Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחר המפגש האחרון, עלו בי תהיות לגבי המורל פולס שלי.

בעיקר לגבי המיד שלהם. בזמנו כשהם לא היו מורכבים ושמעתי עם הרמקולים המקוריים של הפוקוס, היה לי מידבאס יחסית חזק, אך לא ממש מדוייק, והיה חסר לי פירוט בצלילים הגבוהים.

בכל אופן הקטע הוא, כרגע מותקנים אצלי מורל פולס 6.5 מקדימה ברכב שמוגברים על ידי מגבר פשוט ביותר lanzar htg 214.

ובדלתות האחוריות נמצאים עדיין רמקולים מקוריים של הרכב.

המיד שמפיקים לי המורל לפי דעתי הוא חלש מאוד, בהשוואה לרמקולים המקוריים של האוטו,

האם זה ככה? האם המידים של הפולס עד כדי כך חלשים?

עכשיו יכולים לבוא אלי אנשים ולהגיד זה המגבר זה המגבר, וכן, אני מאמין שאם אני אשים מגבר רציני יותר הם ישמעו טוב יותר, אבל אני לא מאמין שהמגבר יכול לגרום לכזה מצב של חוסר באס.

הרמקולים הרגילים של הפוקוס שלי מוגברים על הרדיו דיסק... והבאס שלהם טוב בהרבה.

מה לפי דעתכם יכולה להיות הבעיה?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אמיר,

האם הקוטביות (פאזות) של המיד/באסים מחוברים נכון? האם הקוטביות בכניסה של הקרוסאובר מחוברת נכון? תנסה להפוך את הקוטביות של אחד מהמיד/באסים ולראות אם המצב השתפר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אם אני יהפוך את הקוטביות של כל הסט זה לא ישנה נכון?(אני יהפוך את החיבורים במגבר) זה ישפיע רק על המידים נכון?

משום שהקרוסים שלי מותקנים בתוך הדאש... אפשר להגיע אליהם, אבל זה קצת בעיה.

תודה

אמיר

פורסם

אמיר ידידי כמו ששליו אמר דבר ראשון תבדוק שלא הפכת קוטביות.

מניסיון אישי שלי עם המידים האלה הם נשמעים מעולה עם הגברה איכותית. (בזמנו נסעתי כחודש אך ורק עם סט של פולס ברכב ונהנתי מכל רגע)

פורסם

יבגני... שכחת לציין שנסעת עם אותו הסט הספציפי שאצלי ברכב.

:).

מה עם איזה סטארט-אפ של אטימת לוחיות רישוי?

נראה לי שאתה מכניס את דיינמאט לכיס הקטן;-)

אמיר

פורסם

מה בכיוונים יכול להיות לא בסדר?

הHU הכל בפלאט

והמגבר בפול ריינג'.

הדבר היחיד שבאמת לא חשבתי עליו זה הפאזות.

אמיר

פורסם
יבגני... שכחת לציין שנסעת עם אותו הסט הספציפי שאצלי ברכב.

:).

מה עם איזה סטארט-אפ של אטימת לוחיות רישוי?

נראה לי שאתה מכניס את דיינמאט לכיס הקטן;-)

אמיר

במיוחד בגלל שירשתי לך את הפולסים האהובים שלי אני כל כך בטוח שמידים לא חסר להם בכלל! במיוחד בהשוואה לרמקול מקורי של הפוקוס שלך.

:)

נ.ב.

אצלי הם ישבו על מגבר "טיפה" יותר איכותי ככה שגם זה נותן אפקט.

ותשמע.. אי אפשר לדעת איזו הברקה תצוץ לך כשהאוזניים כואבות מלוחית רישוי רוטטת וכל מה שיש לך זה עיתון ישן..

:)

פורסם
אם אני יהפוך את הקוטביות של כל הסט זה לא ישנה נכון?(אני יהפוך את החיבורים במגבר) זה ישפיע רק על המידים נכון?

משום שהקרוסים שלי מותקנים בתוך הדאש... אפשר להגיע אליהם, אבל זה קצת בעיה.

תודה

אמיר

בשביל הבדיקה אתה יכול להפוך את הקוטביות של כל הסט (במגבר) מקסימום אם היתה בעיה של פאזות רק במיד/באס, אז עכשיו הפאזות במיד/באס יסתדרו, והטוויטרים יהיו בפאזה הפוכה. לצורך הבדיקה בלבד זה בסדר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

שלום לך :

קח בבקשה בחשבון שיצרני הרכב מתאימים את הרמקול בדיוק למערכת החשמל ברכב מבחינת מתחים וכאלה..

מישהוא פעם בטויוטה הסביר לי על זה לפני שהתקנתי את המערכת שלי, אבל אני לא זוכר בדיוק מה הייה ההסבר בדיוק .

כך שיכול להיות שעם רמקולים ברמה בסיסית ומגבר בסיסי, אם לא תכוון מצורה מאוד מדוייקת את השמע , תשמע כביכול פחות טוב .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...