Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז זה אוסף אם ככה.. תשמע זה בעיה, אוספים לרוב הם בעייתים, צריך לעשות NORMALIZE מהדיסקים הקודמים ולרוב זה קטע של עשיית כסף אז החברה לוקחת איזה סאונד מן בשקל נותנת לו רשימה, ואומרת תעשה דיסק.

אגב למה קללות על הבוקר? אני כבר את שלי קיבלתי פה היום, תסתכל בשרשור על האינפינטי קאפה , כבר קראו לי הבוקר פרימדונה , אמרו שאין לי רכב,אין לי רשיון ,אין לי מערכת , ושניסיתי לעזור לבנאדם הוא מאשים אותי שניסיתי ל"דחוף" לו מגבר .

פורסם

אני בטח אצלב פה אבל אחרי קריאה של השרשור הבאמת מענין הזה (ולא אני לא ציני) אני חייב להגיד משהו.

תגידו איך בדיוק ומתי פורום רכב הפך להיות פורום אודיופילים? לא שיש לי משהו נגד אבל אני משוכנע שליותר מ-90% מחברי הפורום יש HU קורא מפ3 והם שנים כבר לא צרבו "מדיסק לדיסק". וגם אם כן אולי יש בדיסק קליפינג? :bugeyed:

כמו שאיל אמר פה שרוב האנשים שומעים עם קליפינג ועם עוד דברים הרבה פחות נעימים לאוזן והכל מבחינתם תקין! גם מבחינת שמע וגם מבחינת המערכת, כי אם הקליפינג היה הHIV של עולם האודיו אז היינו שומים כל יום על חבר בפורום ששרף איזה רכיב.

אז יש פה כמה עם שמיע מוזיקלית, לרוב אין.

ויש כן משהו עם מערכת SQ ב30,000 ש"ח, לרוב אין.

אז אפשר להגיד שאין בעיה כי לא נראה לי שמשהו פה הולך לעשות משהו בנידון חוץ מלזרוע פניני חוכמה על גבי הפורום. אף אחד לא הולך לתרום 100$ לאירגון הנלחם בתופעה וגם לא לעזוב את עיסוקיו ולהפגין מול איזה חברת הקלטות גדולה.

אז מה כן עושים? שמים את הרגליים על הקרקע. צריך להיות מודע לבעיה אבל לקחת אותה בפרופורציה.

אם יש אפשרות תורידו מפ3 באיכות של 320, או אם ממש משעמם תורידו לוסלס ותפצלו לשירים. אין מה להבהל ואין מה לחזור לאודיו סידי כי זה פשוט בעיה של סדר ומקום. god bless the emule לאנשים יש פה סביבות ה 50 גיגה של מוסיקה (למשהו יש פחות למשהו יש יותר אז מיותר לקפוץ עם אמירות כמו "בונא על מה אתה מדבר יש לי איזה 300!" יש לך - יופי) ולהתחיל לחפס את כל זה בלוסלס ואחרי זה לצרוב את הכל באודיו סידי זה בזבוז של כסף ובזבוז מאוווד חולני של זמן!

אז רבותי חייכו בעצב כנסו לאי מיול תורידו דיסק של הלהקה האהובה עליכם בביטרייט 190 או 320, תאמרו קדיש על ההרצים העבודים,נגבו דימעה, צרבו אותו, תכניסו למערכת באוטו ,צאו לנסיעה ותראו שהחיוך חוזר לבד והעולם לא נורא כלכך. :wink:

פורסם

זה ממש לא נכון מה שאתה אומר פה!

אם יש לי מערכת שמתקרבת ל30K, מין הסתם שאני ארכוש דיסקים מקוריים ואיכותיים.

בנוגע לציבור הצרכנים, אני בטוח כי הם צריכים לדעת כי הדיסקים שהם רוכשים במיטב כספם פגומים!

פורסם

ממממ ממממממ ומה בדיוק לא נכון?

אני בדעתך ומחזק את ידך!!

אצטט את אצמי "צריך להיות מודע לבעיה אבל לקחת אותה בפרופורציה." השאלה מה אתה הולך לעשות?

פורסם

כאשר אתה מוציא כסף על דיסק (תתפלא יש עוד אנשים כאלה) אתה מצפה, בצדק, שתקבל מוצר באיכות גבוה שתצדיק את את ה50-90 שקל שהוצאת. אבל, היום קשה למצוא דיסקים שהוקלטו כהלכה ללא הפעלת DSPים מעוותים כמו "limiters" או "compressors" או זוועות אחרות.

ניתן היום לרכוש דיסקים בגרסאות "סטנדרטיות" ובגרסאות "אודיופיליות". למרוב שיש הרבה "SNAKE-OIL" בכל התחום הזה עדיין אי אפשר להתעלם מכל הלייבלים שקמו על מנת לספק חומר מקור איכותי.

אם אתה שומע מוזיקת קללות וגידופים (~מוזיקה שחורה עכשווית) או מוזיקת "חופרים", "מנקרים" ו-"מלקטי כוכבים" אז אין לך מה לחפש בדיסקים אודיופיליים כי פשוט לא קיימות גרסאות כאלו למוזיקה הזו.

ניתן להשיג גרסאות איכותיות לDIRE STRAITS באיכות XRCD, ניתן להשיג דיסקים של NORAH JONES בפורמט HDCD, דיסקים של הEAGLES בXRCD וכמובן לא חסר גרסאות SACD ו-HDCD לפינק פלויד ולקינג קרימסון.

אפשר להסתפק בבינוניות או לשאוף למצוינות זה הכל תלוי בנפשות הפועלות.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

?yo yo yo oogee my nigga wasap dog

כנראה שגם אתה לא הבנת אותי...

אני מדבר על רוב הציבור שאין להם יכולת פיזית או פיננסית להרגיש בהבדלים האלה. פשוט נוצרה מן בהלה כזאת כמעת 100 הודעות בכמה שעות, אנשים מחפשים תוכנות וקידודים, בודקים את כל 50,000 מפ3 שיש להם בבית,מחזירים דיסקים.

אני פשוט אומר שזה לא נורא כמו שזה נראה במבט ראשון.

פורסם

גדול, לא ענק.

מוכרים מוצרים בלי שום ידע בסיסי באודיו. עזבו אודיו, אף אחד לא ידע מה זה גל סינוס וקבלו את הפנינה "מה הרמקול אמור לזוז קדימה ואחורה".

בקיצור דיברתי וסיכמתי איתם לפגישה ושיעור ביום שישי.

משיחה אם שתי חנויות של TOWER RECORDS.

פורסם

OOGEE ע"פ השמות של הלהקות אתה יכול גם לקנות את התקליט ואם יש לך פטיפון טוב ופרה טוב להקליט ישר מתקליט . בתקליט טוב יש יותר הפרדת סטריאו מCD ולא משנה עד כמה ההקלטה איכותית יותר .

אז אולי לא כדאי לקנות דיסקים בכלל ?!!!

ולפרזיק אנני יודע איזה מערכות אתה שומע ועד כמה השמיעה שלך טובה , אבל במערכת ביתית הפרה שלי שווה כ16K אבל במערכת במכונית הייתה לי מערכת מעפנה ועדיין שמעתי הבדלים בין ביטרייט של 320 ובין לוסלס .

אז לקבל דיסק שאני לא מוריד באמיול ולקבל כאלה דברים , אני כבר מעדיף להיות עברין אמיול מאשר להיות פראייר פעם נוספת של חברות ההקלטה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...