Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם..

1. טוב, אז אני מחפש קרוס-אקטיבי לביצוע בי-אמפ להייבריד אוביישן (מגבר: OPUS 150.4). הכרחי שהקרוס יהיה 1/2 DIN ולא מאלה שמתקינים בבגאז'. האם למישהו יש המלצות? מה מוכרים בארץ? מחירים? חברות?

2. יש ברשותי גם EQ של קלרון (744) שאחבר גם כן. אני רוצה להשתמש בו רק בתור EQ ולא להשתמש בקרוס לסאב שבנוי בתוכו.

יש המלצות/רעיונות/הצעות ייעול לחיבור נכון ויעיל של הרכיבים (ה HU הוא CLARION 855)? (שרטוט יתקבל בחום לב)

אם אתם זקוקים לעוד הבהרות, אל תתבישו לשאול.

תודה מראש,

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

אנשים? מישהו? אף אחד לא יכול לייעץ? אני צריך לדעת איך לחבר את שני המכשירים בצורה היעילה ביותר, כדי שאוכל לנצל את המיטב משניהם....

תודה שוב....

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

אתה רוצה שירטוטים..

הזול עלול לעלות יקר...

לא עדיף שתגש לאחד המתקינים המקצועים בארץ ?

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אתה רוצה שירטוטים..

הזול עלול לעלות יקר...

לא עדיף שתגש לאחד המתקינים המקצועים בארץ ?

בברכה

דני

אין לי בעיה לגשת. אבל אין צורך. אני לא צריך עזרה בחיבור פיסית (פירוק, חשמל, RCA) או בכיוונים. רק את הרעיון התיאורטי והיעיל ביותר לחבר תצורה כזו.

מה שחשבתי עליו בינתיים זה ככה.

1. חיבור Front מה HU ל EQ.

2. הוצאת Front out מה EQ לקרוסאובר.

3. חיבור 3 זוגות RCA מהקרוס אובר למגברים.

יש משהו פסול בכך? האם אמור לעבוד כמו שצריך? או שאני מפספס משהו?

תודה רבה.

פורסם
מה שחשבתי עליו בינתיים זה ככה.

1. חיבור Front מה HU ל EQ.

2. הוצאת Front out מה EQ לקרוסאובר

3. חיבור 3 זוגות RCA מהקרוס אובר למגברים.

יש משהו פסול בכך? האם אמור לעבוד כמו שצריך? או שאני מפספס משהו?

תודה רבה.

1. בסדר

2 .בסדר

3. לא מומלץ .

כי אין לך שליטה ראויה לסאב וופר. וודא שליטה ישירה לסאב וופר. אחרת תאלץ לכוון את הקרואסאובר חד פעמי , ואז יש לדאוג שה HU יוציא FLAT לקרוסאובר בכל מקרה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
1. בסדר

2 .בסדר

3. לא מומלץ .

כי אין לך שליטה ראויה לסאב וופר. וודא שליטה ישירה לסאב וופר. אחרת תאלץ לכוון את הקרואסאובר חד פעמי , ואז יש לדאוג שה HU יוציא FLAT לקרוסאובר בכל מקרה.

בברכה

דני

אני מתכנן לקנות קרוסאובר שהוא INDASH בגודל 1/2 DIN, כך שאני חושב שזו לא תהיה בעיה מכיוון ואוכל לשלוט גם על התדר וגם על ה GAIN מתוך הרכב. (תקן אותי בבקשה אם אני טועה)

האם אתה יודע דני, או כל אחד אחר, היכן ניתן לקנות קרוסאובר כזה בארץ? אשמח גם ליד שנייה מחברי הפורום. (לא מצאתי בשום מקום INDASH אלא רק כאלה שמרכיבים בבגאז').

ראיתי באתר של LANZAR אחד כזה (SX7 אם אני לא טועה) כשהתקשרתי ליבואן הרשמי (ברוקס סטריאו) נאמר לי שמחירו יהיה 375 ש"ח, אך יקח חודש לספק אותו מכיוון וזו הזמנה מיוחדת מחו"ל? האם זה סביר?

תודה רבה על ההתייחסות.

פורסם

תחפש את הקרוס האקטיבי של זטק. יש כמה יחידות כאלה בארץ. קרוס טוב ואם אני זוכר נכון מגיע במידה של 2\1 דין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...