Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היינו בים בפלמחים.. עכשיו באנו 2 מכוניות כל אחד עם 3 אנשים כי אנחנו נהגים חדשים עם החוק של ה2 אנשים באוטו. חניה עולה שם 20 שקל אז אין טעם להכניס את שתי המכוניות ולשלם כפול אז כמו תמיד נדחסנו באוטו אחד 6 אנשים ונכנסנו באוטו אחד. הכל טוב ויפה היינו בים ואז באנו בחזור נכנסו לאוטו

3 מאחורה נהג ועוד אחד שישב על השני מקדימה ליד הנהג.

נסענו ישר ופתאום מכונית חונה שעמדה בשורה של המכוניות מימין התחילה לסוע בלי להסתכל ונכנסה בנו בזמן שנסענו ישר.

עכשיו ברור שהוא אשם אבל מה קורה מהבחינה שהיו 6 אנשים באוטו איך זה משפיע על עניין הביטוח של חבר שלי שהאוטו שלו והוא נהג, יש לו את ההיתר שאסור לו לקחת יותר מ2.

ואם הוא לוקח יותר אז הביטוח לא תקף אבל מצד שני הביטוח שלו לא צריך לשלם אלא הביטוח של הבחור השני שנכנס בנו כי זאת אשמתו.

אתם יכולים להסביר לי איך זה הולך כי חבר שלי דואג עכשיו מה יקרה..

Subaru Justy 88

פורסם

במידה וזו תאונה עם נזק לרכוש בלבד, ומשטרה לא הייתה מעורבת, אין יותר מדי מה לדאוג.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
חניה עולה שם 20 שקל אז אין טעם להכניס את שתי המכוניות ולשלם כפול .

מסתבר שיש טעם...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אף אחד לא צריך לדעת- באותו הרגע כל החמולה מתפזרים ונשארים רק 3 באוטו..

אני מניח שאחד הנוסעים היה לא חגור וישב בצורה לא בטיחותית בכלל- אני לא מבין איך אני מאפשרים דבר כזה- מילא 5 באוטו- כולם חגורים.

אבל 6?

פורסם

יש עוד דברים מדאיגים

אחד שישב על השני מקדימה ליד הנהג

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זה נסיעה בדיוק של 2 דקות לחניה.. לא היו נפגעים והמכה לא הייתה חזקה

סך הכל התקמה הכנף מעל הגלגל, בקיצר פחחות... לבחור שפגע בנו התעקם כל צד ימין + המכסה מנוע.

אין מצב שיוצא שחבר שלי צריך לשלם על הנזק שנגרם לו, נכון?

Subaru Justy 88

פורסם

בעקרון, אתה לא צריך לשלם. הטעות הייתה של זה שחתך אותך ביציאה מהחנייה, והביטוח שלו הוא זה שמשלם.

חוצמיזה שאני שאלתי את חברת הביטוח שלי (ביטוח ישיר) והם אמרו שאין להם קשר ל2 אנשים ברכב, זה ברישיון שלי, לא אצלהם. ז"א שהם מבטחים את כל החמולה (מה שכתוב ברישיון, אצלך היה אחד מיותר).

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
בעקרון, אתה לא צריך לשלם. הטעות הייתה של זה שחתך אותך ביציאה מהחנייה, והביטוח שלו הוא זה שמשלם.

חוצמיזה שאני שאלתי את חברת הביטוח שלי (ביטוח ישיר) והם אמרו שאין להם קשר ל2 אנשים ברכב, זה ברישיון שלי, לא אצלהם. ז"א שהם מבטחים את כל החמולה (מה שכתוב ברישיון, אצלך היה אחד מיותר).

יאיר.

ההבדל בין מה שחברת הביטוח מבטיחה לך,לבין המציאות הוא מקרי לחלוטין.

החתימה נמחקה על ידי הנהלת האתר.

פורסם
ההבדל בין מה שחברת הביטוח מבטיחה לך,לבין המציאות הוא מקרי לחלוטין.

טוב, אני יברר את זה לעומק.

בכל מקרה אני לא לוקח יותר מ2... מה לעשות, אני לא במצב לזרוק כסף סתם.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
אני לא במצב לזרוק כסף סתם.

וזה מה שיגרום לך לזרוק עוד כסף.

הדרך הארוכה היא הקצרה. (כולה 20 שקל)

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

הנהג הפוגע יכול לטעון שבגלל שבגלל שהסתירו לנהג את המראה הימנית, הנהג לא ראה אותו,ולכן הנהג אשם.

מבחינת הביטוח אם אני לא טועה ומטעה,לא אמורה להיות בעייה רק עד 5 אנשים באוטו,ויש להם עילה לביטול על אחד יותר.

אך המצב טעון בדיקה מול הסוכן ביטוח של הנהג.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אני רוצה להגיד לך שאם הוא יכול להוכיח שיהיו ברכב 5 אנשים,אתה אכלת אותה.

למה? ברשיון שלך יש הגבלות והיתרים.

זה כמו שאני יקח משאית סמי-טרייל ,כשיש לי רשיון ל15 טון בלבד ויפרק רכב אחר.

לא יהיה לי ביטוח,למה? כי אני לא מורשה לסוע בסמי-טריילר.

בדיוק אותו המצב אצלך,אתה לא מורשה ליסוע עם יותר מ2 אנשים ברכב.

החתימה נמחקה על ידי הנהלת האתר.

פורסם

יאיר.

מצטער על גסות הרוח אבל אם יורשה לי -

ב-ו-ל-ש-י-ט.

מפורט בפוליסה שהיא תקפה אך ורק עם רשיון תקף.

אם אתה עובר על אחת ההגבלות ברשיון הנהיגה שלך- משמע הוא לא תקף.

מתוך כלל המעבר= הפוליסה לא תקפה.

לתשומת ליבך, אני במקומך הייתי מחליף חברת ביטוח.

בברכה, שי.

פורסם

אבל הקטע שהוא שחבר שלי לא אשם, אז הפוליסה שלו לא צריכה לשלם כלום אלה רק הפוליסה של האשם שזה הבחור שנכנס בנו ואז זה לא משנה אם היינו יותר מ2 באוטו

Subaru Justy 88

פורסם

חבר שלך נסע ללא ביטוח תקף.

מה שהופך אותו לאשם.

משום שאם כך אסור היה לו לעלות על הכביש מלכחתחילה.

תמסור לחבר שלך שיתחיל להתפלל שהבחור שפגע בוא לא יעלה על זה שהיו לו יותר מ-2 באוטו.

• תוכן חדש...