעל ה 206 , יצאת דיי פג במקרה הזה ...

הספויילר הוא רק חלק מההבדל שיש במגבים , והוא צודק .

התפקיד שלו זה להדק את המגבים לחלון בזמן נסיעה כדי לתת לך ניגוב יותר טוב של המים מהשימשה .

זה שהתכנון של הספויילרים לא נראה לך הגיוני מספיק שיכול להצמיד את המגבים לחלון רק במהירויות שמעל 170 , זה כבר סיפור אחר ...

אבל אולי בוש אוהבים לקחת חתיכות פלסטיק , לעצב אותן בצורת ספויילר (שאפילו לא תואם לזה שיש לך על האוטו) , לשים את זה על המוצר ולחשוב שזה יעשה אותו קצת יותר מגניב בגלל שהם קבלו המון מכתבים מלקוחות נזעמים שלא מבינים איך יצרן כזה גדול עוד לא חשב לשים ספויילר על המגבים (!!) .אז הם הלכו על זה .

"בטח זה לא עושה כלום , אבל זה מגניב . הייי ! אבל יש לנו מגבים עם ספויילר ! " אמרו החבר'ה מהפיתוח של בוש בצחוק חנוק מדמעות והעבירו עוד ג'וינט .

ככה מקבלים החלטות בבוש על שחרור של מוצרים חדשים ...

מעניין אותי מה התהליך שעובר לך בראש בין הרגע שאתה חושב על משהו בראש , ועד שאתה מביא לפרסום של ת'רד דבילי כזה .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

רק עוזרים לו קצת עם Know thyself, או קשוט עצמך ואחר כך קשוט אחרים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

איזה חברים נהיה אם לא נעזור , הא ?

ואני בכלל אומר , מי צריך ספויילרים על המגבים שיש לנו אהבת אמת .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

לי יש דווקא סיפור משעשע. לקחתי את האוטו של אבא שלי מצ'ילה לארגנטינה כדי שיחליפו לו את תיבת ההילוכים. הלכתי למוסך לפני שלקחתי לשם את האוטו, ואיך שהצגתי את עצמי, המוסכניק אמר שהם בדיוק מריצים את האוטו, ויחזירו אותו מחר. בהתחשב בעובדה שלא הבאתי לו את האוטו עדיין, זה היה מוזר. אמרתי "טוב", וראיתי שהוא קצת עצבני, אז הלכתי.

חזרתי אחרי יומיים, והוא נהיה פשוט חיוור. הוא ירד על הברכיים שלו והתחיל לבכות. הוא אמר שגנבו לי את האוטו ושהוא לא יכול לשלם לי בחזרה. אמרתי לו שהאוטו שלי לא אצלו, ושאני צריך לתאם מתי אני מביא אותו. הבאתי אותו כמה שעות אחר כך. הבחור נהיה מבולבל קצת.

אחרי שבוע, שאלתי מה קרה עם האוטו שגנבו, והוא אמר לי שהוא לא יודע, כי האוטו פשוט נעלם, אבל אף אחד לא בא לשאול לגביו. האוטו שלי היה בסדר בסוף, ועדיין נוסע.

זה היה ממש מוזר, כי כנראה שעדיין לא יודעים של מי היה האוטו.

פורסם

נראה לי שמישהו קיבל תיבת הילוכים בחינם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...