Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את הרדיו דיסק הבא בבית Pioneer DEH-P9200R

http://www.carreview.com/cat/car-audio/cd-receivers/Pioneer/PRD_29051_2861crx.aspx

והוא נותן לי תדרים של ארה"ב אך אני יכול לעשות שהוא יהיה עם תדרים שתומכים בארץ

היה מישהו פה בפורום שאמר לי שאיפה שאנטנה מחוברת היא מולחמת על יציאה בשם US להעביר את זה לEUR וזהו חיפשתי את זה ולא ראייתי משהו דומה. אבל ראייתי שאיפה שמחוברת האנטנה רשום MAIN ולידה יש יציאה בדיוק אותו דבר שרשום עלייה SU6 יש מצב שזה זה מה שהוא התכוון? אני לא רוצה לעשות ולהרוס משהו

יש מישהו שעשה את זה בדגם כמו שלי ? או שיכול להסביר לי בוודאות אך עושים? המון תודה לעוזרים

פורסם

down2u,

על מנת לכייל את המכשיר הנ"ל לתדרים אירופאיים צריך להחליף מספר חלקים בתוך המכשיר. מומלץ שתפנה למעבדה על מנת שתבצע לך את השינויי הנ"ל. אתה יכול ליפנות לעוזי רדיו, היבואן של מכשירי פיוניר לרכב בארץ. http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Service/Labs.asp

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

down2u,

1. אני בטוח במה שכתבתי.

2. עלות כיול כזאת עולה בין 600 - 300 ש"ח.

שלו.

פורסם

הדגם שברשותך נשמע כמו דגם אירופאי. מהיכן קנית אותו?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא מחליפים שום חלקים, פשוט מאוד מוציאים את ההלחמה על איזשהו חוט, ומעבירים אותו לחיבור אחר...

זה אמור לעלות בין 100 ל150 לא יותר..

:drinking: דיהוו לנוס טורבו.....

פורסם

2007,

אתה טועה! איך הגעת למסקנה הנ"ל?

שלו.

פורסם

יש כמה שיטות שינוי תדרים.

במכשירים הישנים או הזזת גישור על ידי הלחמה. או על ידי שינוי ג'וק.

במכשירים החדשים אני לא יודע.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אח שלי כייל לי רדיו דיסק של פיוניר, וכולם כמעט ככה.

פשוט אני לא זוכר בידיוק איפה זה ממוקם, משחררים הלחמה, ומלחימים בצד השני.

וזה עולה בחנות בין 100 ל150 לא יותר..

בברכה.

:drinking: דיהוו לנוס טורבו.....

• תוכן חדש...