Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צ'וק אוטומטי בפג'ו 309...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצ'וק אכן אוטומטי

הוא לא חשמלי, הוא עובד לפי טמפ' המים, מחוברים אליו שני צינורות ממערכת הקירור של האוטו

הגה כח - 1500-2000 שקל בערך כולל עבודה, חלקים משומשים

פורסם

אכן כמו שאופיר כתב לך הצוק בפזו 309 הוא אוטומטי, מוזן מים,והוא בעייתי, וזקוק לידים מלטפות של מקצועי בלבד.

תקלה במכלול הצוק גורמת לתערובת עשירה, התנעה קשה בבוקר, עשן שחור מצינור הפליטה, תצרוכת דלק גבוהה, והתנעה קשה של מנוע חם.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הקרבורטור בפגו 309 הוא מהבעייתיים ביותר, הצוק שם הוא צרה צרורה, בד"כ למי שכבר נמאס,עושים הסבה לקרבורטור של סובארו ואז נגמרות כל הצרות ....מכיוון הקרבורטור.

לגבי הגה כח , אני לא ממליץ, זה אומנם נוח ,אין על זה ויכוח , אך....זה יגרום לך לבעיות אחרות, עצם העובדה של פירוק והרכבה והתעסקות עם כל המכלולים שם.

במילים אחרות, אני ממליץ לך לעזוב אותו בשקט, אך שוב, הכל אפשרי = שיקול שלך.

פורסם

תודה לכם על התגובות.

ירדתי מהרעיון של ההגה כח מסיבה פשוטה שהסכום שצויין לא משתלם להרכבה על רכב יחסית זול.

ובקשר לצ'וק תודה על העצות זה הדבר הראשון שאני יבדוק ויטפל שאני יקבל את הרכב.

ועוד שאלה דיי כללית, האם הרכב הנ"ל אמין או שרואה הרבה מוסך ?

תודה מראש דביר

פורסם
הוא צרפתי, למה שיהיה אמין?!

סליחה על הבוטות.

לילה טוב.

כן את זה אני יודע, בכל זאת התכוונתי יחסית לאוטו צרפתי.

אין לי הרבה ניסיון אני סה"כ נהג חדש עם רישיון 8 חודשים וזה האוטו השני שיהיה לי קבוע ככה שאני לא ממש מבין באמינויות וכיוצא בזה.

פורסם
בערך 4 שנים עם 309 1.6 - שום בעיית אמינות מוגזמת, זה לא דייטסו אפלאוז, אבל אם תטפל באוטו כמו שצריך אתה תהנה

תודה אני שמח לשמוע.

בקרוב תקבלו תמונות של האוטו כנראה שהיום אני יקבל אותו.

פורסם
הקרבורטור בפגו 309 הוא מהבעייתיים ביותר, הצוק שם הוא צרה צרורה, בד"כ למי שכבר נמאס,עושים הסבה לקרבורטור של סובארו ואז נגמרות כל הצרות ....מכיוון הקרבורטור.

פה אני לא מסכים איתך, הקומבינה הישראלית, להסב קרבורטור מקורי של פזו 309/ 405/ סיטרואן BX,

היא פשרה לא מוצלחת בין שיפוץ מקצועי של הקרבורטור , וכוון הצוק האוטומטי, לבין הסבתו לקרבורטור של סובארו, שגורע מביצועיו של הרכב, מעלה את תצרוכת הדלק,ולא יעיל בכלל.

מניסיון של 26 שנה בקרבורטורים, אני יכול להעיד שכל קרבורטור סולקס ווויבר של המכוניות הנ"ל ניתנות לשיפוץ איכותי, כולל מערכת הצוק האוטומטי, למרות שהוא בעייתי, ניתן ואפשר להתמודד איתו, וצריך לכך ניסיון וידע, מה שאין להרבה בעלי מקצוע בארץ, העוסקים בתחום.

בגלל שמכוניות אלו לצערי לא שרדו, קימים בשוק מלאי בלתי נדלה של קרבורטורים, משומשים במצב טוב, שניתן להוציא קרבורטור מושלם, ומתפקד מעולה.

אין דבר כזה קרבורטור שלא ניתן לשפצו, יש בעל מקצוע לא מיומן שיודע לעשות זאת, ובוחר בדרך הקלה והמשתלמת לו, אך לא ללקוח שלו.

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה, "יש בעל מקצוע לא מיומן שיודע לעשות זאת"

אם הוא לא מיומן איך ידע לעשות זאת ?. :-D

אם הוא לא מיומן לא ידע לעשות זאת . :-D

זה לא אני כתבתי דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אחת הבעיות הקשות עם הצ'וק האוט' היא השימוש במי ברז . הצ'וק רגיש אפילו יותר ממערכת הקירור לאבנית וכו' , ונתפס בקלות. שימוש בנוזל קירור מקורי ישמור גם על ה"בקבוק" שמהווה את המנוף של הצ'וק.

פורסם
צביקה, "יש בעל מקצוע לא מיומן שיודע לעשות זאת"

אם הוא לא מיומן איך ידע לעשות זאת ?. :-D

אם הוא לא מיומן [הוא]לא ידע לעשות זאת . :-D

זה לא אני כתבתי דוד.

דוד ידידי שלום רב!

אחת הבעיות איתכם הישראלים, הוא שאתם אוהבים לתפוס אותי במילה, או יותר נכון בהשמטת מילה...

כמובן שהשמטת המילה החשובה, הוציאה את המשפט מהקשרו.

לכן צ"ל.".יש בעל מקצוע לא מיומן שלא יודע לעשות זאת.."

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...