Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים אלו אני מתכנן עם אחי (בן 21) ללוס אנג'לס שבעזרת השם (והוא יעזור!) יצא לפועל..

אנחנו נוסעים ל10 ימים (10 ימים נטו לפני הטיסות) ולנים אצל משפחה.

נהיה עם רכב צמוד.

יש לציין כי כבר ביקרנו בL.A בעבר והספקנו לבקר בSIX-FLAGS, ביוניברסל ובהוליווד,

השאלה היא אם יש אטרקציות בעיר עצמה שכדאי לבקר ולראות (מזאונים וכו')..

אנחנו רחבי אופקים-אין איזה תחום ספציפי שמעניין אותנו.

אשמח לשמוע המלצות כיצד כדאי לנצל את הזמן.

Lexus CT200H

פורסם

אני עכשיו בLA והייתי לפני שבוע בSIX FLAGS יש שם עכשיו משהו כמו 10 רכבות הרים מציע לך ללכת לשם שוב כי עוד חצי שנה (פחות או יותר) הפארק נסגר לתמיד! אז תלך לשם שוב.

בנוסף תלך הרבה בין חנויות , אתה אומר שהיית שם אם אתה רוצה יש מוזיאון של ריפלי ובית השעווה זה נחמד מאוד תלך לשם

כרגע: Alfa Romeo Giulietta Sportiva

בעבר: פורד קפרי 2.0 1975

פורסם

למה סוגרים את SIX FLAGS ?!

זה הורס לי את הסיום של הטיול אחרי הצבא :(

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אני עכשיו בLA והייתי לפני שבוע בSIX FLAGS יש שם עכשיו משהו כמו 10 רכבות הרים מציע לך ללכת לשם שוב כי עוד חצי שנה (פחות או יותר) הפארק נסגר לתמיד! אז תלך לשם שוב.

בנוסף תלך הרבה בין חנויות , אתה אומר שהיית שם אם אתה רוצה יש מוזיאון של ריפלי ובית השעווה זה נחמד מאוד תלך לשם

בטוח? חיפשתי מידע על מה שאמרת ולא מצאתי כלום.. זו שמועה ?

Lexus CT200H

• תוכן חדש...