Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין פיוניר לסוני???

SHAY820
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רב לכולם אני מעוניין לקנות רדיו דיסק לרכב ואני מתלבט בן שני דגמים פיוניר 480 MP סוני - CDXGT300 אין לי כרגע צורך בחיבור מגבר מה שמעניין אותי יותר כרגע זה תצוגה טובה של MP3 במסך ושהדיסק לא יקפוץ הרבה אשמח לעזרה ויעוץ תודה רבה שי נ.ב אין לי צורך בתצוגת דולפינים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סוני לא חלשים בתחום הרדיודיסקים

יש להם את מערכת ה SQ שנחשבת להכי טובה כיום בשוק

וכן , אמרתי הכי טובה

היא גם עולה כמו רכב קטן [ואני מדבר רק על רדיודיסק + מעבד חיצוני]

אבל בשביל פשטות השימוש , מגוון אפשרויות ומידת מה של אמינות

הייתי ממליץ על הפיוניר

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום רב לכולם אני מעוניין לקנות רדיו דיסק לרכב ואני מתלבט בן שני דגמים פיוניר 480 MP סוני - CDXGT300 אין לי כרגע צורך בחיבור מגבר מה שמעניין אותי יותר כרגע זה תצוגה טובה של MP3 במסך ושהדיסק לא יקפוץ הרבה אשמח לעזרה ויעוץ תודה רבה שי נ.ב אין לי צורך בתצוגת דולפינים

SHAY820,

היה לי פיוניר 480 (חדש מהניילון) במשך חודש בערך. הדיסקים קפצו, ועוד איך קפצו.:multi:

את המכשיר של SONY אני לא מכיר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי פיוניר ואצל ההורים שלי הרכבתי סוני - פחות או יותר באותה רמת מחירים, הפיוניר ותיק יותר בשנה בערך ועובד הרבה יותר והסוני נהנה מחיים די נוחים.

אחרי 3 שנים של שימוש, הפיוניר בוודאות יותר אמין - לסוני יש כל מיני רעשי רקע והכפתורים של הווליום לא עובדים טוב - בעיה במגעים כנראה וכו'...

לגבי הבדלים בשמיעה קשה להגיד כי כל הסט אפ והאקוסטיקה ברכבים שונה (A4 לעומת שרייד)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...