Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 205 - בעיה במצבר + בסחיבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לא מזמן 205 מודל 93

הייתה נזילת דלק מאחת הדיזות, אבל כדי לסדר לי את זה טענו שעליהם לבצע ניקוי כללי ויישור משטחים וכו' אז עשיתי את זה (350 שקל- הגיוני?)

לפני יומיים נסעתי לירושלים

האוטו נסע יפה מאוד

אבל כשהגעתי לירושלים שמתי לב למשהו קצת שונה שלא הרגשתי במשך הנסיעה.

האוטו פשוט הפסיק לסחוב.

נהיה עגלה מתה.

הילוך ראשון נוסע טוב

הילוך שני, הוא מתחיל לאט מאוד , כאילו מישהו תופס אותו בגרון, ולאט לאט אני מרגיש שמשהו כאילו משחררים לו את לפיתת המוות והוא מצליח לברוח קדימה. - זה התיאור המדוייק של ההרגשה.

היום

אני בא להתניע את האוטו

ואין מצבר.

השאלה שלי:

האם יש קשר בין השניים?

האם מצבר "גמור" יכול לגרום ל"אי סחיבה" שהייתה לי ברכב?

ואם לא,

אז מה באמת יכול להיות שקרה , שגרם לאוטו להשתנות מקצה לקצה? ואיך אוכל לטפל בזה?

ועוד שאלה:

האם הרצועה של האלטרנטור מתחברת גם למאוורר שמקרר את המנוע (אם קיים דבר כזה בפג'ו, מלבד הרדיאטור)?

תודה מראש לכל העונים :-)

פורסם

יכול להיות שיש גם בעיית טעינה (ואוליי רק בעיית טעינה) ולכן המצבר הלך ודעך בדרך לירושלים. בכמובן שזה יכול לגרום לבעיית סחיבה.

תתחיל בלאבחן את בעיית המצבר+טעינה ולאחר מכן תראה איך האוטו סוחב.

פורסם
ועוד שאלה:

האם הרצועה של האלטרנטור מתחברת גם למאוורר שמקרר את המנוע (אם קיים דבר כזה בפג'ו, מלבד הרדיאטור)?

לא.

יש רצועה אחת לאלטרנטור ואחת למדחס המזגן. המאוורר (לדעתי בכל ה205 יש שניים) חשמלי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...