Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיאטור לMX5 (שנת יצור 98)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האקסית שלי שהועברה לאחי התחילה לעשות בעיות.

יש נזילה מהרדיאטור. במוסך מאזדה ברעננה רוצים 1900 ש"ח + מע"מ + עבודה על מקורי חדש.

תחליפי -350 ש"ח. המחיר נשמע לי אסטרונומי.

למשהו יש רעיון?

אגב. הרדיאטור של הלנטיס 1.8 לא זהה לMX5 ???

תודה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני בספק גדול מאוד אם הרדיאטור של הלאנטיס זהה, זו לא פונקציה של גודל מנוע אלא יותר של פח החזית של הרכב - והוא שונה לגמרי מהמיאטה, שלא לומר מיקום הצנרת - בלאנטיס מנוע רוחבי ובמיאטה אורכי.

מוטי

פורסם

הרדיאטור של MX-5 NB שונה בהחלט מהרדיאטור של הלאנטיס.

אני החלפתי לפני שנה רדיאטור מאותה הסיבה, להפתעתי גיליתי שאין רדיאטורים מקוריים ללאנטיס.

רכשתי רדיאטור תחליפי בעלות של כ-950 ש"ח כולל מע"מ, ממליץ לך לברר ב"ביתן ספרק" רח' שטיבל 7 ת"א 03-6251600, שם קניתי אותו.

פורסם
950 שקל שילמת על רדיאטור תחליפי?

תהיה בריא!

זה יקר או זול?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
זה יקר או זול?
יקר,השאלה כמה איכותי התחליפי.

הכל פונקציה של עלות מול תועלת בשוק התחליפיים.

למכירה SONY ERICSSON W300I

מצב מושלם,יד ראשונה,אבזור מלא,כרטיס זיכרון 256 מגה :) עברית!מלאה! 0525246232

פורסם
950 שקל שילמת על רדיאטור תחליפי?

תהיה בריא!

בכמה אתה משיג מקרן תחליפי?

אם זה לא קשה, שתף את כולנו.

זה קצת יותר יעיל מלצחוק על אנשים. :roll:

דניאל

MCS 2008

פורסם
בכמה אתה משיג מקרן תחליפי?

אם זה לא קשה, שתף את כולנו.

זה קצת יותר יעיל מלצחוק על אנשים. :roll:

דניאל

נכון !

זה המחיר הממוצע למקרן תחליפי.

מר קטלני אולי שמו לך משהו משומש.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
יקר,השאלה כמה איכותי התחליפי.

.

אם לבדוק את המחיר הרגיל בשוק לרדיאטור תחליפי חדש ללאנטיס 323F, תגלו מהר מאוד שהעלות עומדת על כ-1500 ש"ח!

פורסם

הוחלף היום 2600 ש"ח כולל הכול...החיים הטובים זה לא סיפור זול....

פורסם

בהתעלקות על השרשור.

אני ממליץ למי שמעוניין להחליף רדיאטור, לבדוק מחירים של תחליפיים זהים אצל:

"אוטו ציון" ביהוד.

יש מחירים טובים (למשלמים במזומן)...

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...