Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי קורולה 94' .

אתמול אבי לקח את הרכב לנסיעה בן עירונית כבהתחלתה לחץ על כפתור האיפוס של המד קילומטרז' התחתון. הוא טוען כי הוא לחץ על כפתור הוא לא איפס ופשוט המספרים נתקעו, כאמור היה על 496 המשיך לנסוע טיפה ,המד הגיע ל499 ונתקע הקילומטרז' העליון והחשוב עובד כרגיל אך התחתון תקוע ובכל פעם שהוא כביכול צריך לעביר מספר שומעים "טיק טיק.. "

רואים שהוא מנסה לעביר את המספר אך משהו שם ניקע.

באמת שאין לי את הכח הנפשי להיכנס כרגע להוצאות, לפי דעתכם דבר כזה אמור להיפתר ללא עלות גבוהה ומסובכת, והאם בכלל זה כרוך בפתיחת לוח השעונים?

תודה, וחג שמח :)

פורסם

כוונתך שמונה המרחק מקולקל אך מד המהירות תקין ואז התקלה הנה פנימית בתוך לוח השעונים ומכון ספידומטרים מתקן כאלו תקלות. נסה, בכל זאת, שוב ללחוץ כמה פעמים על כפתור איפוס מונה המרחק כי יתכן ויש רק התפסות מכנית של גלגלי השיניים הפנימיים ותצליח לשחררם, אם כי זה נדיר שיצליח.

בברכת חג שמח - רפי לין :idea:

פורסם

כרוך בפתיחת לוח שעונים.

גש למכון ספידומטרים (דוג מיקי ספידומטרים אזת"ע חולון) אם הפלסטיק שבור בפנים (הגשר שתופס את הגלגלים) תאלץ להחליף שעון.

פורסם

בשביל גשר שמחזיק את הגלגלי שיניים לא צריך להחליף שעון - אלה רק את החלק הזה שעשוי ממתכת דקה (אלה אם כן המכשירן ירצה לדפוק את הלקוח ולהכניס לו מחיר)

לי זה נשמע כמו חלק מכאני שנתפס במנגנון המדובר בלבד, או גלגל שיניים שהלך- את שני המקרים אפשר לתקן בעלות נמוכה מהחלפת שעון

למרות הכל, עדין יש מצב שהמכשירן ימצא לך סיבה להחליף את כל השעון קומפלט

במידה ומחיר התיקון גבוהה, שווה אולי להשיג מפירוקיה לוח שעונים קומפלט במחיר טוב ולעשות הצלבה לשעון התקול

לילה טוב,

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

בקורולה יש שני "מדי מרחק" אחד הקבוע שלא ניתן לאיפוס (עובד כרגיל!) ויש את המד מרחק השני הקטן שניתן לאיפוס בעל שלוש מספרים (עד 999).

אם זה כרוך בהחלפה הרי שזה לא משתלם לא ממש איכפת לי אם יעבוד או לא רק שהרעש "טיק טיק" יפסיק.

אגב,

באותו שירשור רציתי לדעת כמה יעלה לי בערך עלות כיוון פרונט/איזון גלגלים על מנת להמשיך ישר בנסיעה אני צריך להזיז טיפה את ההגה שמאלה (שווה בכלל ?)

ומה הלחץ psi הממולץ ברכב זוג קדמי ואחורי?

175/65/R14

חג שמח

• תוכן חדש...