Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימפרזה 2 ליטר 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לקבל חוות דעת על הרכב

סובארו אימפרזה 2000 סמ"ק שנת 2004 הרכב הוא 4X4 לכביש

ממה שהבנתי הרכב הזה בעל מנוע של 160 כ"ס של ה B4

ולדעתי זה עסק לא רע יחסית ל70 80 אלף שקל

לא משנה ידנית או אוטומט יש עדיפות לידני אבל זה לא קריטי

ד"א איך הצריכת דלק של האוטו לעומת רכבים אחרים

בידנו אימפרזה 1.6 שנת 98 האם יהיה הבדל ממשי בצריכת הדלק??

אם יש לכם רעיונות לגביי רכבים אחרים למשפחה התקציב הוא עד 70 80 אלף רצוי שהרכב יהיה שנת

2003 2004

תודה

פורסם

האימפרזה 2.0 כונתה ע"י סובארו כGX עד לשנת 2005 (כולל) המנוע שלה הפיק 125 כ"ס ולא 160 כ"ס.

לסבא שלי ולדודה שלי יש רכבים כאלו ומנסיון אני יכול לספר לך שהרכבים מאוד מומלצים.

הרכב מהנה לנהיגה בעל אחיזת כביש גבוהה והוא מאוד נוח (בטח בהשוואה לחלק מהמתחרות).

מבחינת צריכת דלק אז השימוש הממוצע בשני כלי הרכב עומד על 1:10 שביחס למתחרות ה1,6 זה לא הרבה יותר גרוע אם בכלל. המנוע עצמו (הכוונה לגרסה האוט' מאחר ולא נסעתי על הגרסה הידנית) לא מדהים בעוצמתו אבל ביחס למכוניות 1,6 הוא יותר זריז בעליות או בעקיפות+מזגן. למרות שבהאצה מהמקום יש חזקות ממנו.

מבחינת אמינות אז ברכב הראשון שצבר 60,000 ק"מ החליפו לו חיישן אויר וחישן רוורס (שהותקן ע"י היבואן ותוקן על-ידו ללא עלות). לרכב השני שצבר 45,000 ק"מ, למעט תיפולים שוטפים לא נזקק להיכנס באופן לא יזום.

לדעתי האישית, מדובר על בחירה טובה ובוודאי יחודית ושונה מכל ה1,6 אוט סאדן הרגילות.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תוכן חדש...