Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קוויק שיפט לפונטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש לפונטו שלי (שנת 96 75SX 1.242) קוויק שיפט, עד עכשיו לא מצאתי באף מקום באינטרנט פתחתי אפילו תר'ד לגבי זה באתר הכי גדול באנגליה שמתעסק בפונטו ואפילו שם קיבלתי תשובה שלילית, הבעיה היא שלפונטו GT ייצורו קוויק שיפט אבל מאחר והמנגנון בפונטו הרגילה כולל לחיצה על הידית למטה ואז הזזה למקומו מצד ימין למטה איפה שבדר"כ ישנו ההילוך השישי וב GT ההילוך האחורי משתלב רגיל, אז אי אפשר להתאים אותו לשלי, שאלתי היא האם יש פה משהו בנתקל בקוויק שיפט לפונטו רגילה, או שיכול לעזור לי למצוא את הרכיב הזה

תודה מראש דני

פורסם

עדיין החיפוש אחרי הקוויק שיפט נימשך באף אתר באף פורום לא מצאתי, האם באמת יכול להיות שלא ייצור מעולם כזה רכיב, ואם באמת לא אז האם יש אפשרות לבנות כזה אצל בעל מקצוע?

פורסם

אני מאזור השרון והמרכז אם באמת ישנה אפשרות שיכינו לי את זה בצפון אז אני יוכל לנסוע לשם, אבל אם ישנו מקום במרכז אז אני יעדיף אותו

פורסם
מהיכן אתה בארץ? בצפון יש סדנת שפורי רכב שכנראה יכולים בה ליצור קוויק שיפט לפונטו.

בברכה - רפי לין :-)

איפה היא אם אפשר לשאול...?

פורסם

תודה רבה על התשובות אני יבדוק את המקומות האלו, אם למישהו יש עוד מקומות שמתעסקות בעיניין אז הוא מוזמן לרשום

פורסם

http://www.fiatforum.com/punto-technical/632-quickshift-gear-linkage.html

בלינק דלעיל מצאתי איזה רמז ...תתחיל משם.

בקוויק שיפט של הפונטו 2001 והלאה יש טבעת הרמה - חפש אחר חברה בשם b&m ותבדוק התאמה.

אפשרות נוספת היא לקצר את המוט למעלה ובמקביל להאריך אותו מתחת לבודי של הרכב.

תריץ גם על זה חיפוש באינטרנט.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

זאת בדיוק הבעיה יש הרבה פתרונות להרבה רכבים ולהרבה מאוד דגמים מכל השנים, וספציפית לשלי לא מצאתי בעיקר הודות למנגנון של דחיפת המוט למטה ואז ההזזה למקומו, בינתיים אני יבדוק את המקומות שאנשים פה המליצו, אבל שוב אם יש עוד אתרים וחנויות ספצפיות ששם אפשר לקנות את הקוויק שיפט בדיוק לדגם שלי אז אני אשמח לשמוע, כי בעיקרון אני מעדיף לקנות חלק מוכן ואז להרכיב מאשר להתחיל ולחפש מקומות שיוכלו לייצר את זה

• תוכן חדש...