Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש נתונים על VR-6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישי אני לא יודע על איזה VR נסעת אבל האוטו מקבל את הכוח שלו רק אחרי ה6 סל"ד, האוטו מדהים והמנוע ובמיוחד הרעש פשוט נהדר!

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ישי אני לא יודע על איזה VR נסעת אבל האוטו מקבל את הכוח שלו רק אחרי ה6 סל"ד

דווקא שיא המומנט שלו מגיע כבר ב3000 וקצת סל"ד.

האוטו מדהים והמנוע ובמיוחד הרעש פשוט נהדר!

את משפט ההערצה העיוורת הזה אפשר להגיד גם על פיאט אונו עם דוד FREE FLOW... :roll:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

רק ששכחת שככל שהמנוע יותר קטן יותר קל להוציא יחס הספק /נפח יותר טוב.

בדיוק ההיפך.

בדיוק ההיפך ההיפך.

במנועים בעלי נפחים קטנים מתאפשר בדרך כלל סל"ד גבוה יותר ויחס טוב יותר בין נפח הצילינדר לגודל השסתומים.

שים לב למנועי אופנועים. שים לב למנועי פורמולה1 - מספר צילינדרים גדול על נפח קטן.

כשמדובר על הספק גבוה יותר - אכן ממנוע גדול ניתן להפיק יותר. אבל כשמדובר ביחס - למנוע קטן יש יתרון.

ועוד הערה קטנה - התכנון הגאוני והמופלא של מנועי ה-VR של פולקסווגן הוא לא הברקה גאונית סמינלית חד פעמית. מנוע בתכנון דומה היה כבר ללנצ'יה פולביה בשנות השישים.

V4 צר זוית עם ראש אחד ונצילות גבוה. ראה שרשור זה:

http://carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=11343&postdays=0&postorder=asc&start=15

.

פורסם
האוטו מדהים והמנוע ובמיוחד הרעש פשוט נהדר!

את משפט ההערצה העיוורת הזה אפשר להגיד גם על פיאט אונו עם דוד FREE FLOW... :roll:

הלו הלו ... פה אתה כבר מלכלך... אין.. פשוט א-י-ן על רעש המנוע של VR6 , שלא לדבר שזה כולל זוג מפלטי FREE-FLOW

פשוט מפחיד!!!

פורסם
אתה זוכר שהיה ת'רד על מנוע ה-V5 ?

מישהו זרק על איזון, ועל משקולת שממלאת את מקומה של הבוכנה החסרה (אם אני לא טועה על זה דובר). אז חקרתי את העניין בעבודה וגיליתי שבעצם לא צריך שום איזון כיוון שחמשת הבוכנות ממוקמות בבלוק טורי אך לא אחת אחרי השנייה.

גם אני התפלאתי בהתחלה. :shock:

מנועי הפייטון מגיעים באותה תצורה רק עם שני ראשי מנוע.

מקווה שהייתי מובן (אני פשוט ממהר למשחק ב-BLACK HAWK DOWN).

שמוליק

לא כזה טוב אז אין לך לאן למהר.

זה משחק GH גומרים הולכים

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

בדיוק ההיפך.

בדיוק ההיפך ההיפך.

במנועים בעלי נפחים קטנים מתאפשר בדרך כלל סל"ד גבוה יותר ויחס טוב יותר בין נפח הצילינדר לגודל השסתומים.

שים לב למנועי אופנועים. שים לב למנועי פורמולה1 - מספר צילינדרים גדול על נפח קטן.

.

באופנועים ובפורמולה האמצעים, המטרות והתנאים שונים. אתה לא יכול להשוות.

פורסם

בדיוק ההיפך.

בדיוק ההיפך ההיפך.

.

באופנועים ובפורמולה האמצעים, המטרות והתנאים שונים. אתה לא יכול להשוות.

גם הפיזיקה והעקרונות ההנדסיים שונים?

אני נימקתי את דעתי ואחזור על נימוקי - במנועים בהם הבוכנות קטנות קל יותר להגיע לסל"ד גבוה, ובמנועים בהם נפח הבוכנה קטן יחסית (או שמהלכה רבוע מאוד), ניתן להגיע לשטח שסתומים גדול יותר יחסית לנפח הבוכנה. ואוסיף ואומר שבנפח בוכנה קטן יותר הבעירה מושלמת יותר.

לך יש נימוקים הפוכים? אם כן, אשמח לשמוע אותם ולהשכיל.

• תוכן חדש...