Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו מגאן 5 דלתות שיש בו נעילה מרכזית מקורית שעובדת ע"י המפתח

במקום יש לרכב גם מערכת אזעקה שכוללת 2 שלטיםי והנעילה המרכזית הייתה מחוברת לשלטים של האזעקה ופותחת את הדלתות ע"י השלט.

האזעקה של הרכב מקולקלת, וכאשר היא לא מנוטרלת (ע"י המפתח הקטן) היא מייד מתחילה לצעוק, בגלל זה ניטרלתי אותה והיום אין לי צורך במערכת אזעקה (עפ"י דרישות הביטוח)

איפה באיזור אשדוד ובאיזו עלות ניתן לסדר שהנעילה המרכזית תוכל להיפתח ע"י שלט ? (אני מעוניין בשלטים חדשים בגלל חיים לא קלים שעברו על השלטים הקיימים)

ובאיזו עלות ניתן להוסיף מרים שמשות ? (יכול להיות שבדגם שלי היה את זה בעבר, אני לא בטוח לגבי זה כי כשקניתי את הרכב האזעקה שלו כבר הייתה מקולקלת)

פורסם

מה שאתה מחפש נקרא שלטי נוחות.

גם אני ביררתי מחירים לא מזמן על התקנה של כאלה מאותה סיבה שלך (רק אצלי המרימי חלונות עובדים).

המחיר שקיבלתי עמד על סביבות ה-450 ש"ח להתקנה בגולף שנת 2000 כולל הסרת האזעקה התקולה מהרכב. המחיר במקרה שלי לא כולל מרימי שמשות מאחר וכבר יש ברכב, במקרה שלך אולי יעלה קצת יותר אם לא קיים מרים שמשות.

צר לי, אני לא מכיר מתקינים באיזור אשדוד.

אני יכול להמליץ לך על א.ד.י. מערכות בראשון או אם בא לך להצפין, על דני זומרשטיין בחיפה.

בהצלחה,

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם
יש אפשרות לנטרל את החיישנים של האזעקה בשביל שהיא לא תצפצף ותשמש רק לפתיחת הרכב באמצעות השלט ?

או פיתרון יותר זול מלהשקיע 450 ש"ח...

בשני הרכבים האחרונים שלי נותקו החיישנים (אולי עוד משהו, לא ממש זוכר כרגע) וכרגע האזעקה רק משמשת לפתיחת דלתות.

פורסם

ההצעה הכי טוב שתוכל לקבל היא לגשת למתקין אזעקות שמכיר את האזעקה ברכב כדי שיאבחן את הבעיה ויציע אפשרויות לטיפול. לפעמים תקלה שנראית לך מאוד מורכבת נפתרת בכמה דקות על ידי מתקין טוב, בעל מקצוע שמכיר את האזעקה ומחלותיה. באיזו אזעקה מדובר?

450 ש"ח זה בערך מחיר של מערכת נעילה מרכזית מושלמת עם שלטי נוחות - כולל התקנה. אני לא הייתי מחליף את הקיט המקורי של הרכב(במידה והוא תקין) בקיט נעילה פשוט ובטח לא מתחיל את הריטואל הזה בשביל הוספת שלטי נוחות, עם כל הכבוד לנוחות ;-)

גש למתקין ותראה מה הוא מציע, תחכה להמלצות חברי הפורום, אני לא מכיר מתקינים באשדוד.

פורסם

אז ככה, האזעקה שמותקנת ברכב היא CodeAlarm מדגם Pro1000 עם גלאי שטח, גלאי נפח, מרים שמשות ונעילת מכסה מנוע.

האם כדאי לתקן את האזעקה / לנטרל את החיישנים בשביל שהיא תשמש רק למטרות נוחות ?

איך האזעקה הזאת נחשבת ? משהו טוב ? או שאריות סיניות ?

ולגבי מחירים, מה צריך להיות סדר הגודל של בדיקה / תיקון האזעקה ?

ושל הוספת שלט נוסף למערכת ?

סליחה על בלבול המוח, ותודה מראש על התשובות

פורסם

הצלחתי לסדר את האזעקה ברכב, ועכשיו הכל עובד רק שהשלטים נראים כאילו הם לחמו בכל מלחמות ישראל.

איפה אפשר לקנות באיזור ר"ג את הקופסת פלסטיק והכפתורי גומי לשלט של האזעקה הנ"ל ?

פורסם

את האזעקה הנ"ל אני לא מכיר - ואני שמח שהצלחת להחזיר אותה לחיים.

בכל מקרה, אפשרי מאוד לגשת למתקין אזעקות מאותו הדגם ולראות אם יש לו שלט פגום והוא מוכן למכור לך אותו/את הכיסוי שלו

אם אין לך שלט rolling code אולי תוכל לקודד שלט אוניברסלי חדש כך שיתאים לאזעקה.

מעבר לכך, בעבר נתקלתי באותה הבעיה שאתה נתקלת בה (גומיות חסרות/גוף סדוק), וסוכן הביטוח שלי עזר לי כבדרך אגב כשראה שהשלט שלי מודבק עם סלוטייפ, הוא פשוט הביא לי שלט של רכב שנגנב - ואני החלפתי את תוכן השלטים :wink: (אבל בזמנו האזעקה שלי הייתה מאוד נפוצה, אז זו לא חוכמה- אזעקה של ריינג'ר).

פורסם

תודה רבה על העיצות, היום הייתי אצל 2 מתקיני אזעקות, הם לא מחזיקים את הסוג הזה של האזעקה ולא ידעו להפנות אותי למקום אשר כן מתעסק עם הסוג הזה של האזעקה.

לצערי השלטים שלי הם עם קוד מתחלף והמתקינים שהייתי אצלהם גם לא מסוגלים לשכפל את השלטים שלי לשלטים אחרים.

אני מצרף תמונה של השלט למקרה שמישהו מכיר מתקין שמתעסק עם כאלה אזעקות

http://www.mmxpress.com/codealarm/images/pro100.jpg

• תוכן חדש...