Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי אקולייזר שונה?

זה אותו האקולייזר, וגם ששני האיקו' מכוביים בווינדוס מדיה פלייר שומעים הרבה יותר טוב

"אתה רוצה לקנות ביוניר דולבינים?! חדש, לא גנוף. נפל ממשאית"

HU: pioneer 5800 AMP: soundstream lw 4.500 COMP: morel pulse SUB: rockford P2

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה תשובות... לכמה אנשים...

מותר לפרסם על הפורום קבצים שלא פוגעים בזכויות יוצרים משמע עד 20 שניות משיר אבל פשוט תוריד מלא מהאימיול יותר נוח...

עכשיו ניב בגירסאות ישנות יותר של ווינאמפ יש בעייה עם המקודד directsound תוריד את הגירסא האחרונה והכל יסתדר אם עדיין לא הסתדר לך דבר איתי בפרטי (זאת בעייה מוכרת שהייתה גם לי) אהה וגם תכבה אקולייזרים למינהם

קליפינג אין לי מושג עדיין מזה אף אחד לא הסביר אבל בעיקרון תוריד קבצים איכותיים ולא תיהיה לך בעייה

ומטאליסטים יכולים למצוא פה

http://www.metalmadness.org

אתר עם כל מיני סגנונות אבל אין הרבה מקורות:

http://www.hqshare.net/index.php

ובעיקרון כל להקה/אמן שתרצו חפשו באימיול את שמו + הצירוף: EAC

זה אומר (Exact audio copy) חלק מהקבצים יהיו בFLAC חלק בMAC וחלק בWAVPACK...

כולם אותה איכות אבל אחרי שהורדתם מתחילה העבודה הקשה... צריך להוריד תוכנות שיעבירו את הקבצים האלו לWAV ואז תוכנה שתחלק את הקובץ לשירים... מי שצריך עזרה שיבקש...

פורסם

תודה רבה יוסי, הבעיה הסתדרה.

"אתה רוצה לקנות ביוניר דולבינים?! חדש, לא גנוף. נפל ממשאית"

HU: pioneer 5800 AMP: soundstream lw 4.500 COMP: morel pulse SUB: rockford P2

פורסם

האם זה יכול להזיק גם כששומעים בעוצמות נמוכות? או שרק כאשר הרמקול הוא על קצה היכולת ויש קליפינג זה מסוכן?

דבר נוסף, איך בדיוק אני יכול להוריד קבצים מ HQSHARE? זה סה"כ פורום

פורסם

צריך להרשם (לעשות REGISTRATION) בשביל שתהיה גישה לקבצים האלה.

נרשמתי אתמול ויש שם מבחר ענק! והכל באיכות גבוהה.

התחלתי להוריד מספר אלבומים, אחרי שאני אצרוב אותם על דיסק ואשמע אותם אני אראה אם באמת יש כזה הבדל בין מקור וMP3.

אלכס.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם

אכן צריך להירשם.. ויש הבדל אבל אתה צריך כמובן מערכת איכותית ובדרך כלל גם אוזניים טובות..

אני השוותי בין שיר MP3 320KBPS לבין FLAC ושמעתי הבדלים האמת אפילו די גדולים אבל זה לא משו שמרגישים מאוד אלא אם ממש מנסים לשים לב לזה בכל מקרה 320KBPS זאת איכות די גבוהה באיכויות הנמוכות יש הבדלים גדולים שממש שומעים...

בעיקרון את הקבצים שמורידים יש להפוך לWAV ואז צריך להפריד לקבצים בודדים אם למישו יש בעיה אם זה אני מוכן לעזור לו :)

פורסם

אני עכשיו בשלבי הורדה והייתי רוצה לדעת מה זאת אומרת להפוך לWAV ולמה צריך להפריד אותם לקבצים בודדים?? זה לא בא בפורמט WAV וכקבצים יחידים??

אשמח להסבר יותר מפורט אם אפשר.

אלכס.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם
האם זה יכול להזיק גם כששומעים בעוצמות נמוכות? או שרק כאשר הרמקול הוא על קצה היכולת ויש קליפינג זה מסוכן?

קליפינג לא שורף רמקול, הספק גבוה שורף רמקול. קרא בFAQ או ערוך חיפוש בנושא.

פורסם
אני עכשיו בשלבי הורדה והייתי רוצה לדעת מה זאת אומרת להפוך לWAV ולמה צריך להפריד אותם לקבצים בודדים?? זה לא בא בפורמט WAV וכקבצים יחידים??

אשמח להסבר יותר מפורט אם אפשר.

אלכס.

זה כבר חתיכת הסבר... אבל בכל זאת...

flac, mac and wavpack הם כולם פורמטים שדוחסים WAV ללא איבוד איכות מכאן שהפורמט לא WAV אלא FLAC, MAC או WAVPACK

קח לדוגמא winrar פשט מכווצת את הקבצים בלי לאבד מידע והפורמט משתנה לRAR

עכשיו למה זה טוב?? כל עוד אנחנו מורידים מהאימיול ויכולים להוריד כ200 מגה בעזרת כיווץ מה טוב! ולכן משתמשים בזה... הדיסק בא כקובץ אחד בפורמט המכווץ... לדוגמא פלאק... אתה יכול לנגן פלאק במחשב תצטרך לזה פלאגים למינהם אבל אם מטרתך לצרוב לאוטו תצטרך להעביר את הקובץ לWAV כי באוטו לא תוכל לנגן FLAC

מכיוון שהאלבומים באים בקובץ אחד יש להפריד אותם... מה עושים? אחרי שהמרנו את הקובץ לWAV מפצלים עם תוכנה שעושה זאת בעזרת קובץ הCUE שהורדנו עם האלבום... לתוכנה קוראים EAC וההפרדה של הקובץ לשירים היא ממש פשוטה שלחתי לך גם לפרטי מה שביקשת...

פורסם
קליפינג לא שורף רמקול, הספק גבוה שורף רמקול. קרא בFAQ או ערוך חיפוש בנושא.

קליפינג בעוצמה נמוכה לא ישרוף.

בעוצמה גבוהה כן ישרוף. וזאת מכיוון שקליפינג מתנהג כמו DC-V (מתח ישר)

כמו מה שיוצא מסוללה. אם תתן לרמקול זרם/מתח ישר גבוה, הממברנה תתקע בפנים או בחוץ (תלוי בקוטביות) והסליל ישרף.

גל שאינו קטום סיכויו לשרוף רמקול נמוכים, אם לא מביאים את האלמנט ל OVERDRIVE .

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

קטמת את הגל? יצרת DC . וכתוצאה מזה, גם קליפינג. הרמקול לא ישמע טוב, במקרים יותר קיצוניים גם יחרחר, והסאונד לא יהיה צלול

הגברת? בעיקר את הקליפינג, ולכן תשרוף את הרמקול.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

שאלה, בסיגנל AC עם קצוות קטומים האם הקוטביות משתנה?

מעבר לכך אני מבטיח לך שרוב האנשים בפורום שומעים עם קליפינג ובכלל לא מודעים לכך. בדרך כלל זה לא שמיע עד יחס של 1:3 בין מתח הסיגנל לבין הGAIN.

כפי שאמרת עם הספק נמוך לא נשרוף את הרמקול לכן מגבר של 10W גם אם יהיה עם קליפינג לא ישרוף למשל אלמנט שיכול לעמוד ב100W.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רבותיי הכל מעולה חוץ מבעיה אחת קטנה. אני לא מצליח למצוא גרסת אימיול מתאימה אם הגדרות מתאימות לצורך הורדת קבצי הFLAC.

האם מישהו יכול לתת לי גרסה והגדרות בבקשה. האינטרנט אצלי הינו של נטוויזיון 1.5 מגה על תשתית כבלים של HOT.

תודה רבה

• תוכן חדש...