Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

kenwood או pioneer

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בוחר את הקנווד גם מתוך שינה על פני הפיוניר.

בסך הכל מדובר במכשירים בסיסיים ללא כל פיצ'רים ייחודיים שניתן להשוות.

ולטעמי הקנווד יהיה איכותי פי כמה מהפיוניר הפשוט הזה.

פורסם

מצטרף למזדה שחורה, היה לי את הפיוניר שהראת כמה שעות באוטו למטרת בדיקה ולדעתי הוא ממש ממש ממש לא איכותי, נגעלתי כששמעתי את הצליל שבוקע ממנו - נחות בהרבה רמות מהפנסוניק שיש לי ברכב.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

בקנווד 434 אין יציאות למגבר. אין. נקודה.

אם אתה רוצה יציאות למגבר, רכוש את הדגם הבא: 4033 .

ההבדל הוא שה 434 מגיע בצבע שחור (כפי שאני מקבל אותו בכל אופן ברכישות מהיבואן הרשמי)

ואילו ה 4033 מגיע בצבע כסוף, מגיע עם שלט, וזוג אחד (יציאת RCA בודדת, אדום , לבן, ..) של יציאות RCA .

הקנווד לטעמי עדיף.

לפיוניר יתרון אחד בלבד: אופן הכנסת הפנל .

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
שלום לכם

אני מתלבט בין שני דגמים:

Pioneer DEH2850MP

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=378692

או

KDCW434GYוKenwood

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=401130

אפשר לקבל בבקשה המלצות / הכרעה ?

תודה

טוב בטח שה KENWOOD שמגיע עם 4 שנות אחריות אבל כבר יצא דגם יותר חדש מה 434 דגם שנקרא 3534 שיש בו גם RDS מומלץ ביותר בכלל KENWOOD נותנים אחריות 4 שנים

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=KDCW3534G&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172

פורסם

תוסיף עוד 50 שקל וקח את הפנאסוניק. אין שום מכשיר ברמה שלו שמתחרה בו במחיר.

ואורן, אתה אותו אורן שעובד בפומפה? כי אני זוכר שעובד שם איזה אחד בשם אורן.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

אני לא מומחה בתחום ולכן, הנושא של השוואה בין Pioneer למותגים אחרים מסקרן אותי מאוד. ברכב הקודם הייתה לי מערכת נפלאה של Pioneer. גם רדיו דיסק, גם רמקולים אחוריים גם מגבר ואפילו הטוויטרים שלהם. האמת נהנתי מכל שניה עד שמכרתי את הרכב לפניי חודשיים... ברכב החדש מותקן רדיו דיסק של Kenwood עם רמקולים מקוריים של יצרן הרכב (על הפנים...). אולי הדיסק לא ממש משוכלל, אבל לעומת ה-Pioneer אין לו אפשרות ויסות ווליום בין רמקולים אחוריים לקידמים. זה מאוד מציק לי, במיוחד בנסיעה עם הילד, כשהוא לא רוצה לשמוע שום דבר ואני רוצה לשמוע חדשות... בקיצור האם יש את זה רק ל-Pioneer? איך אפשר לדעת על קיום האופציה לפני הקניה (באינטרנט)?

פורסם
busted!

זה נהיה פורום פרסום של פומפה ??

תפסיקו לפרסם את עצמכם כבר ותתחילו לתת שירות כמו בני אדם גם אחריי הרכישה ולא רק לפני הרכישה.יותר מדיי תלונות על פומפה אני שומע בזמן האחרון !!

פורסם
אפשרות ויסות ווליום בין רמקולים אחוריים לקידמים. זה מאוד מציק לי, במיוחד בנסיעה עם הילד, כשהוא לא רוצה לשמוע שום דבר ואני רוצה לשמוע חדשות... בקיצור האם יש את זה רק ל-Pioneer? איך אפשר לדעת על קיום האופציה לפני הקניה (באינטרנט)?

לאופציה הזאת קוראים פיידר , תסתכל במפרט של המכשיר אמור להיות רשום שם (אין את זה רק בפיוניר).

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

• תוכן חדש...