Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהפכה בתחום לימודי הנהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה דבר מצוין, אך המחירים שהם גובים לשיעורים+ולטסטים מוגזמים.

מה רע בללמוד לנהוג ?

בדיוק בגלל הגישה הזאת אין כאן תרבות על הכביש.

פורסם

מי אין לו כסף לשלם על הרשיון גם אין לו כסף להחזיק רכב.

אז עדיף שלא יעשה רשיון בכלל.

רכב זה לא מוצר חובה כמו חלב.

רכב זה מותרות.

נ.ב.

משיחות עם מורה הנהיגה שלי לשעבר(שאני ביחסים טובים איתו) - הם לא מרוויחים כלכך הרבה כמו שכולם חושבים, להחזיק את המכוניות האלה + כסף זה לא עסק זול.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הדברים שבאמת יעזרו זה הארכת זמן עם מלווה - נהיגה במצב אמיתי בלי הגבלה של המורה נהיגה ל40 קמ"ש בעיר קצת תעזור.. עוד שיעורים, ולימודי נהיגה במקומות ריאלים - וכמובן להעיף קומבינטורים !

never drive faster than your guardian angel can fly..

פורסם

אהה לא הם כולם מסכנים פושטי רגל שעובדים בעסק הזה כי הם אוהבים להפסיד כסף.

נקווה שהתכנית באמת תשתנה, ושיתחילו להעיף מורים ולהכשיר אותם בצורה טובה יותר ושישנו את כל תכנית הלימוד המיושנת והמטומטת.

ROOONEEYY

פורסם

לגבי המלווה, לא מסכים! יש אנשים כמוני שבתקופת המלווה לא נהגו בכלל כי לא היה מי שילווה! אם יעלו את התקופה לאנשים כמוני זה בכלל יהיה קריטי.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
לגבי המלווה, לא מסכים! יש אנשים כמוני שבתקופת המלווה לא נהגו בכלל כי לא היה מי שילווה! אם יעלו את התקופה לאנשים כמוני זה בכלל יהיה קריטי.

עמית.

בכל כלל יש יוצא מן הכלל. בוא נאמר שלפי השכל הישר, לרוב רובם של האנשים היה עם מי לנהוג. נכון? אין מה לעשות בשביל אלו שלא היה להם. לך תוכיח שבאמת לא יכלת לנהוג...

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

עמית,תמיד יש כלל ויש יוצא מן הכלל. המלווה זו תקופה מצויינת ל''כפר'' מעט על מה שלא למדת בשיעורי נהיגה.(במידה ויש לך מלווה טוב).

התאוריה כיום היא באמת קלה ולא נותנת דגשים נכונים על ה''תאוריה של הנהיגה''.

לגביי שיעורים,מה שמורי הנהיגה בישראל מלמדים,זה נהיגה לטסט.וחבל.

אני הכי יכול להמחיש את שיעורי הנהיגה לשיעורי בית ספר.

שנה שעברה בטיול שנתי יצא לי לדבר עם המורה להיסטוריה שלי,מורה ממש טוב.הוא אמר לי שהוא מתכנן לפרוש למרות שהוא מוציא הישגיים גבוהיים מהכיתות במבחני הבגרות.ששאלתי אותה למה, הוא הסביר:''היום אני מלמד ילדים לעבור את המבחן בגרות בהיסטוריה,לא היסטוריה.התלמידים שבוע אחריי בקושי זוכרים משהו,ואני סתם מבזבז את עצמי''.

אז כן,תקראו לו מוזר אבל זה שווה ערך למורי נהיגה.

התלמידים היום לומדים לעבור את הטסט,לא לנהוג.

ברגע שזה ישתנה,יהיה פה הרבה יותר בטוח.

פורסם

או! סוף סוף ילמדו פה את הדברים שבאמת צריך ללמד

מצבי חרום, בלימות וכאלה. דברים שאותי לא לימדו בשיעור והייתי צריך לחוות אותם עם עצמי על הכביש

{בזמן הלימודים שאלתי את המורה שלי אם לומדים בלימות חרום וכאלה מצבים והוא ענה שלא ואני לא יודע מי היה יותר מופתע- אני מהתשובה או הוא מהשאלה}

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

סופסוף הבינו שם למעלה שלימוד הנהיגה בארץ במצב גרוע.

תלמידים לא לומדים נהיגה, הם לומדים תיאטרון, להסתכל במופגן במראות, על הכביש, להחזיק את ההגה, להשתמש בהילוכים.

אבל כלום על בלימות חירום, נהיגה בחשיכה (שאני קבעתי כמה שיעורים בשביל זה, וזה ממש שיפר את העירנות שלי ואת יכולת הראייה והתגובה שלי, וזה ממש שונה מנהיגה ביום) ונהיגה במצבי סיכון.

סתם חאפריות, איפה שאפשר לחפף ולחסוך כסף וזמן, חוסכים. רק חבל שזה מתבטא אח"כ בהרוגים על הכביש, ונהגים שחושבים שהם יודעים לנהוג רק בגלל שהם לוחצים על כל הגז.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

יאיר,אני חושב שאתה טועה בקטע הזה, את הדברים הנ"ל שציינת לדעתי, אמורים ללמוד בתקופת המלווה, ועם הזמן וככל שנוסעים יותר על הכביש, צוברים יותר ניסיון. זה שיש תמיד יוצא מן הכלל, שכל הזמן מתלהב ולוחץ פול גז ועושים תאונות זה בעיה אחרת ולא נראה לי שיש קשר ישיר, בינה לבין שיעורי הנהיגה.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

הדברים שבאמת יעזרו זה קורס נהיגה מתקדמת לכל נהג

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
יאיר,אני חושב שאתה טועה בקטע הזה, את הדברים הנ"ל שציינת לדעתי, אמורים ללמוד בתקופת המלווה, ועם הזמן וככל שנוסעים יותר על הכביש, צוברים יותר ניסיון. זה שיש תמיד יוצא מן הכלל, שכל הזמן מתלהב ולוחץ פול גז ועושים תאונות זה בעיה אחרת ולא נראה לי שיש קשר ישיר, בינה לבין שיעורי הנהיגה.

תשמע, עם כל הכבוד, מורה מקצועי בטוח מבין יותר מהאבא\אח גדול של הנהג הטרי, שמשמש לו מלווה.

וחצומיזה שהוא אמור ללמד אותך נהיגה, ומה לעשות שנהיגה בלילה זה דבר חשוב, בדיוק כמו שיש מורים שלוקחים תלמידים מחוץ לעיר, גם צריכים לעשות לפחות שני שיעורים בלילה בשביל ללמד את הטכניקה, ואח"כ שיתרגלו בבית.

ועוד נקודה, כשאתה מלווה ע"י אבא, אל תשכח שאין לו דוושות שליטה בצד שלו, כך שהמקום לטעויות הוא מאוד קטן, למורה יש את הדוושות ואת המיומנות בשביל למנוע דברים כאלה, וללמד אותך בלי פחד מטעויות.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תוכן חדש...