Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם ידידה שלך רוצה T ספורט אז שתקנה T ספורט.

מה הקטע לשפר בולמים ביאריס רגילה?

למה שלא תשאל את ידידה שלך מה הכי חשוב לה, ושתיתן גם סדר עדיפויות וכך נוכל יותר לעזור.

כי אם הבחירה היא בין T ספורט לבין C3. הייתי הולך על ה T ספורט.

אם הבחירה בין C3 ליאריס רגילה, הייתי הולך על ה C3 ובטח לא מתחיל להתעסק עם שיפורים ליאריס.

ב C3 נוהגות בנות יותר חמודות מכאלו שנוהגות ביאריס. גם זה שיקול. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
....

זה נשמע כמו סקר מדעי ומנומק! :D

בקשר לשאר דבריך, מסכים.

עידן, אני חושב שרוני הגזים מעט, היא הרי לא הולכת לחרוך פניות עם המכונית (אם כן אז הייתי מתמקד ברכבים אחרים) היא סתם רוצה אוטו קטן ועירוני.

זוויות הגלגול של היאריס הן לא מה שיהרוג אותה.

מצד שני את היאריס יהיה קשה יותר למצוא, היא מאובזרת פחות, צורכת יותר דלק, ותעלה כנראה יותר (הרכב דיי מבוקש).

נ.ב.

הC3 אחלה רכב לבחורה :) (מבחינת מראה חיצוני)

נ.ב.נ.

כל מה שאמרתי כאן על הרכבים נובע אך ורק ממה שנרשם בשרשור זה ובכמה מבחני דרכים - אין לי נסיון עם הרכבים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אם ידידה שלך רוצה T ספורט אז שתקנה T ספורט.

מה הקטע לשפר בולמים ביאריס רגילה?

למה שלא תשאל את ידידה שלך מה הכי חשוב לה, ושתיתן גם סדר עדיפויות וכך נוכל יותר לעזור.

כי אם הבחירה היא בין T ספורט לבין C3. הייתי הולך על ה T ספורט.

אם הבחירה בין C3 ליאריס רגילה, הייתי הולך על ה C3 ובטח לא מתחיל להתעסק עם שיפורים ליאריס.

סך הכל שאלתי האם בולמים אחרים יותר מיקצועיים ישפרו את האחיזה של האוטו לא צריך להחליף את כל האוטו בשביל זה!

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם
זה נשמע כמו סקר מדעי ומנומק! :D

בקשר לשאר דבריך, מסכים.

עידן, אני חושב שרוני הגזים מעט, היא הרי לא הולכת לחרוך פניות עם המכונית (אם כן אז הייתי מתמקד ברכבים אחרים) היא סתם רוצה אוטו קטן ועירוני.

מצד שני את היאריס יהיה קשה יותר למצוא, היא מאובזרת פחות, צורכת יותר דלק, ותעלה כנראה יותר (הרכב דיי מבוקש).

נ.ב.

הC3 אחלה רכב לבחורה :) (מבחינת מראה חיצוני)

נ.ב.נ.

כל מה שאמרתי כאן על הרכבים נובע אך ורק ממה שנרשם בשרשור זה ובכמה מבחני דרכים - אין לי נסיון עם הרכבים.

היאריס צורכת יותר דלק?

חשבתי שהן זהות בצריכת הדלק שלהן! הן באותו נפח, מה גם שהיאריס שוקלת פחות!

אגב כמה כ"ס לC3? מישהו יודע?

תראו אני עוד חודש בערך אמור לקנות לעצמי יאריס הנסיעות שלי הן בעיקר בינעירוניות ככה גם של ידידה שלי, אני נעול על היאריס בשבילי ועכשיו אתם מבלבלים אותי!

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

קרא את דבריי שוב. לא כתבתי שה-C3 עדיפה כי ליאריס זוויות גלגול גדולות. כתבתי בתגובה למישהו שכתב שהיאריס מהנה יותר, שליאריס זוויות גלגול גדולות. בנוסף כתבתי שזה בכלל לא משנה כי שתי המכוניות לא מיועדות להנאה כזו מנהיגה, כך שזה לא צריך להוות שיקול בקנייה.

היאריס לא צורכת יותר דלק. בנוסף, יש לה מנוע 1.3 לעומת 1.4 ב-C3, והמנוע שלה גם יותר חזק -86 כ"ס לעומת 75.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני עוקב אחרי היאריס כבר המון זמן ודווקא הטיפולים לא יקרים למדיי כמו שרשמת!

אני חושב שאתה צודק. אם לא היה שנוי דרסטי בשנתיים האחרונות אז טיפול "קטן" עולה כ- 400 ש"ח ו"גדול" כ-600 ש"ח. שנה "קטן" ושנה אח"כ "גדול" וכדומה במוסך מורשה כמובן. ...וחוץ מזה - למעשה אף פעם לא צריך עבודה מעבר לסטנדרד :)

עצה- טלפון קצר למוסך יפתור את התעלומה.

זוויות גלגול? אוקיי. אבל גם ה- C3 רוכנת בסיבובים לא מעט (ובעצם כמעט כל רכב שאינו מיועד מראש לביצועים "ספורטיביים", קרי אינו מכוון כגירסה ספורטיבית של הדגם), אבל - התחושה והפידבק מההגה של היאריס טובים בהרבה, וזה מה שעושה את ההבדל. לדוגמא, גם ה- 205 1.4 שהיתה לי בעבר רחוק רכנה חזק בסיבובים ועדיין היה כיף לא רגיל לנהוג בה בזכות ההגה המתקשר. בהשוואה בין גרסאות היאריס ל-C3 הנדונות כאן, לטעמי היאריס הרבה יותר כייפית לנהיגה.

נקודות למחשבה.

פורסם

אכן, היאריס מהנה יותר בהתנהגות והיגוי, אבל כמו שציינתי, זה בוודאי לא אחת הדרישות של הקונה, וממילא כמות ההנאה שניתן להפיק מהמכוניות הללו מבחינה דינמית היא נמוכה למדי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

תודה לכם מקרב לב זה מב שרציתי לשמוע אני מבחינתי הולך על היאריס, אני אתן לידידה שלי לקרוא את השרשור הזה כדי שתחליט גם היא, אני בכל אופן ימליץ לה על היאריס!

שיהיה לכולכם סופשבוע נעים ומהנה, זהירות בכבישים!

בברכה,

עידן בשור.

פורסם

אם נישקלה ה C3 אז מדוע לא ללכת ישר על המקור,הפיג'ו 206?

ה 206 עדיפה על ה C3 כמעט בכל הפרמטרים,בייחוד בהיתנהגות הכביש ונוחות הנסיעה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ה-206 אכן מהנה יותר לנהיגה (לא שיקול כאן) וגם נוחה יותר (כן שיקול). אבל התחושה בתא הנוסעים מיושנת יותר, האיבזור נחות ומחיר המחירון גבוה משמעותית. הפלטפורמה זהה כך שעלויות התחזוקה תהיינה דומות לאורך זמן.

אני חושב שאפשר לומר שרבים הסיכויים שהיאריס תהיה אמינה יותר לאורך זמן, אך אני באמת חושב שה-C3 פשוט מהווה חבילה עדיפה במצב הזה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
ה-206 אכן מהנה יותר לנהיגה (לא שיקול כאן) וגם נוחה יותר (כן שיקול). אבל התחושה בתא הנוסעים מיושנת יותר, האיבזור נחות ומחיר המחירון גבוה משמעותית. הפלטפורמה זהה כך שעלויות התחזוקה תהיינה דומות לאורך זמן.

אני חושב שאפשר לומר שרבים הסיכויים שהיאריס תהיה אמינה יותר לאורך זמן, אך אני באמת חושב שה-C3 פשוט מהווה חבילה עדיפה במצב הזה.

רוני

רני סלח לי שאני חוזר על דברייך אבל אני פשוט רוצה להבין!

למה אתה מתכוון במצב הזה?

ומה זה מצב אחר בשבילך?

פורסם

בשמחה.

במצב הזה = רכב משומש בן מספר שנים (מחירון ה-C3 נמוך משמעותית משל היאריס והיא גם נסחרת מתחת למחירון בחלק מהמקרים).

ה-C3 נעימה משמעותית בתא הנוסעים, נוחה קצת יותר, טיפה פחות חסכונית (לא הפרש משמעותי), מאובזרת הרבה יותר (במיוחד בגרסת PACK), כנראה פחות אמינה אבל זה גם עניין של הרכב הספציפי שתמצאו, של תחזוקה ושל מזל. המנוע והגיר פחות טובים אמנם, אבל לנהגת ללא יומרות ספורטיביות זה לא ישנה דבר.

מצב אחר זה למשל מצב בו הבעלים לעתיד הוא היסטרי לגבי אמינות ללא פשרות, ואז כנראה שהיאריס מתאימה לו יותר. או למשל מצב בו יש העדפה לכוח מנוע והתנהגות לעומת נוחות, מראה תא נוסעים ואיבזור.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מה שאני חושב שמתכוונים להגיד כאן זה שהC3 זה מכונית לנשים. ואם וואלה מפרסם כתבה שמיקרה מכונית לנשים אז גם אני יכול להגיד את זה :wink:

הC3 בגירסת הPACK היא מכונית מאובזרת מאד, נעימה מאד לנסיעה, ועיצוב - נשי. למי שלא מחפש לחרוך אספלט היא פנטסטית.

היאריס טיפה יותר מחוספסת מבפנים (במיוחד לעומת הריפוד הקטיפתי שבC3), ויוצרת טיפה הרגשה קלאסטרופובית (לפחות ככה אני הרגשתי).

בכל מקרה, 2 המכוניות הן בחירה ראויה, אף אחת לא תהיה נפילה, אף מכונית לא מנצחת בנוק-אוט מכונית אחרת, בכל תחום, יש אחת אחרת שמובילה בנקודות.

אני חושב שאתה מחפש תשובה חד משמעית, במקום שהתשובה היא קח כל אחת לנסיעת מבחן ותראה מה אתה מעדיף (ליתר דיוק ידידה שלך 8)) או לחילופין - קח את המכונית הראשונה השמורה שתמצא (נראה לי שבC3 יהיה קל יותר).

פורסם

שמע, מעבר לעובדה שלא ניתן להשיג יאריס , היא גם יקרה..

כמה יקרה ? , אבא שלי מכר אחת החודש משנת 2002 יד 1, 64,000 שקל...

מחיר מטורף לרכב בשנה הזו.., תוכל לרכוש C4 משנת 2004 ואולי 2005 באותו כסף..

מעבר לזה, המושבים ביאריס לא נוחים, הרכב קופצני, הפלסטיקה מדאכת, בקיצור לא משהו..

ה 206 או ה C3 עדיפות לדעתי על היאריס..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מה לעשות זה השוק שלה מטורף או לא כמו שאתה משלם עכשיו אחר כך שתמכור גם תקבל, כי הרכב הזה שומר על הערך שלו מצויין יותר מC3 או 206 שנת 2004 2005

ותיהיה בטוח שאם אני אבוא למכור את הרכב נניח בעוד 4 שנים אז אני אקבל יותר על היאריס שנת 2002 מאשר על הC3 בשנתון יותר מתקדם!

• תוכן חדש...