Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום התחדשתי היום בפורד אסקורט CLX 94 ידנית 155 קילומיטרז.

המוכר טוען שנעשה טיפול ליפני 5 אלף ופילטר אויר, דלק שמן ופלאגים "טריים".

החששות שלי נובעות עקב כך שהאוטו בקושי מצליח להגיע למהירות של 160 וגם במשיכת הילוך שומעים את השסתומים.

האם המהירות נורמאלית לרכב זה או שזה מעיד על בעיה ?

ואיך היפתרים מרעש השסתומים ?

**האם אפשר לשפר את כניסת ההילוכים למה תהליך ההעברה ממש מצריך כח וכניסת ההילוכים אינה חלקה

תודה

פורסם

לא הייתי ממליץ לך לנסות על הרכב הזה כל מיני דברים כמו משיכת הילוכים ונסיעה ב 160, לדודתי היה כזה רכב בדיוק, מנוע 1600 והוא שבק ב 170 אלף ק"מ, המנוע די מסובך לשיפוץ וכמעט אף אחד לא הסכים לשפץ לה אותו, היא הייתה חייבת לרכוש אחד חדש- סרט רע .

בסה"כ רכב נחמד , אני אהבתי אותו, תתחדש.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

תעיף מבט על כל החלפים שהוא אמר שהחליף ובמידה ויש לך חשד שלא נעשה טיפול עשה יישור קו לאוטו.

זה הזרקה? במידה ולא תעשה כיוון וניקוי קרבורטור.

ואל תשכח, הרכב בכל זאת בן 13!

תשמור עליו, זה אחלה אוטו.

תתחדש.

פורסם

הרכב הוא רכב הזרקה, ככה שניקוי וכיוון קרבורטור לא רלוונטי.

היה לי רכב כזה בדיוק, שהבאתי לו מנוע מייבוא והחלפתי כמעט כל דבר קיים ברכב, והמהירות המירבית שהוא הגיע אליה היתה 170 וגם זה במאמצים רבים 8) (ולזמן קצר כמובן).

הדבר לא מעיד על בעיית סחיבה, ההפך יש לך סחיבה מצוינת יחסית לרכב בן 13.

העברת ההילוכים בכל האסקורטים שיצא לי לנהוג עליהם דורשת קצת כוח, ישנם תוספים יעודיים לשמן הגיר שיכולים לשפר את החלפת ההילוכים, ושמנים איכותיים שיכולים לעזור אף הם. בצע חיפוש בנושא.

ו\או לחילופין בדוק הפרדת קלאץ'.

פורסם

היה לי שנת 95. בשנת 2002 הוא היה עם 280K ק"מ וסחב כמו סוס עבודה שהוא בעצם נועד להיות!

המנוע לא מסובך ולא יודע מי לא הסכים לשפץ אותו אבל בכל מקרה, מנוע מיבוא יותר משתלם משיפוץ.

170 קמ"ש זה על המחוג ביום טוב, תכלס אתה באמת על 150 קמ"ש.

במהירות הזאת ובטורים האלה אתה מסכן את בריאותו של הקשיש שלך שכבר בן 13.

אני לא יודע כמה הוא שמור אבל לא נראה לי שכדאי לנסוע איתו במירות כזאת (מתוך דאגה לשלומו).

לסיכום, אוטו נחמד מאוד עם מנוע לא רע לגמרי שמסורס לחלוטין ע"י תיבת הילוכים ארוכה כאורך הגלות.

לשלי מצאתי בפוקס תיבת הילוכים של RS2000 ולאחר ההתקנה בכלל לא זיהיתי את האוטו!

כ"כ היתלהבתי שרצתי והתקנתי 4 קוני, ואז באמת האוטו השתנה ללא הכר (ברור שלא היה STI אבל עדיין, היה מפתיע לטובה).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...