Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למוסך ל 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבוע רכשתי פג'ו 306 משנת 2000 ידנית.

הגיע זמנה להחליף את רצועת התזמון, ברצוני עבודה מקצועית, עם חלפים מקורים, וכמובן מוסך אמין ומוכר בקרב חובבי הצרפתיות.

מה עלות של טיפול הכולל רצועת תזמון, פולי, משאבת מים, ומותחנים?

והאם משאבת מים היא חובה בעת ההחלפה?

מה העלות של טיפול כזה אם או בלי משאבת מים?

וכמובן על איזה מוסך הכי מומלץ בתנאים שציינתי לערוך טיפול כזה?

אני קיבלתי הצעת מחיר מפג'ו סיטרואן ורשה לובינסקי של היבואן ביהוד, עלות של 800 שקלים כולל רצועת תזמון ומותחנים, האם זה שווה

תודה, כפיר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

1. תתחדש.

2. אל תבקש לשנות את היוזר.

3. המחיר זול.

4. באיזה מקום את מבקש המלצה ? מנסיוני אני יכול להמליץ על מוסך פיג'ו מורשה באזור השרון וגם על הסדנא של בני ל מהפורום, (בראשל"צ) שאינו מורשה ברשת היבואן, אבל יעשה עבודה מקצועית לא פחות.

5. עלות משאבת המיים היא כ-200-250 ש"ח למשאבה עצמה, וכדאי באותה הזדמנות לנחליף אותה שכן אתה כבר ממילא משלם עבור העבודה בהחלפת הטיימינג במנוע הנ"ל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

על איזה מוסך באיזור השרון מדובר?

אם תוכל לתת טלפון אני אודה לך.

ואיך אני מגיע לבני ל.?

אל תדאג רז אני נשאר עם היוזר שלי למרות שהכריזמה לא כמו הפג'ו :-D

באמת כדאי שאחליף גם כן משאבת מים.

תודה

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

ברכבי הקודם טיפלתי במוסך הדקל הירוק באזה"ת בהרצליה והייתי מרוצה מאוד.

בני ל הוא חבר בפורום ותוכל לשלוח לו ה"פ (הוא כרגע בחופשה בחו"ל למיטב ידיעתי).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...