Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני רוצה לחזק את ידי האנשים שאומרים לקנות מקורי , אתם צודקים ב1000 אחוז !

התדרים שנחתכים בMP3 הם מטורפים ומיותר לנסות להשוות את זה לדיסק רגיל .

אגב, אותו בחור ששאל על ההמרה מMP3 לWAV -

לא השגת בזה כלום מכיוון שהקובץ שאותו אתה ממיר לWAV הוא MP3 , משמע, כבר הורדו ממנו התדרים שאותם אתה מחפש לשמוע והוא כבר נדחס .

דבר נוסף , אני נתקלתי בקליפינג עצבני גם בדיסק מקורי:

יש לי דיסק של RED HOT CHILLI PEPPERS

וכמה שירים יש קליפינג עצבני - בבית אני לא שומע את זה אבל ברכב ממש מכות מהרמקול בקטעים מסויימים - גם בiPod שלי נתקלתי בקטע הזה .

מוזר - וזה דיסק תוצרת חוץ !

תומר.

אני אודה לך אם תרחיב בנושא.

תודה.

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה לך על התשובה...

וכמה דברים בהקשר לתגובה שלי כמו כל דבר מסתבר שחיפוש של כמה דקות עונה על כל השאלות..

מסתברים שהפורמטים האלו ניהיו פופולריים מאוד וניתן למצוא אותם אם יודעים איפה לחפש..

מטאליסטים: http://www.metalmadness.org :)

קליפיניג אני עדיין לא יודע מזה אבל זה כבר לא משנה לי האמת כי רוב הקבצים שלי הם באיכויות גבוההות מאוד וגם לגבי הפעלה ברכב אני כבר הבנתי איך...

תודה לכולם הדיון הזה עזר מאוד!!

פורסם
אני רוצה לחזק את ידי האנשים שאומרים לקנות מקורי , אתם צודקים ב1000 אחוז !

התדרים שנחתכים בMP3 הם מטורפים ומיותר לנסות להשוות את זה לדיסק רגיל .

אגב, אותו בחור ששאל על ההמרה מMP3 לWAV -

לא השגת בזה כלום מכיוון שהקובץ שאותו אתה ממיר לWAV הוא MP3 , משמע, כבר הורדו ממנו התדרים שאותם אתה מחפש לשמוע והוא כבר נדחס .

בטוח שישנם הבדלים בין קובץ דחוס, היינו MP3, לבין קובץ לא דחוס, השאלה היא עד כמה הם שמיעים באוזנינו, בשרשור הזה שותיקי הפורום מכירים היטב נעשה מבחן עיוור, תבדוק את התוצאות.

דבר נוסף , אני נתקלתי בקליפינג עצבני גם בדיסק מקורי:

יש לי דיסק של RED HOT CHILLI PEPPERS

וכמה שירים יש קליפינג עצבני - בבית אני לא שומע את זה אבל ברכב ממש מכות מהרמקול בקטעים מסויימים - גם בiPod שלי נתקלתי בקטע הזה .

מוזר - וזה דיסק תוצרת חוץ !

תומר.

אם אתה אומר שיש שוני בין הרכב לבית אז אולי כדאי שתבדוק את הדיסק במערכת נוספת, אולי הקליפינג נובע מכיוון לא נכון של המערכת ברכבך.

איציק.

פורסם

דחיסה לקובץ MP3 גורעת בעיקר מנפח הסאונד ומהתמונה.

ב 320KBPS הרבה יותר קשה לשמוע הבדל, אבל במע' איכותית יותר קל.

פשוט יותר לשמוע את ההבדל בהקלטות מרובות כלים, הקלטות אולפן בהן מוקלט זמר בסולו.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

אני חייב לומר שהמבחן סיקרן אותי ! (תודה רבה איציק :razz:)

העתקתי את הקבצים וצרבתי כAUDIO CD על דיסק מיוחד לאודיו (לא הייה אכפת לי לשרוף אחד בשביל הסקרנות) .

הדיסק נבדק במערכת הביתית האיכותית שלי שמורכבת מרסיבר דנון 3805 (יפני) וDVD AUDIO של פיוניר מדגם 575A והקשבתי לקטעים עם אוזניות אולפן של סוני מדגם MDR-V600 .

אני מוכן להישבע (ושייגנבו לי מחר את המערכת ברכב אם אני משקר) שללא הצצה בשום מקום - רשמתי אחד לאחד את הקטעים שהומרו מMP3 . ללא טעות אחת ואין לי בעייה להעלות את התמונה של הטיוטה שעליה רשמתי .(אמנם לא רשמתי BITRATE כי זה כבר לא הגיוני, אבל לא טעיתי)

אתם יכולים להאמין ויכולים שלא . ויש מצב שבשיר של SHOUT הייה מזל - ההקלטה נוראית.

אבל אני גדלתי בבית של שני הורים נגנים ומנגן בעצמי ומתעסק עם סאונד ומוסיקה מגיל אפס .

לגבי מה שרשמתי על הבעייה שהייתה לי עם הדיסק המקורי ברכב - אני הייתי מופתע מעניין ההפרעות (או פיצפוצים או קליפינג או WHATEVER) ועד עכשיו אחרי מעל 30-40 דיסקים שלהם הקשבתי ברכב לא הבנתי למה דווקא הדיסק של RED HOT עשה לי את הבעייה הזו .

מוזר לי מאוד .

בכל אופן בדיסק מקורי יש גם קטע של הרגשה , לא יודע להסביר אבל יכול להיות שגם תדר שמורגש (פיזית) ברכב , נחתך בתהליך ההמרה לקובץ MP3.

ושוב לאותו בחור ששאל , אם אני לוקח קטע וממיר אותו לMP3 משמע נחתכים מספר תדרים נכון ?

כך שאם אחזיר אותו לWAV אותם תדרים כבר סוננו ולכן אין מאיין להחזיר אותם .

תחשוב על גוש מרגרינה או מוצק אחר שאתה ממיס , חלק ממנו ייתאדה וכאשר תכבה את האש והוא ישוב למוצק הוא לא יהיה באותו משקל כמו הגוש המקורי.

טוב מספיק , שיגעתי אתכם .:loco:

תומר .

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

למי שמעוניין לדעת איך לצרוב APE&FLAC הכי פשוט להשתמשבNERO אבל צריך להוריד PLUGINS מתאימים,ואת המהרה לWAV הנרו מבצע לבדאוטומטית ויש עוד כמה אפשרויות חפשו בGOOGLE הקישו את צירופי האותיות APE, FLAC וPLUGINS.

בהצלחה זה שווה את המאמץ.

Alpine9855R אחלה רסיבר, פעם ישב אצלי מישו באוטו בשביל לבחון את הרמקולים הוא שם מין הסתם דיסק MP, אני לעומתך זיהיתי את הBITRATE :-D

פורסם

טוב אז ככה למי שהתעניין בקשר לצריבת FLAC ו-APE- הנה איך עושים את זה.

כנסו לקישור הבא, זה בעצם "אתר הבית" של פורמט FLAC בסורספורג' (ריכוז של פרויקטים בקוד פתוח)

http://flac.sourceforge.net/download.html

שם תורידו את החבילה שמתאימה למערכת ההפעלה שלכם - מן הסתם ווינדוס.

תתקינו את החבילה הזאת - FLAC 1.1.2 for Windows with installer.

בחבילה הזאת יש כל מה שאתם צריכים - הקודק עצמו, פלאגין לווינאמפ, פלאגין לנרו, ועוד כל מיני, תתקינו רק מה שאתם צריכים (כמובן שצריכים להתקין את הפלאגין לנרו - בשביל לצרוב).

עכשיו זה הזמן להראות איך מתקינים את הפלאגין של (APE (Monkey's Audio -

כנסו לכאן

http://neroplugins.afterdawn.com

בעמוד הזה יש המון פלאגינים של אודיו לנרו (כולל FLAC - אפשר להוריד את הפלאגין מפה במקום להוריד את החבילה של FLAC, פשוט הפלאגין באתר יותר ישן מהפלאגין בחבילה).

תחפשו בעמוד את APE - זה די למעלה. תורידו ותשימו את הקובץ בספרייה הזו:

X:\Program Files\Common Files\Ahead\AudioPlugins

X זה הכונן שבו התקנתם את נרו (אצלי זה C)

אחרי ההתקנה (יכול להיות שצריך לעשות אתחול מחדש) פשוט תפעילו את נרו, תבחרו ב

AUDIO CD, ואז פשוט תוסיפו לרשימת הקבצים שלכם את הקבצים בפורמטים APE או FLAC שאתם רוצים לצרוב.

אם יש בעיות תשאלו!

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

טוב צרבתי את הדיסק הראשון שלי בפורמט FLAC ,

זה היה בתצורה של קובץ אחד של כל הדיסק ו קובץ .WAVE.CUE בסוף שמחלק את הרצועה לקטעים (שירים)

ואז בנרו פשוט עושים BURN IMAGE ובוחרים את הקובץ של הCUE .

התוצאות באמת מדהימות.

וגם לפני החילוק והצריבה הפעלתי את כל הקובץ הגדול בWINAMP אז ראיתי שם שהBITRATE עומד על כ800 kbps שזה המון לעומת MP3 שהוא מקסימום 320.

בברכה.

פורסם

אפשר לקבל 2 קבצים אחר MP3 השני FLAC (אותו שיר) כדי להשוות בין הפורמטים?

ומאיפה אתה מוצאים את כל קבצי ה FLAC? לאיזה להקות/זמרים יש קבצי FLAC?

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

אני לא יודע אם מותר בכלל לפרסם את הקבצים האלה על גבי הפורום.

כנס לתוכנת שיתוף (פרד) :) תרשום בחיפוש FLAC ותראה שם יש הרבה אלבומים ולהקות, אבל עם אתה שומע אלקטרוני - אז אתה בבעיה (כמוני :)) - כי אין.

בברכה.

בוריס.

פורסם

משהו קטן שרק עכשיו שמתי לב אליו, לא ממש קשור לאיכות של השירים.

שירים נשמעים הרבה יותר טוב בווינדוס מדיה פלייר מאשר בווינאמפ, מישהו יודע מה הסיבה?

"אתה רוצה לקנות ביוניר דולבינים?! חדש, לא גנוף. נפל ממשאית"

HU: pioneer 5800 AMP: soundstream lw 4.500 COMP: morel pulse SUB: rockford P2

פורסם

מישהו יכול להסביר מה בשם אלוהים זה קליפינג , איך זה משפיע על הרמקולים באוטו , והאם אני אמור לקודד כל שיר לפני צריבה? :\

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...