Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לג'נטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי במוו 320 2001 החלפתי את המגנזיום המקורי (15 אינץ') למגנזיום במידה של 19 אינץ' דבר זה גרם לאוטו להראות יפה מאוד אבל האוטו הפך להיות כבד וההאצה שלו הפכה איטית וכבדה כמובן גם צריכת הדלק עלתה ,השאלה שלי היא אים אני מחליף את הג'נט הקיים לאותה מדה של 19 אינץ' אבל מחברה ידועה כמו OZ או BBS יגרום לביצועים טובים משמעותית מהקיים?

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=72344

ויש עוד שרשורים רלוונטיים בהודעה הדביקה שבראש הפורום הטכני.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא נראה לי הגיוני שאפשר לעבור מחישוק בקוטר "15 לקוטר "19 ולשמור על קוטר צמיג חיצוני זהה, אלא אם שמים קונדום שחור במקום צמיג על הג'אנט.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

צמיג במיגה 225/60/15 וצמיג במידה 225/35/19 ייתנו בערך את אותו הקוטר (אפילו קצת קטן יותר בצמיג החדש) .

אומנם זה לא הרבה יותר עבה מקונדום, אבל הרבה פחות הגייני.

פורסם

למה?

אני כבר רואה את המידה...

245X5X19.

:lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

זה לא ישנה!!!

ברגע שהגדלת את מידת הג'אנט אתה מגדיל באופן משמעותי את צריכת הדלק מכיוון שלאוטו נדרש הרבה יותר כח לסובב את הגלגל (כמו הילוכים באופניים ככל שהגלגל גדול ככה קשה יותר לסובב את הפדלים אני מדבר על הגלגלים הקדמיים)

לדעתי עשית בכלל טעות בקשר לג'אנטים מכיוון שחתך כזה עם הכבישים של הארץ יכול לדפוק לך את הג'אנטים בקלות יתרה כמו כן הלחץ שמופעל על מסרק ההגה גדול בהרבה ומגדיל לך את הבלאי שלו כמו כן על הסרנים

בקשר ליציבות אני לא חושב שהדבר מוסיף מכיון שגודל צמיג שהוא סטנדרט הוא בנוי בהתאם ללחץ שהבולם יכול לעמוד בו

ג'אנטים מחברה מוכרת בניגוד לג'אנטים הזולים שאפשר להשיג סה"כ יהיו עמידים יותר בפני מכות (יש גבול אחרי הכל זה מגנזיום ועוד חתך נמוך)

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

• תוכן חדש...