Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בניית תיבה לRockford P2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כל הכבוד ממש יפה.

אהבתי את הידית (אותו של ההורים הא :lol: ).

האוטו שלי, (זו היא אלפה 146 אפורה, ואפילו הראתי לך אותה!), פשוט העיר לא הכי נחמדה - אור-עקיבא, מה לעשות :-).

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

קודם כל כל הכבוד על העבודה , תיבה יצאה יפה מאד.

אבל נראה לי היא גדולה מדי לסאב זה, אני אסביר למה.

מצורף לינק חוברת של הסאב מאתר של רוקפורד ( לא הבנתי למה לא מצאת אותו ):

http://www.rockfordfosgate.com/scripts/rightnow.cfg/php.exe/enduser/fattach_get.php?p_sid=pD1XkQsi&p_tbl=9&p_id=273&p_created=1083013963

לפי הנתונים של רוקפורד תיבה מומלצת לסאב זה היא סגורה בנפח 24 ליטר. לי היה את הסאב הזה בתיבה של אוטופרט בנפח הזה והיא נראת כך:מצורפות תמונות.

תיבה שלך נראת גדולה מאד ביחס לתיבה המומלצת ומכאן הסאב בתיבה שלך עלול לאבד את הדיוק שלו.

בנוסף תיבה סגורה הכי גדולה לסאב זה יכולה להיות 35 ליטר, אבל בתיבה זו הסאב יורד נמוך אבל מאבד את הדיוק שלו.

פורסם

הבנייה של התיבה נראה פשוט ברמה עולמית... יפה מאוד.

העץ קצת דק... וקח בחשבון את ההערה של SMAX.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

תודה לכולם! לגבי השאלות -

2שרגאמן - הידית לא תיתלש, היא מחוזקת עם דיסקיות מהצד השני (והחורים אטומים).

cold sorrow2 - בספוג ביצים לא השתמשתי, כי הספוג שיש לי הוא דומה, אבל רגיל (לא יעודי, הכחול), ולכן, כפי שאמרו אנשים יודעי דבר, לא יעשה את העבודה.

Borka2 - הדלתות בטיפול ממש ברגע זה, צירפתי תמונה מהבנייה ליד התמונות של התיבה הגמורה. אני גם מחליף את הריפוד בדלת לסקאי בהיר.

smax2 - הנפח הוא 30 ליטר. הנפח המומלץ של סאב דומה לשלי (חוץ מכמות הסלילים), לפי נתוני היצרן (מהאתר שלהם גם כן, כמה מוזר:roll:!) הוא 28.88 ליטר (ראה optimum sealed enclosure recommendation). אכשיו ראיתי את הנתון של 24l, וזה נמצא במסמך שלא קראתי לפני זה... אתה צודק, לא יודע עד כמה ההבדל משמעותי. מקווה שלא. גם אם כן - כבר מאוחר מדי. תראה ממה התחיל הת'רד.

פורסם

יצא יפה ביותר! הלוואי עליי תיבה יפה כזאת :wink:

נו, ואיך שומעים?

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
יצא יפה ביותר! הלוואי עליי תיבה יפה כזאת :wink:

נו, ואיך שומעים?

בברכה,גיא.

תודה, גיא! זה לא היה קשה כמו שזה נראה :lol:. טוב, נו, טיפה. עדיין לא שומעים, אולי שבוע הבא, שאני אסיים את הפודים, תגיע ההתקנה. באמת רוצה כבר קצת מוזיקה באוטו!

תמונות טריות טריות, ישר מהשטח. חדר מלחמה...

DSCF6761.JPG

DSCF6762.JPG

פורסם

רק למען הסר ספק:

התיבה ה"מומלצת" ע"י רוקפורד היא לא התיבה ה"אולטימטיבית" לסאב זה.

לעיתים יכול להיות רחוק מכך.

ובטח ובטח שלא הייתי מסתמך על התיבות של אוטופארט (הם לא הכי אובייקטיבים מן הסתם)

ולכן, התיבה של ה 24 ליטר ממש, אבל ממש גרועה וההענות שלה לא רק רחוקה משטוחה,

אלא נמצאת בעקומה מטורפת שמרחיקה את הסאב מלנגן את מרווח התדרים הצר הזה גם כך,

בצורה אחידה.

ניכר כי 38 ליטר (שזה הגודל נטו שיש לפותח התר'ד) נותן לו הענות שטוחה יותר בהרבה,

וגם מאפשר להגיע לרמה גבוהה יותר של עוצמה באותו הווליום.

תהיה רגוע, יש לך תיבה מעולה, ונפח שלא הייתי יכול לבחור בצורה שונה מזה.

פורסם

מסכים עם גל בהחלט.

גם אתה ראית מתי שקנית ממני את הסאב באיזו תיבה הוא היה נכון? 40 ליטר אטומה, והסאב דפק יפה ביותר וגם חזק מספיק בשביל להרעיד טיפה את האוטו ולתת לך להנות מהבאסים :wink::-D

תהנה !!! הבניות יצאו יפות (למרות שזאת רק ההתחלה).

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

30 יוצא לך כשהעובי הוא 16.5 מ"מ (של העץ). בכללי אם לא מתייחסים לעובי של העץ אז יוצא 38 לפי המידות, כי העובי לוקח עוד נפח פנימה בתוך התיבה. זה ברור, לא?

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני רואה שאתה הולך לעשות חתיכת בניה לדלתות :-D .

אני לא מוכן ללכת כול כך רחוק אם הדלתות שלי בגלל זה גם בחרתי את הסת שלי.

• תוכן חדש...