Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הופה, אל תקפוץ. C3 באמת מאבדת המון מערכה, אבל 206 סחירה כמעט כמו היאריס, ומחירה נמוך רק במעט במחירון.

ואתה באמת יכול לקנות יאריס במחשבה שבעוד כמה שנים היא תשמור על הערך. תשלם עכשיו יותר, כלומר תוציא עוד 10000 שקלים שיכלו לשבת לך בבנק, ותקבל כמה אלפי שקלים יותר בעוד 4 שנים. בינתיים תסע 4 שנים במכונית שיכול להיות שתהיה פחות נעימה בשבילך לאורך זמן.

בהצלחה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני צופה שהמחירון של היאריס ירד 40% תוך שנתיים.

בעוד שנתיים אני אפתח שרשור חדש ואתן לינק לנבואת הזעם שלי.

ואז יתנפץ המיתוס ההזוי שאוטו יפני ומבוקש בזמן נתון לא יאבד מערכו מחר לעולם.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אורן (106devil) אתה ההוכחה החיה לנזקי סמים על המוח.

על איזו התרסקות ערך אתה מדבר ?

אני אפילו לא מדבר על ביקוש, אני מדבר על העובדה שהאוטו פשוט איכותי ומתוכנן ברמה אחת מעל המתחרות הכי טובות שלו ולכן גם ישרוד טוב יותר כמכונית משומשת.

בקיצור אין סיכוי לנבואה שלך ואני אשמח אם עוד שנתיים תעלה את זה מחדש.

נתראה בחנוכה (קריסטמס?) 2008, פרחח :x-mas:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אגב מה הצריכת דלק של ה-206 גיר ידני מנוע 1.4 ליטר?

עירוני ובינעירוני?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

• תוכן חדש...