Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה לשאול אם החברה הבאה היא חברה טובה במחיר שמציאים לי:

רמקולים 9*6 של חברת MB QUART במחיר של 300 ש"ח בערך.

מה שאני מחפש זה משהו שיתן לי באס ושמעתי שרמקולים 9*6 יתנו לי את זה באוטו שלי במקום סאבוופר...לא באותה הרמה כמובן אבל ירגישו באסים טובים.

יש לי באוטו עכשיו קומפוננט של Morel Pluse, מגבר של Crunch ומערת PIONEER 4850 איך הרמקולים 9*6 ישתלבו איתם?

Subaru DL 1.6 93.

פורסם

בוא נדבר בשפת התדרים

רמקול טוב, לא משנה אם הוא 9*6 או 6.5 עגול, מסוגל לעבוד תחת תנאים מתאימים ולספק תדרים 65 הרץ ומעלה.

לאומת זה הסאב מכסה את התדרים בין 25 ל120 הרץ (תלוי בכיוונים).

לכן האימרה הזאת כי אלה הרמקולים שיתנו באס לא נכונה, מכיוון שרמקול 6.5 מסוגל לתת באס גם, אבל שניהם לא יספקו את התדרים הנמוכים.

לכן השיקול הוא שלך.

פורסם
בוא נדבר בשפת התדרים

רמקול טוב, לא משנה אם הוא 9*6 או 6.5 עגול, מסוגל לעבוד תחת תנאים מתאימים ולספק תדרים 65 הרץ ומעלה.

לאומת זה הסאב מכסה את התדרים בין 25 ל120 הרץ (תלוי בכיוונים).

לכן האימרה הזאת כי אלה הרמקולים שיתנו באס לא נכונה, מכיוון שרמקול 6.5 מסוגל לתת באס גם, אבל שניהם לא יספקו את התדרים הנמוכים.

לכן השיקול הוא שלך.

אוקיי הבנתי תודה

אבל יש לי עכשיו את הקומפוננט והבאס לא הכי מורגש.

השאלה האם רמקולים 9*6 של MB QUART שווים תמחיר 300 ש"ח?

האם הרמקולים הללו חברה טובה ואמינה?

Subaru DL 1.6 93.

פורסם

Subaru4Ever,

בסופו של דבר זהו טעמו האישי של כל אחד, חלק יגידו שמיותר וחלק יגידו שלא,

לדעתי רמקולים אחוריים ממש לא מיותרים ואף מועילים כי כשאין רמקולים אחוריים

חסר משהו ויש "חור" מסויים בסאונד.

אבל שוב, זאת דעתי.

לגבי הרמקולים ששאלת, החברה מוכרת וטובה,

אך אם תוכל לתת קישור של הרמקולים האלה ספציפית נוכל לתת לך חוות דעת יותר נקודתית.

ערב טוב.

"And Justice For All..."

פורסם

שווים 300 ש"ח?

תן סוג או דגם ונוכל להיות יותר חכמים

בגדול ה6*9 יוכלו לתת יותר באס מהקומפוננט

אבל לא אותו באס כמו סאבוופר שמיועד רק לזה

בגדול הרמקולים 6*9 יוסיפו לך עוד מימד לדעתי ושווה לך השקעה

אם במידה אחרי זה תראה שזה לא מספיק תמיד אפשר לשנות סטאפ ולהוציא את האחוריים מהגברה ולרכוש סאבוופר

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...