Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה דווקא לפנות לנהגים/ספורטאים שנכחו היום בפגישה ותמכו בנו! תודה רבה על תמיכה!

עכשיו צריך להראות לכולם שלא נרפה ונעמוד על הזכות שלנו לקיים מרוצים בארץ! עכשיו! ולא כל פעם שיש אינטרסנטים מסיבות לא מובנות ששמים רגל בגלגלים של הספורטאים בגלל אינטרסים לא מובנים!

יש עוגמת נפש חובקת:

ספורטאים (שטרחו להכין את הרכבים הקצו זמן כספים ומשאבים)

תושבי עריית ערד (שתירות פנים הייתה עושה פלאים לכלכלה ומצב רוח של העיר)

הספונסרים (שהשקיעו את זמנם וכספם )

עמותת IDRO+עריית ערד (שהשקיעה ימים כלילות לקיום הארוע (ואני לא מדבר פה על נזק פיננסי).

אלפי הצופים וחובבי הספורט מוטרי (שהשיממון המוטרי היה נשבר עם ארוע בסדר גודל ואירגון שטרם נראה בארץ)

קיצור! לסיכום !

א כ ז ב ה!!

לכן ב 10.10 נלחם! ונפגין!

נגד האטימות! ונגד האינטרסנטים!

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבל. חבל מאוד, אפילו.

אבל-

בדומה למירוץ שהפך ל"לא מירוץ" בתל עדשים- לדעתי אין מקום "להשתין מהמקפצה" כרגע. מוקדם מדי להכריז קבל עם ועדה על "מירוץ חוקי", כל עוד הנושאים החוקיים לא סגורים. כנראה יש מי ששומע "מירוץ חוקי" ומייד זזים לו הרהיטים בראש. "מירוץ חוקי? מי אישר את זה? תביאו לי לכאן את היועץ המשפטי, ואני רוצה עוד היום שיבטלו את זה. מי הם חושבים שהם, הפושטקים הקטנים? עושים רייסים וקוראים להם "מירוץ חוקי"... מירוץ בתחת שלי"

ככה זה כשחיים בחשכת ימי הביניים כשמסרבים לפתוח את הראש.

אתם יודעים שיש כאלו שזה מפריע להם בעין. אתם יודעים שיש מי שיעשה הכל כדי לשים רגליים לכל צורה של מירוץ (ובינינו- אתם יודעים שיש להם גם יותר כסף לעורכי דין)

ואל תדאגו- חיכינו הרבה שנים, עוד כמה חודשים אולי נוכל באמת לערו מירוצים חוקיים בלי לפחד.

אז לדעתי- חכו. בינתיים כל האירועים צריכים להיות באופן מושכל- אימונים, תצוגות, מסעות... אבל לא מירוצים.

אסף.

פורסם

אתם לא יכולים לתאר לעצמיכם את רמת האכזבה והכאב שעוברת עלינו כרגע. חברי עמותת IDRO עושים יותר מחצי שנה עבודות הכנה , קיום אין ספור ישיבות ופגישות לאישורים, השקעות של עשרות אלפי שקלים בציוד ואביזרים מכיסינו, גיוס רבבות של ספונסרים, אירגון של עשרות ספורטאים חדשים... הלו הם הנהגי המירוצים - והיום נאלצנו לכנס את כולם , להסתכל להם בעניים ולהסביר להם שהמרוץ מבוטל.

לא נקיים במקומו "אימון" או משהו במילת קוד אחר... מרוץ המאוץ הראשון שתוכנן על המילימטר בשיתוף עיריית ערד ומשטרת הדרום פשוט מבוטל.

מה שכן נעשה , נרד לערד ביום המיועד - נתייצב על מסלול המנחת ביחד עם ראש העיר, נחנה שם כולנו ונסביר לתקשורת ולכל מי שמעוניין לשמוע למה המכוניות לא זזות, למה המרוץ מבוטל ומי אחראי לזה.

אנו מקווים לראות אותכם שם.

לילה טוב.

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם
אין מילים להביע את התיסכול!

:mm_yeah:

עם זאת, ברצוני לחזק את ידי כל מי שטרח וניסה להביא לקיום האירוע (גם לפני הידיעה המרה).

התרשמתי כי הושקעה מחשבה רבה, זמן ואמצעים בתכנון והבאת האירוע לידי מימוש ועמידה בסטנדרטים גבוהים ועל אף שאין זו נחמה, אין ספק שהוכחתם כי החזון אפשרי למימוש וכי מה שמונע ממנו להתקיים כיום אינו תלוי בגדר היכולת המעשית אלא רק בשל אישור זה או אחר.

פורסם

פשוט אכזבה.

אין מילים אחרות.

מקווה להגיע, כנראה לא עם המכונית ה"ספורטיבית" שלי (חבל לי לנסוע את כל הדרך לשם סתם איתה).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני לא מאמין, איזה אכזבה עוברת בי עכשיו שאני קורא את זה.

פשוט מדהים איך רק במדינה שלנו במקום לקדם חוק שעבר רק לוקחים אותו אחורה.

כולם להגיע ב10.10 אנחנו נראה ל*&%^$ האלה שיש כאן אלפי אנשים שצמאים לספורט מוטורי ולא יעברו על כך בשתיקה!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

ממש ממש חבל.

אני מכיר באופן אישי את המלחמות שלפעמים המדינה נלחמת בספורט המוטורי. מלחמות מיותרות וחסרות תכלית. לא מבין מי מרוויח מזה ומה מטרות הערמות הקשיים האלו.

חבל על הארוע, חבל על האכזבה של המתחרים, הספונסרים ויותר מכל של המארגנים.

חבל על ראש עיריית ערד שטורח ומנסה לעזור כמיטב יכולתו לספורט המוטורי בארץ

מקווה להמשך טוב יותר לעמותה

ניב

פורסם

מישהו צריך לטפטף לממשלה שאפשר לעשות הרבה כסף מספורט מוטורי.

money talks.

התאכזבתי לשמוע על הביטול. אני מחכה לאירוע הבא!

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

זה היה ברור ששום דבר חוקי בארץ הזאת לא ילך אין ככה זה שיש אנשים כאלה מרובעים ומטומטמים שיש להם את האומץ לבטל משהו כל כך מושקע

פורסם

על פניו זה באמת תמוה ביותר.

העירייה הרלוונטית (ערד) - ממארגני האירוע, אז זה לא הם.

תושבים שרוצים לישון בצהריים - לא ממש, מדובר במנחת...

משטרה - לא, לפי ההודעות כאן המשטרה ניסו לעזור עם כל האישורים הדרושים, ולא היתה להם התנגדות לקיום הארוע.

דתיים - אפילו זה לא, האירוע תוכנן לחול המועד כך שאין שום סיבה להתנגד לקיומו מטעמים שכאלו.

מדינה דפוקה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
חבל. חבל מאוד, אפילו.

אבל-

בדומה למירוץ שהפך ל"לא מירוץ" בתל עדשים- לדעתי אין מקום "להשתין מהמקפצה" כרגע. מוקדם מדי להכריז קבל עם ועדה על "מירוץ חוקי", כל עוד הנושאים החוקיים לא סגורים. כנראה יש מי ששומע "מירוץ חוקי" ומייד זזים לו הרהיטים בראש. "מירוץ חוקי? מי אישר את זה? תביאו לי לכאן את היועץ המשפטי, ואני רוצה עוד היום שיבטלו את זה. מי הם חושבים שהם, הפושטקים הקטנים? עושים רייסים וקוראים להם "מירוץ חוקי"... מירוץ בתחת שלי"

ככה זה כשחיים בחשכת ימי הביניים כשמסרבים לפתוח את הראש.

אתם יודעים שיש כאלו שזה מפריע להם בעין. אתם יודעים שיש מי שיעשה הכל כדי לשים רגליים לכל צורה של מירוץ (ובינינו- אתם יודעים שיש להם גם יותר כסף לעורכי דין)

ואל תדאגו- חיכינו הרבה שנים, עוד כמה חודשים אולי נוכל באמת לערו מירוצים חוקיים בלי לפחד.

אז לדעתי- חכו. בינתיים כל האירועים צריכים להיות באופן מושכל- אימונים, תצוגות, מסעות... אבל לא מירוצים.

אסף.

אז זהו... שלא היינו יוצאים בידיעה שיש מירוץ מסודר וחוקי, אלמלא היה לנו אישור חתום וכתוב ע"י מדינת ישראל בניסוח של "לאחר בדיקת הסוגיות שבנדון, ניתן אישור לקיים את המירוץ". בשבועיים האחרונים, כל יומיים שלושה קפץ גורם אחר שביטל את האישור וגורם אחר שאישר אותו, עד שבאופן דורסני בא היועץ המשפטי והוציא מכתב התנערות "אין למשטרת ישראל בסיס ידע מקצועי הנדרש למתן אישור מסוג זה" ובכך, למרות שדאגו לאנשי מקצוע בכירים שידעו להציב בפנינו סוגיות, לא מצאו את הדרך להתגבר על ה-"ידע הבסיסי" ולאשר, שוב, את האירוע.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

בושה וחרפה למדינת ישראל... פשוט ח-ר-א של מדינה איך היא מסוגלת לעמלל את החיים של האזרחים שלה זה לא יאמן.

אנשים מבקשים להיות שומרי חוק ולקיים אירוע חוקי למהדרין שמקובל על כל הרשויות ובסופו של דבר תמיד דופקים את זה!

באיזה מדינה שמעת שהרשויות עושות כל כך הרבה מאמץ כדי להרוס?! איפה!

נמאס כבר!

אני אומר לעלות לכנסת ולסתום את הכנסת עם מכוניות רק ככה ישימו לב כאשר כל המכוניות שהיו אמורות להשתתף יגיעו אל מול הכנסת ופשוט יחסמו את האזור, לצערי בערד תשומת הלב תהייה מועטה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תוכן חדש...