Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טיזר קטן

http://www.evo.co.uk/evotv/planetevovideos/202362/supertest_issue_96.html

מישהו קרא את הכתבה ויכול לסרוק או לתת תקציר ולספר מה אומרים עליה?

מקווה שזאת כתבה אמיתית עליה ולא כמו מה שהיה בטופ גיר שהכל היה בולשיט ובלי הרצה על המסלול

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

ואו, נשמע מעניין מאוד. אני כבר לא יכול לחכות להניח את ידי על הגיליון...

בלי קשר - הויירון נבחנה כבר מ-ז-מ-ן בידי כל המגזינים הגדולים, ואין לי מושג לאיזה מבחן בטופגיר אתה מתכוון. החידוש כאן הוא המבחן ההשוואתי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אבא שלי עכשיו באנגליה וקנה לי את המגזין.. יום רביעי אני אעדכן בהתרשמות שלהם.. ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
כן לזה התכוונתי

לא הבנתי מה מהכתבה על הויירון בתוכנית הבידור טופ גיר היה בולשיט, ואיפה אתה רואה פה מירוץ מבויים שהוצג כאמיתי? (או שאני מפספס פה משהו)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בולשיט זה שלוקחים את אחת המכוניות הכי מעניינות שיוצרו אי פעם,ובמקום לעשות כתבה עניינית וסקירה על המסלול כמו שצריך ,עושים מרוץ מטומטם שאין שום ספק שהוא מבויים(בדיוק כמו המרוץ של הrs4 מול המטפסי הרים והאסטון db9 מול הרכבת)

כתבת שהויירון נבחנה בידי כל המגזינים בעולם , אני אשמח אם תספר בקצרה מה השורה התחתונה מעבר לנתונים היבשים של 1001כס ו4מגדשי טורבו ,זאת אמרת בפועל על מסלול איך היא נוסעת

פורסם

אני אחזור שנית: מה לא היה בסדר בכתבה של תוכנית הבידור טופ גיר?

אתה באמת חושב שהם בוחנים שם מכוניות באופן רציני? מדובר בתוכנית בידור להמונים, לא מגזין רכב מקצועי. המרוץ היה מהנה ביותר ואף לימד פרטים רבים על האוטו. לא היה בו שום עניין השוואתי כך שאין בו כל פסול. וב-ר-ו-ר שהוא מבויים. אז מה?

השורה התחתונה של כל המגזינים (לפחות אלו שקראתי) היא שמדובר בהישג טכנולוגי מדהים ומכונית שהיא יחידה מסוגה, אבל רוב הסיכויים שהיא תפאר מוזיאונים יותר משהיא תפאר מסלולי מרוץ. מעבר לכך, היא מאוד (מאוד) כבדה, מה שבוודאי לא עוזר למאפיינים התנהגותיים. בלי קשר, כמובן, היא מהירה באופן מפחיד.

הנה נתונים שכתבתי פעם

נראה לי שהכתבה החודש ב-EVO תשפוך קצת יותר אור על איך היא מול המתחרות שלה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קראתי את הכתבה.

בקצרה, ובלי להכנס יותר מדי לפרטים:

קאררה GT - הכי "עצבנית" על המגבלות, מאוד קשה להיגוי יתר, מרגישה כמו איזמל מנתחים בפניות, כאילו אין לה בכלל תת היגוי, מרגישה מאוד איכותית, מסודרת ו"גרמנית" מבפנים.

פרארי אנזו - עצבנית כמעט כמו הפורשה, מרגישה יותר כמו מכונית מירוץ מבפנים, מנוע קצת יותר טוב.

פאגאני זונדה - הכי קלה, הכי מחוברת, הכי מהנה במהירויות ביניים, נוחה מהאחרות באופן מפתיע.

בוגאטי ויירון - המכונית הכי מהירה מבין הארבע בהפרש משמעותי, מה שמדהים הוא שהיא מהירה מכולן גם בכביש מפותל, מרגישה כמו 1500-1600 קילו ולא כמו השני טון שלה, אחיזה אבסולוטית גם תודות להנעה הכפולה, א-ב-ל חסר לה פידבק, חסר לה חיבור עם הנהג, חסרה לה התחושה שהנהג עושה הכל בעצמו.

אין מנצחת במבחן, אבל הכתב אמר שהוא מעדיף את הזונדה. כתב אחר אמר שהוא מעדיף את הקאררה ומה שמעניין הוא שהבעלים של הקאררה והאנזו (שהיו פרטיות) כבר מתכננים להזמין לעצמם ויירון אחת...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

גם בוואג יש יוצא מן הכלל ,ראה ערך

B7 RS4

לפי הביקורת בינתיים היא לא רואה ממטר את המתחרה מבית במוו

בקיצור שוואג רוצים הם יכולים,הם רק צריכים לרצות

• תוכן חדש...