Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לך את הסניף של "המומחה" בחיפה.

בחור בשם תמיר, מקצוען אמיתי ומדהים. ציוד מעולה לבדיקה כולל מחשב שמתחבר למנוע ובודק אותו.

אם תרצה סריקת מערכות המחשוב והחיישנים , ובדיקת זיהום אוויר, (בדיקה שלא עורכים בשום מקום --(למעט הזיהום אוויר) , יתכן ואוכל לעזור לך בזה.

הטלפון של תמיר הוא: 610 498 2 - 057

אמור לו שהפניתי אותך (דני ממצת אור) ואני מאמין שתקבל שירות יותר ממעולה.

המחיר שלו פחות יקר ממכוני הבדיקה.

הוא אלוף גם באיתור תאונות ומכות וכל תיקון צבע , אפילו אם בוצע באופן מדהים..

מומלץ ביותר--

מקווה שעזרתי--

בברכה

ובהצלחה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה על התגובות,

ננסה את ה"מומחה" אני מניח.

מה הכוונה הוא לוקח פחות ממכון בדיקה?

זה לא מכון עם כל המכשור כמו בדיקת מצב בולמים,הספק מנוע וכולי?

שוב תודה דני, וכמו שאתה מבין האסטרה נמכרה , די בצער למעשה אבל הגיע זמנה....

יובל

פורסם

אני ממש ממש לא ממליץ על קומפיוטסט,בדקתי שם רכב והם לא גילו הרבה ממצאים שהיו אמורים לגלות בבדיקה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אם יש דבר שאני לא אוהב לעשות זה לקחת רכב לבדיקה.

וזו פעם ראשונה מזה 15 שנה שאני עושה זאת -עד עכשיו קניתי חדש.

אין לי מושג מה יהיה כסת"ח ומה לא, בכל מקרה תודה על העצות

מחר נהיה חכמים יותר:twisted:

יובל

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אני ממליץ אישית על טכנו טסט... בטירת כרמל... שמעתי שיש להם עוד סניף בחיפה בעיר. בחנו את הרכב שרכשתי בצורה כל כך מדוקדקת. ויותר חשוב הסבירו לי מה אומר כל סעיף בדו"ח הממוחשב. יצאתי מבסוט... שווה כל אגורה :)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

.technotest.co.il/ זה האתר שלהם... אגב הם אמינים, והיו דקדקנים ביותר. אני הלכתי בעקבות המלצה, ובבדיקה השניה אפילו קיבלתי הנחה משמעותית

פורסם
אני ממליץ אישית על טכנו טסט... בטירת כרמל... שמעתי שיש להם עוד סניף בחיפה בעיר. בחנו את הרכב שרכשתי בצורה כל כך מדוקדקת. ויותר חשוב הסבירו לי מה אומר כל סעיף בדו"ח הממוחשב. יצאתי מבסוט... שווה כל אגורה :)

.technotest.co.il/ זה האתר שלהם... אגב הם אמינים, והיו דקדקנים ביותר. אני הלכתי בעקבות המלצה, ובבדיקה השניה אפילו קיבלתי הנחה משמעותית

דורון דנה, לקחת לי את המילים מהפה. באתי לרשום רק בטכנו טסט. :) בכל אופן אני בתור אישה שפחות מבינה ברכבים. מאוד מרוצה. הסבירו לי אחד לאחד שגם אני הבנתי את מצב הרכב שאגב קניתי לפני כחצי שנה ואני מרוצה מאודדדד

שלום...

לפני יומיים בדיוק פתחתי שירשור בנושא...

לא היו יותר מידי תגובות, אבל זה מה שהיה שם: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=405647

בכל מקרה מאז אני הייתי בטכנוטסט כבר פעמיים לבדיקה לשני רכבים שונים, כי זה היה המקום היחידי שהמליצו עליו.

אני אגיד לך את האמת, אחלה של מקום, אין לי למה להשוות אותו כמובן, אבל נראה באמת רציני שם, וטיפ שלי לבוא בצהריים, כי כשהייתי שם בבוקר היה תור ממש ארוך שם, ולקח קצת הרבה זמן עד שקיבלו אותי, בצהריים של אותו יום כשהגעתי היה הרבה יותר מהיר כבר.

גם אם אתה בא ליותר מבדיקה אחת, אז אתה מקבל הנחה של 100 שקל, כמו שאני קיבלתי :-D

הם גם מסבירים יפה מאוד מה הבעיות שמצאו כמה זה דחוף או לא דחוף לתיקון אני הייתי מאוד מרוצה מהם!

ותגידו לי תתחדש כי מלפני שעה יש ברשותי בייבי חדשה שנקראת פיג'ו 307:-P

לגביי השאלה על המוסך, אני אוכל להגיד לך היום בערב איך המוסך שליד הטכנוטסט, כי אני מסדר שם כמה דברים היום...

אז ככה... כמוך כמוני נכוויתי בעבר ממקום שלא אציין את שמו (אולי זה אותו מקום) :). ואז חבר שלי הפנה אותי לטכנו טסט. שם דווקא הייתי מבסוט... היה יותר מבודק אחד. ואחד אפילו הזדחל לו מתחת לרכב כדי להראות לי משהו קטן. סוף סוף מקום שמצדיק את התשלום עבור הבדיקה. חוצמזה היו אחלה איתי כשבאתי עם הרכב השני שילמתי פחות 100 שקל על הבדיקה...

אני הייתי אז בטירת כרמל... יש להם עוד סניפים... תראה אולי משהו שקרוב לך לבית... יש להם אתר... ואם אני לא טועה. גם הנחות דרך האתר.... technotest.co.il

אני לא מבין למה להקפיץ שרשור מלפני 5 וחצי שנים?

רגע..בעצם כל ההודעות שלכם זה רק על המכון בדיקה הזה.:?

אז הבנו, אתם פתחתם 4 משתמשים שונים "במקרה יחד" בחודש שעבר ופשוט ממליצים "אחד לשני" על המכון/מוסך בדיקה שלכם.

אם אתם כזה רוצים לפרסם, פנו למנהלים ותהיו ספונסר פורום.

אחרת, לא יפה :nono:

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

כנראה שאתם יותר מארבעה..

אין ספק שטכנו טסט ... מזמן לא ראיתי כזה שירות, בגלל שהיה תור של כמה רבים אפילו קפה קיבלתי בלי שביקשתי... ח"ח

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תוכן חדש...