Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,אחרי המון בעיות עם ההורים שלי בקשר ללקיחת הרכב בימי שישי ובכלל,הגעתי למסקנה שאני לוקח את התקציב הדל שיש לי וקונה לעצמי רכב זול מאוד.

אני רוצה לקנות מכונית אמינה וחסכונית שלא תהיה יקרה בתחזוקה.

אין לי הרבה דרישות סך הכול שתראה יפה קצת ותסע בצורה טובה.

אני חושב ללכת על פיאט אונו ראיתי ביד שנייה כמה רכבים כאלה במחיר של 4500 שח ורציתי לשאול את דעתכם בקשר לרכב הנ"ל

פורסם

גיל תתחיל מחיפוש בפורום. אתה לא הראשון שמחפש רכב ב5K.

דבר שני, אם זה לא יהיה ברור מכל השרשורים - אתה מודע לעלויות הנלוות של רכב? ביטוח חובה + צד ג' זה כ3 אלף שקל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
סובארו גאסטי תיהיה תמורה טובה.

אני לא ממש מעונין ברכב הנ"ל,אני חושב יותר לכיון של הפיאט.

תגידו האם יש אפשרות למצוא AX 1400 או ZX 1400 בתקציב שלי

פורסם

המלצה שלי - פיאט אונו 1.1 (לא 1.0 ולא 0.9) מודל 91-92-93 ולא 94.

למה - כי היא נפוצה וחדשה יחסית, בעלת מבנה פשוט, מע' חשמל פשוטה, פלסטיקה עמידה ברמה סבירה, חלקים בשפע ובמחירים זולים משאר המכוניות.

בכל זאת אני רוצב לחדד את נושא העלויות הנוספות

העברת בעלות 180 ש"ח

טסט - כ 800 ש"ח

ביטוח חובה לנהג צעיר ( אני מניח שאתה נהג צעיר ) כ 2200 ש"ח

ביטוח צד ג' שהוא מבחינתי חובה - כ 1000 ש"ח לנהג צעיר,

אולי אפילו יותר ואני לא מעודכן .

סה"כ מעל 4000 ש"ח עוד לפני שהתחלת בתיקונים ההכרחיים שלאחר הרכישה .

פורסם

חבר קנה לאחרונה פיאט טיפו ב-3500 שקל.

על-פניו, נראה שווה את הסכום הזעום.

לגבי אמינות ושאר ירקות אני לא יודע לענות, אבל הרכב פשוט מאוד מכנית ונטול שלל איבזרים חשמליים/מכניים שיכולים להוות מטרד כספי בעתיד.

פורסם

ענין הביטוח אין לי בעיה,כי יש מי ישלם על הביטוח הנ"ל.

מצאתי אקזמפלר די טוב שהוא פיאט אונו 1400 שעבר טסט במחיר של 4000 שח.

פורסם

קודם כל, בהצלחה שיהיה לך.

לא שאני אוהב להיות נביא זעם, אבל כפי שאמרו לך, עלות הרכב (בתקציבים שאנחנו מדברים עליהם) היא רק ההתחלה.

תיקח בחשבון שתקלה אחת או שתיים עלולות לעלות לך את מחירון הרכב, ככה שהייתי מוודא שיש לי כמה אלפים טובים לפני הרכישה. חבל להעמיד את הרכב כי אין תקציב לתקן אותו.

בכל מקרה, אני הייתי מחפש 205 משנת 88-90. היא אולי ישנה, אבל לנו הייתה מודל 85 במשך שנים רבות והיא הראתה אמינות טובה מאוד (וגם כמה אקזמפלרים של חברים קרובים).

PUG-306 XSI MK2

פורסם
קודם כל, בהצלחה שיהיה לך.

לא שאני אוהב להיות נביא זעם, אבל כפי שאמרו לך, עלות הרכב (בתקציבים שאנחנו מדברים עליהם) היא רק ההתחלה.

תיקח בחשבון שתקלה אחת או שתיים עלולות לעלות לך את מחירון הרכב, ככה שהייתי מוודא שיש לי כמה אלפים טובים לפני הרכישה. חבל להעמיד את הרכב כי אין תקציב לתקן אותו.

בכל מקרה, אני הייתי מחפש 205 משנת 88-90. היא אולי ישנה, אבל לנו הייתה מודל 85 במשך שנים רבות והיא הראתה אמינות טובה מאוד (וגם כמה אקזמפלרים של חברים קרובים).

אני מודע לענין שיש להשאיר כמה אלפיים בצעד.

אני לא ממש אוהב את ה-205,אני מעדיף את האונו\טיפו.

הסתכלתי קצת ביד שנייה וראיתי כמה אודי -80 מה אתם אומרים על הרכב?

אמינות,חלקים,חסכון בדלק,כוח וכו..

פורסם

לא מומלץ - לקרובי משפחה הייתה אחת במשך שנים רבות, היא לא זולה לאחזקה, לא חסכונית במיוחד, ואת האמת - אלא אם כן אתה באמת זקוק לגודל, כדאי לך להשאר עם הרכבים הקטנים יותר.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אני במקומך הייתי מחכה עם זה.

לי היה תקציב גדול יותר כ פי 4 וכל פעם לפני טסט או לשלם ביטוח וכו אני שובר את הראש מה לעשות.

זה רק כאב ראש

אני חייל עכשיו אבל אם אני הייתי עובד בעבודה קבועה אפשרי להחזיק רכב בכיף.

תחשוב שוב אלא אם כן יש לך עבודה קבועה.

אם כבר אתה נחוש ורוצה עדיין לקנות אז תלך על אונו 1.1 כמו שאמר קודמי או שתמצא טיפו שמורה מכנית

אני הייתי הולך על ג'אסטי למרות הצורה שלה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אאודי 80 אל תתקרב חלקים מאוד מאוד יקרים וכך גם האחזקה.

והיא לא חסכונית בדלק בכלל

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

סובארו DL מתחילת שנות ה80, איביזה מהדור הראשון, פורד פיאסטה.

יש די הרבה אופציות. אני הייתי בורר אותם לפי המצב המכני (עד כמה שאפשר בתקציב שכזה). עדיפה לדעתי אודי 80 במצב טוב על 205 מוזנחת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...