Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם. אז ככה בקרוב מאוד אני אמור לקבל את הקומפוננט שהזמנתי מארצות הברית דרך מישהו שמגיע. לפני שאני אשמח לקבל תגובות על הסט הנ"ל, אני יאלץ לבקש מעט עזרה, קומפוננט עוד לא יצא לי לחבר אף פעם ורציתי לדעת אם יש דגשים מסוימים מה מותר מה אסור כדי לא לשרוף את הטיוטר וכו' או שפשוט לראות את התרשים שסביר להניח יגיע עם הרמקול ולחבר באותה צורה שמתוארת בתרשים..?

דרך אגב זה הדגם Rockford Fosgate P162S

תודה לכולם

יואל.

פורסם

איזה אוטו? איזה הגברה? איזה חיווט יש לך ברכב? איזה רדיו דיסק אלו חיתוכים? חיבור ביי אמפינט? פיתה? לאפה? חומוס?

תענה על השאלות(לא חובה על פיתה וחומוס) הנ"ל כדי שנקבל תמונה ברור יותר...

עקרונית אתה לא יודע להרכיב עדיף תיתן למישהוא שיודע או תעשה זאת עם חבר שמבין עניין...

רמקולים זה עדיף מאוד יכול ליקרות מצב שמברגה תחליק לך על הרמקול וניגמר הסיפור...

פורסם

לא, לא הבנת אותי נכון אני לא עד כדי כך בור , אני מבין עניין, ואני מתכוון לחבר עם חבר שמבין בזה יותר ממני, בכול מקרה..הרכב זה סובארו אימפרזה שנתון 00' החיווט אני מחליף ומגבר מביא זמנית פלטיניום אודיו וי 12 עד שאני יקנה מגבר, כרגע יש לי חיווט נורא פשוט שהיה מחובר למגבר לו'ג'יק שהיה לי בעבר.

אני מתכוון להביא חיווט טוב שברגע שאני יחליף את המגבר הזמני אני לא יאלץ להחליף הכול פעם נוספת ואם אני ירצה לשדרג את המערכת גם כן .

נחזור לעניין ההתקנה, השאלה אם אין משהו מסויים, דגשים שחשוב לדעת לפני שמחברים לקרוס אובר את הטויטר ואת המיד..

• תוכן חדש...