Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום חמישי האחרון התחיל להרעיש המזגן באופן קבוע גם במצב כבוי,ביום שישי נכנסתי לחיים לוי שזהו מוסך מרכזי של רנו בירושלים.

הם בדקו את הרכב ואמרו לי שיש שני אפשרויות ,אחת זולה ואחת יקרה.

הבעיה הייתה שהתקלקל התריס של המזגן והוא זה שהיה מרעיש כל הזמן ,גם במצב דלוק וגם לא.

האפשרות הזולה הוא ביטול תריס מזגן = 50ש"ח כולל הכל 10 דקות עבודה.

האפשרות היקרה הוא טיפול ותיקון של המערכת = 2000 ש"ח בערך שעתיים עד שלוש עבודה.

מאחר ואני רוצה למכור את הרכב בחרתי באפשרות הזולה של ביטול תריס מזגן.

נאמר לי על ידי מנהל עבודה שזה ישפיע על העוצמה של המזגן ושהוא יעבוד קצת יותר חלש והסכמתי.

החל מיום שבת בערב המזגן הפסיק לעבוד...זאת אומרת הוא עובד לרוב כשהרכב קר (בבוקר לאוויר קר) ולאחר פרק זמן מסוים כאשר הרכב חם הוא מפסיק על ידי זריקת אויר מעין חזק חלש כאילו נחנק ,ולא חוזר אחרי זה לעצמו ולפעמים פשוט לא עובד בכלל.

מה לעשות הרכב למכירה ואני לא להוט להוציא כסף על הרכב לפני המכירה (השקעתי מספיק גם כך).

האם יש פטרון יותר זול ?

תודה לעונים.

פורסם

מה שהמוסך עשה זה לנתק את הפלאג של מדף סירקולציה הפלאג נמצא בכיסוי מתחת למגב השמאלי (ככה זה ב19 אבל כנראה שגם בקליאו).בכל מקרה זה לא אמור להיות קשור לתקלה שיש לך כרגע כי לפי מה שהבנתי מהדברים שכתבת המאוורר פועל לסרוגין ,יתכן מאוד שהקונקטור של הנגד מהירויות נחרך וזו בדיוק התופעה שאתה מתאר,מומלץ שלא תפיל לבינתיים את המזגן עד שתודא מהיכן הבעייה כי במצב הזה אולי ניתן עדיין להציל את הנגד מהירויות שעלותו כ400-500 שקל ללא עבודה.

פורסם

היום ניגשתי לחיים לוי שזה מוסך רנו מרכזי בירושלים ואכן התברר שהפלאג של הקונקטור לא ישב טוב הם הוציאו אותו ניקו אותו ואת המגעים באזור והכל הסתדר.

העלות= 0 ש"ח כולל מע"מ :lol: ,זמן עבודה בערך שעה .

שבת שלום ונקווה שימשיך לעבוד,הרכב למכירה.

• תוכן חדש...