Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב הגיע חורף ואיתו מצבר שלי הלך לעולמו.כמה עולה מצבר מחברה טובה ואיפה אני מוצא אותו בראשון,ומה לדעתכם על מחירים באוט דיפו?איזה מצבר מתאים לסיוויק 98?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

יש באוטו דיפו מצבר של ספארק ב 250 ש"ח (לאחר החזר של 100 ש"ח בדואר ) בACE יש את אותו מצבר ב 300 ש"ח כולל הרכבה

במידה ואתה רוצה לברר בראשון יש מספר חנויות חלפים

אלוף החלפים 03-9567312

שי חלפים 03-9509910

אלון חלפים-03-9509111 03-9671222 03-9663992

פורסם

תודה על תגובות,האם מצברים של וורטה או של שנפ לא נמכרים במחיר זהה אצל כולם כולל אייס ואוטו דיפו?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

ביום שני ה 18-12-06 יש מבצע ב ACE מצבר SPARK 55 במחיר של 300 ש"ח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
הוא נחשב למצבר טוב? מה מחירו הרגיל?

טוב למה?

במחיר כזה הוא יכול לשרת אותך ככל מצבר אחר.

המגבלות: יש אחריות ל12 חודש בלבד, אתה תחליט אם לקחת את הסכון.

מתירו שווה לכל כיס, הרכב באוטו דיפו חינם.

עדיין לא שמעתי תלונות על המצבר בפורום זה, הנחשב לגדול בארץ

או בכל פורום אחר.

אני חייב לציין שאין ברכבי מצבר כזה, לכן אני לא יכול להעיד עדות אישית, אך לא הייתי מתלבט היום אם הייתי זקוק למצבר כזה במכוניתי, שלא משופע במערכות סטריאו זוללות חשמל, אין נורות קסנון, והמערכת חשמל לא ממוחשבת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
הוא נחשב למצבר טוב? מה מחירו הרגיל?

מחיר רגיל לפי מה שנכתב 682.99 ש"ח.

אצלי הוא נמצא ברכב לאחר שהמצבר הקודם סיים את חייו.

אין לי תלונות לגביו, תמורה מלאה למחיר.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=61977&highlight=%D7%9E%D7%A6%D7%91%D7%A8+%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

סיויק 98 קח את המלצתה של ליטל בעינים עצומות!

ליטל קנתתה מצבר זהה בתאריך25/4/05 , והוא עדיין משרת אותה בנאמנות, לאחר שקנתה אותו ב200 שקל בלבד, וליטל,בל נשכח לא פריירית, היא כידוע נהגת שודים וותיקה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...